• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eski mesaja gidince gönülün etiketiyle o gün seroya demistim heralde annem kuzenimin dügününe 10 gün izin aldı gitti. Gelince haftayı tamamla bizle geçir demistim annemde alamam demisti. Bende kendi kendime söyleniyordum iste dogumlarımda bile 1 hafta izin aldı sadece bana gelince izin almıyo diye. Çarşamba işe baslıcaktı geçen hafta sadece bi gün İzni kalmıştı ne dertlendim kendi kendime o gün. Ertesi gün böyle Arda nın olayı oldu bizim icin izin almak zorunda kaldı. Bide yine geçen hafta pazartesi beni cok bunaltmıslardı bi hafta nasıl gececek ki diyodum tüm haftamız hastanede gecti. Ağzımdan kötüde bisey cıkmadı ama nasıl konusmak gerekiyo bundan sonra daha dikkat ederek konuscam insallah

sweetgirlcandy sweetgirlcandy
-Hayal -Hayal Kızlar akşam konuşmuşsunuz. Katılıyorum size. Biz bugün yine atıştık . Bu defa sevgili kardeşi yüzünden 😒 Ne yapayım ailemi mi atayım dedi bana. Ben böyle bişey mi isterim dedim.

Hani erkekler anlamıyor falan diyorlar ya, yok valla bence çok da güzel anlıyorlar herşeyi. Sadece hem konduramıyorlar hem de kabul ederlerse inandıkları şeyler yıkılacak bunu kabul etmek istemiyorlar. Ailenin az sevileni ya da bazen enayisi olma düşüncesi ağır geliyor tabi. O yüzden bize kör kütük savunuyorlar.

sweetgirlcandy sweetgirlcandy
-Hayal -Hayal Kızlar akşam konuşmuşsunuz. Katılıyorum size. Biz bugün yine atıştık . Bu defa sevgili kardeşi yüzünden 😒 Ne yapayım ailemi mi atayım dedi bana. Ben böyle bişey mi isterim dedim.

Hani erkekler anlamıyor falan diyorlar ya, yok valla bence çok da güzel anlıyorlar herşeyi. Sadece hem konduramıyorlar hem de kabul ederlerse inandıkları şeyler yıkılacak bunu kabul etmek istemiyorlar. Ailenin az sevileni ya da bazen enayisi olma düşüncesi ağır geliyor tabi. O yüzden bize kör kütük savunuyorlar.
Valla benimki o konuda anlamaz kondurmaz. Gerçekten adamda kötü düşünme gibi bir şey yok. Ha bide savunmaz benim kütük hiç bir şey demez 😂bende zaten direkt demem hani ailene şunu yapma bunu yapma diyemem. Alttan alttan derim🫣

Valla benimki o konuda anlamaz kondurmaz. Gerçekten adamda kötü düşünme gibi bir şey yok. Ha bide savunmaz benim kütük hiç bir şey demez 😂bende zaten direkt demem hani ailene şunu yapma bunu yapma diyemem. Alttan alttan derim🫣
Yav yok işlerine gelmiyor işte 🤦🏼‍♀️ 😅

Len yok kocamı bilmiyom mu😂😂😂 yani bana yapmadılar kardeşime yaptılar demez farkına da varmaz bunun ciddiyim öyle 😂 zerre kötü bişey düşünmez herkese karşı öyle
Öyle diyorsan öyledir tabi 🤭 ama ben anladım ki görüp görmemezlikten geliyor çoğu. Yapacak bişey yok tabi 🤷🏼‍♀️😅

Back
X