- 13 Ağustos 2024
- 3.360
- 12.185
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok valla dışarı işlerim var öğlen sonuna kadar dışardayımEfser gece uyumadın şimdi uyuyon dimi
Seda bunun içine girecek şekilde tekli al içine koyar kullanırsın yine. Tekli sabunluk diye arat ya da altında ismi varsa firma ismiyle aratEki Görüntüle 3674969
Merhaba bu sıvı sabunluğu yazın almıştım ikili diye çıtlamış şaşırdım. Çıtlayan yerden bulaşık deterjanı akıyor.
Demekki bazı modeller sağlam olmayabiliyor.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız model var mı ?
Önerirmisiniz yenisini alacağım .
![]()
Aynısını yapıyorum şu an gel sendeEvi aldı başını gidiyor
Sabah abimler gelmişti bingöl e giderken uğradılar şimdi evi temşzleme zamanı
çoçukların nevresimleri değiştirdim makina çalışıyor
Geliyimde ev düzene girsin birAynısını yapıyorum şu an gel sende![]()
Bimden almıştım.Seda bunun içine girecek şekilde tekli al içine koyar kullanırsın yine. Tekli sabunluk diye arat ya da altında ismi varsa firma ismiyle arat
Geçmiş olsun ablababam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
sağol canım Allah razı olsunpapatyamm abla geçmiş olsun babana Allah gücünü artırsın çok koşturuyorsun.
Lütfen kendini ihmal etmeden koşturmalara yetiş![]()
amin selincim sağolasın Allah razı olsunpapatyamm abla geçmiş olsun Allah şifa versin
sağol canım Allah razı olsun
doğru diyosun bugüne kadar hep kendimden ödün verdim halada vermeye devam ediyorum elimde değil başka türlü
içim rahat etmiyo ( bu kadar yaptığım halde oğluma bi türlü yaranamıyorum çok asi ruhlu beni çok üzüyü , kırıyo Allah hidayet versin hep dua ediyorum) evlat imtihanı peygamberleri bile ağlatmış diyorum kendi kendime
inanırmısın kendime hiç vakit ayırmıyorum desem yeridir. zaten vaktimde yokta
işten eve evden işe başka bişe yok ayda bi defa gidersem kuaför , ayda yılda birde fırsat bulursam birine oturmaya gidiyoruz
annemle iki sokak var aramızda ona bile haftada bir anca gidiyorum
ilgili davranmıyorum aslında yapmam gerekenleri yapıyorum ihmal etmiyorum işlerimiEvlatlarına yardımcı ol tabi ama kendini koruyarak.
Herkes bir şekilde başının çaresine bakmalı kimse yoruldun yapma demez nasılssa bi halleden var.
Oğluna yaranmaya çalışma abla ilgi arsızı oluyorlar bazen hep ilgi gördükçe.
Dualarının elbet karşılığını alacaksın![]()
evet canım yakınız sağolasınNe güzel annenizde yakınmış,
Benim ki 1 saatlik yol mesafesinde.
papatyamm
çocuksuzken erkenden dolmuşa binip gidiyordum 8/9 gibi.
şimdi çocuklu olunca malum genelde eşim götürüyor.