Merhaba hoş geldinGünaydın
Şöyle kenardan listenize dahil olmaya geldim müsadenizle
Düzenli beslenirim zaten birazcık kilo fazlalığım var 6 kilo kadarcık, 5 kilo verdim bu dönem ama kilo vermem durdu. 56 kiloyum şu an amacım 50..
Spor yapmaya çok vaktim olmuyor çalıştığım için, evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizlerle birlikte desteklerim teşvik olurum diye geldim.
Tabi menü kısmı ayrıca dikkatimi çekiyor, hem fikir alışverişi hem mutfağı seven biri hemde sağlıklı beslenmeye meraklı biri olarak
Canım ne güzel kullansana her gün, film falan aç bir şey izlerken yap sıkılmazsın.Dünkü sporumu yaptım ama ip hoplayamadim bugünde yaptım 200 ip hopladim benim bisikletim yok örtmenim koşu bandı var ama kullanmıyorum sıkıcı geliyor bide ben ağır olunca galiba ses aşağı iniyornasıl degerlendire bilirim
Tamam canımdun spor yapmadım negom öyle böyle bir sıcak yoktu fena olunca yapmadım
bugunku sporunm tamamdirrrr
tamamm ilk ben basliyorummmKızlar hadi menü de paylaşalım artık. Ben yorumlarım
Evet film hiç aklıma gelmemişti bebeyi uyutup binerim tepesine çok teşekkür ederim daha tartılamadim pili bitmişCanım ne güzel kullansana her gün, film falan aç bir şey izlerken yap sıkılmazsın.
Kilon ne durum da?
Tamam canım
Tak kulaklığı aç bir müzik tamamdır...Evet film hiç aklıma gelmemişti bebeyi uyutup binerim tepesine çok teşekkür ederim daha tartılamadim pili bitmişson işte 1 kilo 800 vermiştim ama bayramda kv incelmissin afferim dedi alkışladı motive oldum inşallah başarıcaz hepimiz inanıyorum ben :))
Çok güzel fikir ama evde çocuklar olunca uyanır haberim olmaz arkamdan gelir üzerine düşer diye bin tane senaryo geçiyor kafamdaTak kulaklığı aç bir müzik tamamdır... ♥
Biraz karbonhidrat oranı yüksek olmuş.tamamm ilk ben basliyorummm
sabah :1 orta boy muz+4 kaşık yulaf +1 cay bardağı süt ile yulaf lapası
öğlen :1 kocan haşlanmış mısır
aksam yarim saat önce yedim: 2 dilim küçük ekmek, 2 kaşık yoğurtlu biber 2 kaşık bamya,4 köfte
30dkda cardio sporum var aksama belki bölgesel yaparım
suyum 2ye yakindir
Ben inanıyorum fıstık gibi olacaksınEvet film hiç aklıma gelmemişti bebeyi uyutup binerim tepesine çok teşekkür ederim daha tartılamadim pili bitmişson işte 1 kilo 800 vermiştim ama bayramda kv incelmissin afferim dedi alkışladı motive oldum inşallah başarıcaz hepimiz inanıyorum ben :))
Harikasın1 buçuk saat spor yaptım,.
Leslie
Zumba
Ortaya karışık Allah ne verdiyse
Roman
Ve en son kolbastı
Adım sayari da açtım bu arada 3628 adım oldu,
Daha çok olurdu da pestilim çıktı.
Zumba candır diyorum✌♥
Evet ya inşaAllah gitmez...Biraz karbonhidrat oranı yüksek olmuş.
Sabah muz ve yulaf, öğlen mısır, akşam tekrar ekmek olunca. Miktarlar az ama akşam ekmek yerine bamya daha çok yiyebilirdin canım.
Sporun, suyun güzel
Ben inanıyorum fıstık gibi olacaksın
Harikasıngelmiş enerjin
aslında bilerek öyle yiyorum şu sıra negomBiraz karbonhidrat oranı yüksek olmuş.
Sabah muz ve yulaf, öğlen mısır, akşam tekrar ekmek olunca. Miktarlar az ama akşam ekmek yerine bamya daha çok yiyebilirdin canım.
Sporun, suyun güzel
Ben inanıyorum fıstık gibi olacaksın
Harikasıngelmiş enerjin
Sporum tamam dır örtmenim ufakligi uyutup 30 dakikada koşu bandı na bineyim birazda ip hoplarım inşallah8 ağustos sporları
Nego
@malii?
Ataayemi zeynepyu ?
aypare ackerman
Saricivcivcikcik ?
Psikolojik Deliii
süpersinn beeSporum tamam dır örtmenim ufakligi uyutup 30 dakikada koşu bandı na bineyim birazda ip hoplarım inşallah
Çok teşekkür ederimsüpersinn bee
teşekkür ederim ayy inşallahÇok teşekkür ederimsende süpersin bi tek bacak kalmış oda hemen gitsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?