Canım o zaman protein ağırlıklı beslen karbona yüklenmeaslında bilerek öyle yiyorum şu sıra negom
üstüm çok zayıfladı xs bol geliyor artık, karın kismi içine göçtü resmen
bu şekilde yiyip bacağa yönelik spor yapıyorum orası gider diye inşallah doğru yapıyorumdur
Harikasın canımSporum tamam dır örtmenim ufakligi uyutup 30 dakikada koşu bandı na bineyim birazda ip hoplarım inşallah
Sen bakma ona manken gibi fiziği varÇok teşekkür ederimsende süpersin bi tek bacak kalmış oda hemen gitsin inşallah :)
teşekkür ederim ayy inşallah
bacaklarım eskisi gibi değil yine o eski kalınlığı gitti, üste göre biraz fazla duruyor az daha yağları gitse yeter bana
tamamdır bundan sonra öyle yapayımCanım o zaman protein ağırlıklı beslen karbona yüklenme
Harikasın canım
Sen bakma ona manken gibi fiziği var
süper negooo ölçü değişimin harika olacak bu sporlaraBenim sabah sporum da tamam
30 dakika leslie
30 dakika pilates
100 ip
AA bonusumm nerelerdesin gözlerim seni aradıDışlanmış örselenmiş mi idim buralardan tamda spora gidiyorum yazacakken
Bayram bitimi misafirliklere gittik yapamadım bişey.
tamamdır bundan sonra öyle yapayım
ay teşekkür ederim ❤
süper negooo ölçü değişimin harika olacak bu sporlarapilates olarak kimin videolarını yapıyorsun
AA bonusumm nerelerdesin gözlerim seni aradı
Bende o karından istiyoooooooooooooommmaslında bilerek öyle yiyorum şu sıra negom
bu şekilde yiyip bacağa yönelik spor yapıyorum orası gider diye inşallah doğru yapıyorumdur
Ama kaç kere etiket yaptım benDışlanmış örselenmiş mi idim buralardan tamda spora gidiyorum yazacakken
Bayram bitimi misafirliklere gittik yapamadım bişey.
Tuğçe İrtem canım, enerjisini çok sevdim hem de aletsiz yaptırıyortamamdır bundan sonra öyle yapayım
ay teşekkür ederim ❤
süper negooo ölçü değişimin harika olacak bu sporlarapilates olarak kimin videolarını yapıyorsun
AA bonusumm nerelerdesin gözlerim seni aradı
Sen ona bakma annem o bekar genç kız dahaBende o karından istiyoooooooooooooommm
Heee tamm o zaman iki çocuktan sonra kapisalimAma kaç kere etiket yaptım ben
Tuğçe İrtem canım, enerjisini çok sevdim hem de aletsiz yaptırıyor
Sen ona bakma annem o bekar genç kız daha
Bak ben iki çocukluyum benle kapışHeee tamm o zaman iki çocuktan sonra kapisalim
O azim bende de vardı daBak ben iki çocukluyum benle kapış
Aypare azimli hırslı, karar verdi mi yapıyor diyeti sporu
Bizde yapalım neyimiz eksik, fazlamız bile var
Ama kaç kere etiket yaptım ben
O azim bende de vardı da
Sezeryan göbeğin varsa kapisalim litfenen son kesip aticam o olacak
Gitsin bir daha da gelmesinSezeryan göbeği nasıl ni dışlamadır evladım o benim
kilo almadan çikman çok güzel olmuş,kendini hiç strese sokma zamana yayarak verirsin öbür türlü vermek gerek vermem lazım dedikçe benim karşıma hep engel çıkıyor rahat olmak daha güzelBayram büktü belimi aypare
Şükür kilo almadan eksiyle çıktım bayramdan.
Yeniden hız verdim inş tatildi bayramdı yavaşlamıştım. Verecek çok kilo var
ben dediği gibi bekarım biraz da genetik halama çekmişim, ince bel dolgun basenBende o karından istiyoooooooooooooommm
Ama kaç kere etiket yaptım ben
Tuğçe İrtem canım, enerjisini çok sevdim hem de aletsiz yaptırıyor
Sen ona bakma annem o bekar genç kız daha
eskiden herkese sporsuz kilo verilir mi diye soruyordum çünkü spor yapmak çok zor geliyordu bana ama etkilerini gördükçe yapası geliyor insanın bir de alışkanlık yapıyor Bitince gelen o his bağımlılık yaratıyorBak ben iki çocukluyum benle kapış
Aypare azimli hırslı, karar verdi mi yapıyor diyeti sporu
Bizde yapalım neyimiz eksik, fazlamız bile var
Evet benim basenler haladan sağolsunkilo almadan çikman çok güzel olmuş,kendini hiç strese sokma zamana yayarak verirsin öbür türlü vermek gerek vermem lazım dedikçe benim karşıma hep engel çıkıyor rahat olmak daha güzel
kararında tabii
ben dediği gibi bekarım biraz da genetik halama çekmişim, ince bel dolgun basengenetik de etkili bu olaylarda
eskiden herkese sporsuz kilo verilir mi diye soruyordum çünkü spor yapmak çok zor geliyordu bana ama etkilerini gördükçe yapası geliyor insanın bir de alışkanlık yapıyor Bitince gelen o his bağımlılık yaratıyor
gerçekten sabırla devam et gider bu spor işi kısa vadede etkisini fark etsen bile uzun vadede çok daha farklı oluyor sabırla devam etmek gerek özellikle bacak basen popo bölgesi en az 6ay gerek bence karın daha kısa sürede toplanıyorEvet benim basenler haladan sağolsunbaşka alacak yer yokmuş gibi
Biraz azimle gider bu göbek tabi umarım inşaAllah
Dünün sporları yapıldı mı????
Bugün herkesden bekliyorum, yapmayana daha etiket yok
@malii
Bonus
@Ataayemi zeynepyu
aypare ackerman
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
Saricivcivcikcik
@samdan
Psikolojik Deliii
nego bu ara dugun falan araya girdi yapamadim spor8 ağustos sporları
Nego
@malii?
@Ataayemi zeynepyu?
aypare ackerman
Saricivcivcikcik ?
Psikolojik Deliii
Ayy masallah darisi basima yarabbim amiin.aslında bilerek öyle yiyorum şu sıra negom
Benim tek sıkıntım göbek ve midegerçekten sabırla devam et gider bu spor işi kısa vadede etkisini fark etsen bile uzun vadede çok daha farklı oluyor sabırla devam etmek gerek özellikle bacak basen popo bölgesi en az 6ay gerek bence karın daha kısa sürede toplanıyor
sınav stresi var şimdi üstünde o bitsin başlarsın inan sağlıklı beslenip spor yapınca insan kendini iyi de hissediyornego bu ara dugun falan araya girdi yapamadim sporyaparsam söylerim.
Menü konusu cok güzel olur şu sinav gecsin kendimi sıkı yönetime alcam zaten o zaman yazmaya baslarim hem sporu hem menüleri düzenli olarak..kaldi 27 gün bana da dua ederseniz cok sevirim bayagi stresliyim
Ayy masallah darisi basima yarabbim amiin.
Dün dügunde foto cekindim hic beğenmedim kendimi kilo alinca foto cekilmek istemiyorum ya.
gobek ve mide için beslenme de çok önemli asla hamur işi yememelisin özellikle beyaz un içeren herşeyBenim tek sıkıntım göbek ve midegidecek inşaAllah inanıyorum
Bana göre en rahatı tayt diye tayt korse aldım o kadar sıcak ki giyinemiyorum
Hamur işi yemiyorumsınav stresi var şimdi üstünde o bitsin başlarsın inan sağlıklı beslenip spor yapınca insan kendini iyi de hissediyor
ben de fotolarda kendimi bir garip hissediyordum ya ben böyle miyim cidden diyordum çünkü kemiklerim de kalın yapım iri ama zayıfladıkça insan kendini daha rahat hissediyor
gobek ve mide için beslenme de çok önemli asla hamur işi yememelisin özellikle beyaz un içeren herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?