• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

@sweetgirlcandy bu sene Türkiye genelinde bi sinek sorunu var bence ya. Sizin ora da gölete yakın olunca ekstradır. Bildiğin parka gidemiyoruz ağzımıza burnunuza giriyor

Hayırlı günler hayırlı haftalar hanımlar 🌸 haftaya kahvaltıya kuzenimi çağırmakla kaosla başladık onun çocuğu benim bebeğim durmadı derken kafam davul gibi 😑 Bulaşıkları vs topladım robot süpürüyor bide yemek yapacağım bugün başka birşey yapacak gücüm yok 😅her misafirden sonra misafir çağırmaya tövbe ediyorum ama genede sevdiğimden misafir çağırmayı rahat duramıyorum

Son düzenleme:
Hayırlı günler hayırlı haftalar hanımlar 🌸 haftaya kahvaltıya kuzenimi çağırmakla kaosla başladık onun çocuğu benim bebeğim durmadı derken kafam davul gibi 😑 Bulaşıkları vs topladım robot süpürüyor bide yemek yapacağım bugün başka birşey yapacak gücüm yok 😅her misafirden sonra misafir çağırmaya tövbe ediyorum ama genede sevdiğimden misafir çağırmayı rahat duramıyorum
Yarın da benim misafirim var. Öğrendiğim günden beri kaygısı üzerimden. Bi Çarşamba olsaydı

@sweetgirlcandy bu sene Türkiye genelinde bi sinek sorunu var bence ya. Sizin ora da gölete yakın olunca ekstradır. Bildiğin parka gidemiyoruz ağzımıza burnunuza giriyor
Ay sorma ya beyaz güçlü bi ışık takmıştık kapı önüne açar açmaz doluşuyorlar fena şekilde. Şansımıza valla

@Bonus Çok şükür iyiyim🫶🏼
Sen nasılsın?
Temizlik yapmayı, liste yapmayı özledim.
Girmedim epeydir.
Bahçeli evdeyim.
Çocuklarla hır gür geçiyor.
Burdaki evde doğru düzgün temizlik dw yapmıyorum he günü kurtarıyorum geçiyorum.
Çünkü çocuklar sürekli içeri dışarı toprak çamur su derken süpürdüğün sildiğin belli olmuyor.
Saldım gitti.

Düzenli rutin hayatın gözünü seveyim.

Günaydın ❤️

1000139645.webp

Üst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler

@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@selin18
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Diş sorunuyla uğraşıyoruz teyzesi. Önceden huysuz bebek derlermiş şimdi atakları var diyoruz🤣
Yapıyomuş gibi yapmayı da özledim valla evi gitmeden temiz bıraktım ama yine de tozlanmış.
Ünitenin tozuna çocuklar gülen yüz çizmiş :olamaz:
Bi bez alıp silmesinler aman :KK12:

Ya kızlar çocuklara Allahı anlatmak için okuyabileceğim beni yönlendirecek bir kitap vs var mıdır? Ahsen çok sorguluyor anlayabileceği şekilde anlatıyorum ama haliyle kafası karışıyor biraz anlamlandıramıyor bazı şeyleri ne yapsam bilemedim

Ya kızlar çocuklara Allahı anlatmak için okuyabileceğim beni yönlendirecek bir kitap vs var mıdır? Ahsen çok sorguluyor anlayabileceği şekilde anlatıyorum ama haliyle kafası karışıyor biraz anlamlandıramıyor bazı şeyleri ne yapsam bilemedim
Bi fenomen paylaşmıştı. Ben daha küçük diye almadım ama inceleyebilirsin

Back
X