• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000113482.webp

Merhaba bu sıvı sabunluğu yazın almıştım ikili diye çıtlamış şaşırdım. Çıtlayan yerden bulaşık deterjanı akıyor.
Demekki bazı modeller sağlam olmayabiliyor.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız model var mı ?
Önerirmisiniz yenisini alacağım .
😃😀

Eki Görüntüle 3674969

Merhaba bu sıvı sabunluğu yazın almıştım ikili diye çıtlamış şaşırdım. Çıtlayan yerden bulaşık deterjanı akıyor.
Demekki bazı modeller sağlam olmayabiliyor.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız model var mı ?
Önerirmisiniz yenisini alacağım .
😃😀
Seda bunun içine girecek şekilde tekli al içine koyar kullanırsın yine. Tekli sabunluk diye arat ya da altında ismi varsa firma ismiyle arat

babam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Geçmiş olsun abla

papatyamm papatyamm abla geçmiş olsun babana Allah gücünü artırsın çok koşturuyorsun.

Lütfen kendini ihmal etmeden koşturmalara yetiş 🌸
sağol canım Allah razı olsun
doğru diyosun bugüne kadar hep kendimden ödün verdim halada vermeye devam ediyorum elimde değil başka türlü
içim rahat etmiyo ( bu kadar yaptığım halde oğluma bi türlü yaranamıyorum çok asi ruhlu beni çok üzüyü , kırıyo Allah hidayet versin hep dua ediyorum :KK43: ) evlat imtihanı peygamberleri bile ağlatmış diyorum kendi kendime
inanırmısın kendime hiç vakit ayırmıyorum desem yeridir. zaten vaktimde yokta
işten eve evden işe başka bişe yok ayda bi defa gidersem kuaför , ayda yılda birde fırsat bulursam birine oturmaya gidiyoruz
annemle iki sokak var aramızda ona bile haftada bir anca gidiyorum

sağol canım Allah razı olsun
doğru diyosun bugüne kadar hep kendimden ödün verdim halada vermeye devam ediyorum elimde değil başka türlü
içim rahat etmiyo ( bu kadar yaptığım halde oğluma bi türlü yaranamıyorum çok asi ruhlu beni çok üzüyü , kırıyo Allah hidayet versin hep dua ediyorum :KK43: ) evlat imtihanı peygamberleri bile ağlatmış diyorum kendi kendime
inanırmısın kendime hiç vakit ayırmıyorum desem yeridir. zaten vaktimde yokta
işten eve evden işe başka bişe yok ayda bi defa gidersem kuaför , ayda yılda birde fırsat bulursam birine oturmaya gidiyoruz
annemle iki sokak var aramızda ona bile haftada bir anca gidiyorum

Evlatlarına yardımcı ol tabi ama kendini koruyarak.
Herkes bir şekilde başının çaresine bakmalı kimse yoruldun yapma demez nasılssa bi halleden var.

Oğluna yaranmaya çalışma abla ilgi arsızı oluyorlar bazen hep ilgi gördükçe.
Dualarının elbet karşılığını alacaksın 🤲🏻

Evlatlarına yardımcı ol tabi ama kendini koruyarak.
Herkes bir şekilde başının çaresine bakmalı kimse yoruldun yapma demez nasılssa bi halleden var.

Oğluna yaranmaya çalışma abla ilgi arsızı oluyorlar bazen hep ilgi gördükçe.
Dualarının elbet karşılığını alacaksın 🤲🏻
ilgili davranmıyorum aslında yapmam gerekenleri yapıyorum ihmal etmiyorum işlerimi
bişe söylesem yada onunla konuşmaya çalışsam ne desem iyiliğinede desem ters anlıyo bağırıyo sesini yükeltiyo bu sefer bende sinirleniyorum hemen kavgaya dönüyo bana karşı haddini aşıyo bazen
hayırlı olacak bi evlilik yapsa belkide evlenemedim diye bu hırçınlığı bilemiyorumki üzülüyorum elimden bişe gelmiyo :KK43:
bu dünya imtihansız geçmiyo Allah imtihanlarımızı kolay eylesin

Ne güzel annenizde yakınmış, 🙂
Benim ki 1 saatlik yol mesafesinde. 😀😃
papatyamm papatyamm
çocuksuzken erkenden dolmuşa binip gidiyordum 8/9 gibi.
😄
şimdi çocuklu olunca malum genelde eşim götürüyor.
evet canım yakınız sağolasın
diğer evimiz karşı kaşıyaydı okadar yakındı şimdi iki sokak var aramızda

Back
X