Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Merhaba hoş geldin her gün düzenli olarak spor yapmak kaydıyla tabi ki dahil olabilirsin

Sabah sporum

30 dakika leslie
30 dakika pilates
10 dakika üst vücut egzersizi

Daha bitmedi

30 dakika eliptik yapılacak
500 ip atlanacak

Dünkü sporumu yaptım ama ip hoplayamadim bugünde yaptım 200 ip hopladim benim bisikletim yok örtmenim koşu bandı var ama kullanmıyorum sıkıcı geliyor bide ben ağır olunca galiba ses aşağı iniyor nasıl degerlendire bilirim

Canım ne güzel kullansana her gün, film falan aç bir şey izlerken yap sıkılmazsın.
Kilon ne durum da?
dun spor yapmadım negom öyle böyle bir sıcak yoktu fena olunca yapmadım
bugunku sporunm tamamdirrrr
Tamam canım

Kızlar hadi menü de paylaşalım artık. Ben yorumlarım
tamamm ilk ben basliyorummm
sabah :1 orta boy muz+4 kaşık yulaf +1 cay bardağı süt ile yulaf lapası
öğlen :1 kocan haşlanmış mısır
aksam yarim saat önce yedim: 2 dilim küçük ekmek, 2 kaşık yoğurtlu biber 2 kaşık bamya,4 köfte
30dkda cardio sporum var aksama belki bölgesel yaparım
suyum 2ye yakindir

Canım ne güzel kullansana her gün, film falan aç bir şey izlerken yap sıkılmazsın.
Kilon ne durum da?

Tamam canım
Evet film hiç aklıma gelmemişti bebeyi uyutup binerim tepesine çok teşekkür ederim daha tartılamadim pili bitmiş son işte 1 kilo 800 vermiştim ama bayramda kv incelmissin afferim dedi alkışladı motive oldum inşallah başarıcaz hepimiz inanıyorum ben :))

Tak kulaklığı aç bir müzik tamamdır...

Biraz karbonhidrat oranı yüksek olmuş.
Sabah muz ve yulaf, öğlen mısır, akşam tekrar ekmek olunca. Miktarlar az ama akşam ekmek yerine bamya daha çok yiyebilirdin canım.
Sporun, suyun güzel
Ben inanıyorum fıstık gibi olacaksın
Harikasın gelmiş enerjin

Evet ya inşaAllah gitmez...

aslında bilerek öyle yiyorum şu sıra negom
üstüm çok zayıfladı xs bol geliyor artık, karın kismi içine göçtü resmen
bu şekilde yiyip bacağa yönelik spor yapıyorum orası gider diye inşallah doğru yapıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…