• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Alıntıyı bozdum ama iyi yapmışsın. Bazen bilmeden insan kendi hakkına da giriyor. Yani Allâh rızası için büyüklere saygı hürmet önemli ama fazlası da kendi kul hakkımız
Saygıda kusur etmem ama beni salak yerine koyup hizmetçi gibi kullanmalarına razı olmam.
Kv yemek yapmadığı gibi bir de benden yemek yapmamı bekliyor,(her zamanki hali ) ama yapmadım uğraşmadım bu sefer sinir oldum bana verdikleri değeri görmüş oldum

İnşallah canım. Acıyor mu peki yutkunurken falan aft gibi
Boğazım çok kötü olmuştu bademciklerim şişmiş ve üzerinde mercimek büyüklüğünde beyaz beyaz görünüyordu korktum ilk defa böyle oldu 😕🥺
Bugün bi derece iyi ama o kadar ilaca rağmen geçmiyor

Saygıda kusur etmem ama beni salak yerine koyup hizmetçi gibi kullanmalarına razı olmam.
Kv yemek yapmadığı gibi bir de benden yemek yapmamı bekliyor,(her zamanki hali ) ama yapmadım uğraşmadım bu sefer sinir oldum bana verdikleri değeri görmüş oldum
En iyisini yapmışsın işte, zaten bu sefer eşinde anlamış

Boğazım çok kötü olmuştu bademciklerim şişmiş ve üzerinde mercimek büyüklüğünde beyaz beyaz görünüyordu korktum ilk defa böyle oldu 😕🥺
Bugün bi derece iyi ama o kadar ilaca rağmen geçmiyor
Acaba boğaz enfeksiyonu değilde başka bişey mi kız. Chat gbt ye fotoğraf atıp sorsana

HeySero HeySero sen nasılsın durumun nasıl 🤗
Yaa Allah'a şükür Allâh bugünü aratmasın. Bulantı devam bide grip oluyorum sanırım kafam acayip ağrıyor.
İstifra edince bi 15 dk dünyalar benim oluyor hiç bulantı yok sonra tekrar devam :) yarım saatte bir çıkarıyorum

Yok idrar yolu enfeksiyonu için 2 kutu kullandım, genital mantar için de ayrıca 1 kutu kullandım.
Dişimi çektirdim onun için ağrı kesici ve antibiyotik verdi kullaniyorum ( dilimdeki beyazlık dişimi çektirdim uğraştılar biraz ondan olabilir mi diye düşündüm 🤔 )
Yani bu ay çok kullandım kötü bir şey olmaz inşallah 🤲
Geçmiş olsun 🌸 Bazen oluyor dış çekiminden sonra, tuzlu suyla gargara yapabilirsin
Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Bazen mecbur kutu kutu kullanıyoruz

Yaa Allah'a şükür Allâh bugünü aratmasın. Bulantı devam bide grip oluyorum sanırım kafam acayip ağrıyor.
İstifra edince bi 15 dk dünyalar benim oluyor hiç bulantı yok sonra tekrar devam :) yarım saatte bir çıkarıyorum
Sağlık olsun bulantın kısa sürede geçer inşallah 🤲
Dikkat et kendine canm havalar soğudu

2 makine çamaşır yıkandı
Evi süpürdüm
Grip olmuşum bademciklerim ilk defa böyle şişmiş beyaz beyaz iltihap olmuş dilimin yan tarafı da beyaz olmuş pamukçuk mu acaba ddm ne olduğunu bilmiyorum ilk defa başıma geldi, dişimi çektirdim ondan mi oldu diye düşündüm 🤔
Hiç halim yoktu 2 gündür ateşim de arada oluyordu tüm eklemlerim kırılıyordu bugün biraz iyiyim çok şükür
Bu ay içtiğim antibiyotiğin haddi hesabı yok 🥺 Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah 🤲
Geçmiş olsun baloncuk. Vücut direncin mi düştü napti

mavibaloncuk mavibaloncuk geçmiş olsun
İyi yapmışsın baloncuk mesafeni koy kimseye hakkettiğinden fazla değer verme yıllar sonra kendini ezdirdiğin için pişmanlıkların oluyor
Sonra bunlar hastalık olarak geri dönüyor. Tecrübeyle sabit
Kesinlikle bu zamana kadar sustum ama artk hak ettiklerini yapacam boşver herşey karşılıklı

Bir de biz tedavi için eşimin ailesinden borç istemiştik param yok demişlerdi, halbuki koskaca balkona cam balkon yaptırdılar evin içine büyükce dolap yaptırdılar, şimdi ise bahçeye çevirme duvar ördürüyor onlara gelince tak diye parası vardı bana gelince yoktu. Ben çok söyledim eşime zoruma da gitti yani, eşimde ailesini savunuyor borç alarak yaptırdı falan diyor ama inanmıyorum, cam balkon ve dolapların parasını biz tedaviye başlamadan önce ödemiş biz isteyince önce söyleseydiniz ödeme yaptik demişler ben buna inanmadım, şimdiki duvar örme konusunda olduğu gibi

Back
X