- 13 Mart 2019
- 16.403
- 64.558
- 598
Tüh ay o da kötü oluyor yaaDün girdim ama yazamadan çıkmam gerekti. Bir sürü de alıntı yapmıştım gitmiş hepsi. Kimbilir neler yazacaktım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ay o da kötü oluyor yaaDün girdim ama yazamadan çıkmam gerekti. Bir sürü de alıntı yapmıştım gitmiş hepsi. Kimbilir neler yazacaktım![]()
Ben bunu yazalı bi hafta olmus gönül ya sen girmedin mi haftadırAyy hazır olunca kafam rahat oluyor yaa![]()
Sanirim lorişim de kin tutmuyor konuşmuştuk da biHakkatenilknurrr22 hiç yakışıyor mu? Böyle başak olur mu? Suratsız olman, küstükçe küsmen iyice küsmen gerekir, yakıştıramadım.
Ben de Başak burcuyum kin tutmuyorum
Valla benimki o konuda anlamaz kondurmaz. Gerçekten adamda kötü düşünme gibi bir şey yok. Ha bide savunmaz benim kütük hiç bir şey demezsweetgirlcandy
-Hayal Kızlar akşam konuşmuşsunuz. Katılıyorum size. Biz bugün yine atıştık . Bu defa sevgili kardeşi yüzünden
Ne yapayım ailemi mi atayım dedi bana. Ben böyle bişey mi isterim dedim.
Hani erkekler anlamıyor falan diyorlar ya, yok valla bence çok da güzel anlıyorlar herşeyi. Sadece hem konduramıyorlar hem de kabul ederlerse inandıkları şeyler yıkılacak bunu kabul etmek istemiyorlar. Ailenin az sevileni ya da bazen enayisi olma düşüncesi ağır geliyor tabi. O yüzden bize kör kütük savunuyorlar.
Yav yok işlerine gelmiyor işteValla benimki o konuda anlamaz kondurmaz. Gerçekten adamda kötü düşünme gibi bir şey yok. Ha bide savunmaz benim kütük hiç bir şey demezbende zaten direkt demem hani ailene şunu yapma bunu yapma diyemem. Alttan alttan derim
![]()
Len yok kocamı bilmiyom muYav yok işlerine gelmiyor işte![]()
![]()
Ay sürekli karşıma çıkıyorBugün o meşhur dönerden yaptıkdeneyebilirsiniz arkadaşlar güzel oldu
![]()
![]()
Dene bi beğenirsiniz belki. Biz ilk önce evde beyti denedik, sonra yufkadan lahmacun denedik, hazır başlamışken döneri de deneyelim dedikAy sürekli karşıma çıkıyor![]()
Öyle diyorsan öyledir tabiLen yok kocamı bilmiyom muyani bana yapmadılar kardeşime yaptılar demez farkına da varmaz bunun ciddiyim öyle
zerre kötü bişey düşünmez herkese karşı öyle
Ahahahah maşallahDene bi beğenirsiniz belki. Biz ilk önce evde beyti denedik, sonra yufkadan lahmacun denedik, hazır başlamışken döneri de deneyelim dedikbi de pizza kaldı bi ara deneyelim
![]()
Tabi öyle olanlar da var. Yani aileleri evet ama kör de olmamak gerekiyorÖyle diyorsan öyledir tabiama ben anladım ki görüp görmemezlikten geliyor çoğu. Yapacak bişey yok tabi
![]()
Bugün oğlum seni duymuş gibi kileri açıp düzenlemeye başladı hayal
Bakliyat kutularını kimisini yan kimisini ters koyarak tasarım yapmış sağolsun![]()
Öyle gerçekten de. Haketmeyene kendini paralamana gerek yok ama işte erkek kısmısı farklı düşünüyor demek kiTabi öyle olanlar da var. Yani aileleri evet ama kör de olmamak gerekiyor