- Emoji Skoru
- 141.277
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın da benim misafirim var. Öğrendiğim günden beri kaygısı üzerimden. Bi Çarşamba olsaydıHayırlı günler hayırlı haftalar hanımlarhaftaya kahvaltıya kuzenimi çağırmakla kaosla başladık onun çocuğu benim bebeğim durmadı derken kafam davul gibi
Bulaşıkları vs topladım robot süpürüyor bide yemek yapacağım bugün başka birşey yapacak gücüm yok
her misafirden sonra misafir çağırmaya tövbe ediyorum ama genede sevdiğimden misafir çağırmayı rahat duramıyorum
Ay sorma ya beyaz güçlü bi ışık takmıştık kapı önüne açar açmaz doluşuyorlar fena şekilde. Şansımıza valla@sweetgirlcandy bu sene Türkiye genelinde bi sinek sorunu var bence ya. Sizin ora da gölete yakın olunca ekstradır. Bildiğin parka gidemiyoruz ağzımıza burnunuza giriyor
Diş sorunuyla uğraşıyoruz teyzesi. Önceden huysuz bebek derlermiş şimdi atakları var diyoruzÜst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@selin18
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Bi bez alıp silmesinler amanYapıyomuş gibi yapmayı da özledim valla evi gitmeden temiz bıraktım ama yine de tozlanmış.
Ünitenin tozuna çocuklar gülen yüz çizmiş![]()
Soyuk mu oralarSelam kızlarköye geldim ben burada çok çekmiyor.
Bi fenomen paylaşmıştı. Ben daha küçük diye almadım ama inceleyebilirsinYa kızlar çocuklara Allahı anlatmak için okuyabileceğim beni yönlendirecek bir kitap vs var mıdır? Ahsen çok sorguluyor anlayabileceği şekilde anlatıyorum ama haliyle kafası karışıyor biraz anlamlandıramıyor bazı şeyleri ne yapsam bilemedim
Bakıyorum hemen teşekkür ederimBi fenomen paylaşmıştı. Ben daha küçük diye almadım ama inceleyebilirsin
Yok canım neyseki değil. Akşam serin oluyor tabi. Bi hırkalık soğuk diyebilirimSoyuk mu oralar![]()