- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
en güzelini yapıyorsun ben diyette yasağa karşıyım daha önce yasaklı yaptım irademi de tuttum ama verdiğim kilari aynen geri kaldim çünkü yasak fikri öyle bişey ki kilona gelince tamam yiyim diyosun kontrol edemiyosunHamur işi yemiyorum
Ama mesela şunu da yemiyorum bunu da yemiyorum diyemem
Aslinda diyet degil, porsiyon kuculttum ben
Hep bu şekilde kilo verdim.
Aksam en fazla 6dan sonra birşey yemiyorum, sadece çay. Günde 3litre limonlu su içiyorum..
Benim spora ağırlık vermem gerekiyor galiba
Instagram da takip ettiğim biri var kadın iki sezaryen yapmış , offf karın kaslarıen güzelini yapıyorsun ben diyette yasağa karşıyım daha önce yasaklı yaptım irademi de tuttum ama verdiğim kilari aynen geri kaldim çünkü yasak fikri öyle bişey ki kilona gelince tamam yiyim diyosun kontrol edemiyosun
şimdi bende bu şekilde yapıyorum eğer canim isterse evde pişen biseyden yiyorum az bişey yiyince o beni torpuluyor ama porsiyon iyi ayarlamak lazım günlük yediklerini hep ona göre düzenle mutlaka
ve evet spor da yap mutlaka her gün düşük yoğunluklu biseyle basla sonra yükseltirsin tempoyu :) çok iyi karın videoları var
Evet canim kesinlikle öyle insan cok iyi hissediyo özüne dönmüş gibi hissediyo.. cok özledim zaten spor yapip saglikli beslenmeyisınav stresi var şimdi üstünde o bitsin başlarsın inan sağlıklı beslenip spor yapınca insan kendini iyi de hissediyor
ben de fotolarda kendimi bir garip hissediyordum ya ben böyle miyim cidden diyordum çünkü kemiklerim de kalın yapım iri ama zayıfladıkça insan kendini daha rahat hissediyor
gobek ve mide için beslenme de çok önemli asla hamur işi yememelisin özellikle beyaz un içeren herşey
o zaman sınav sonrası kilo veriyorum demeni bekliyorummmEvet canim kesinlikle öyle insan cok iyi hissediyo özüne dönmüş gibi hissediyo.. cok özledim zaten spor yapip saglikli beslenmeyi
İnşallah inşallah cok istiyorum beraber devam ederizo zaman sınav sonrası kilo veriyorum demeni bekliyorummm
edelim.edelim fit hatun ollİnşallah inşallah cok istiyorum beraber devam ederiz❤
Bende bu hafta hiç spor yok8 ağustos sporları
Nego
malipina ?
@Ataayemi zeynepyu?
aypare ackerman
Saricivcivcikcik ?
Psikolojik Deliii
Baaak olmaz mı, sıfır beden olsan da orda bir deri kütlesi kalıyor bazıların da. O kadar da olsun benden başka gören yok, bikinş giymiyorum yaO azim bende de vardı da
Sezeryan göbeğin varsa kapisalim litfenen son kesip aticam o olacak
Tamam her gün düzenli bekliyorumHer yerime yapıştırıyolar onlardan kaynamış demek aradabi tane sağlam yapıştır tam ağzıma ödeşelim gülo
Sporsuz kilo verilir ama 10 kilo verirsin 5 kilo vermiş gibi görünürsün, sporla 5 versen 10 vermiş gibi görünürsünkilo almadan çikman çok güzel olmuş,kendini hiç strese sokma zamana yayarak verirsin öbür türlü vermek gerek vermem lazım dedikçe benim karşıma hep engel çıkıyor rahat olmak daha güzel
kararında tabii
ben dediği gibi bekarım biraz da genetik halama çekmişim, ince bel dolgun basengenetik de etkili bu olaylarda
eskiden herkese sporsuz kilo verilir mi diye soruyordum çünkü spor yapmak çok zor geliyordu bana ama etkilerini gördükçe yapası geliyor insanın bir de alışkanlık yapıyor Bitince gelen o his bağımlılık yaratıyor
Allah emeklerinin karşılığını versin canım, çok çalışıyorsun biliyorumnego bu ara dugun falan araya girdi yapamadim sporyaparsam söylerim.
Menü konusu cok güzel olur şu sinav gecsin kendimi sıkı yönetime alcam zaten o zaman yazmaya baslarim hem sporu hem menüleri düzenli olarak..kaldi 27 gün bana da dua ederseniz cok sevirim bayagi stresliyim
Ayy masallah darisi basima yarabbim amiin.
Dün dügunde foto cekindim hic beğenmedim kendimi kilo alinca foto cekilmek istemiyorum ya.
Ne güzel canımNegom benim sporum tamamsaatleri bazem karışık oluyor şuan evde misafir var ama gün sonunda tamamlamış oluyorum. Göbeğim çok iyi biliyor musun
Tamam canomBende bu hafta hiç spor yok
Bu hafta akşam vardiyasına dönüyorum rahat rahat yaparım artık
aynen öyle negom keşke önceden de başlasaydim ilk Leslie yapardım 6 7kg verince başladım spora ama şimdi nerden dönsek kar bu topik iyi oldu bana hayatıma oturttumBaaak olmaz mı, sıfır beden olsan da orda bir deri kütlesi kalıyor bazıların da. O kadar da olsun benden başka gören yok, bikinş giymiyorum ya
Tamam her gün düzenli bekliyorum
Sporsuz kilo verilir ama 10 kilo verirsin 5 kilo vermiş gibi görünürsün, sporla 5 versen 10 vermiş gibi görünürsün
Allah emeklerinin karşılığını versin canım, çok çalışıyorsun biliyorum
Ne güzel canımkilon kaç ölçülerini almışmıydın??
Tamam canom
O zaman sen kasindin negoooo başkan ..Baaak olmaz mı, sıfır beden olsan da orda bir deri kütlesi kalıyor bazıların da. O kadar da olsun benden başka gören yok, bikinş giymiyorum ya
Sporsuz kilo verilir ama 10 kilo verirsin 5 kilo vermiş gibi görünürsün, sporla 5 versen 10 vermiş gibi görünürsün
Tamam canom
Aldım Negom ölçülerimi başlamadan, tekrar kontrol edeyim yarın yazarımBaaak olmaz mı, sıfır beden olsan da orda bir deri kütlesi kalıyor bazıların da. O kadar da olsun benden başka gören yok, bikinş giymiyorum ya
Tamam canom
51 mi gözlerim yaşlıAldım Negom ölçülerimi başlamadan, tekrar kontrol edeyim yarın yazarımkilom şuan 51 :)
Arada takiliyo öyleKilo almışım vermek yerine yine
Sporu bıraktım bu ara ondan diye düşünüyorum bidr elimden yemek yapamıyorum ya dışardan ya makarna ya kızartma takılıyo kocam sağolsun ondan mütevellit şiştimArada takiliyo öyle
Ödem oluyo, stres falan bunlar tartida fazla cikmamiza sebep oluyor
Sorunu bildiğine göreSporu bıraktım bu ara ondan diye düşünüyorum bidr elimden yemek yapamıyorum ya dışardan ya makarna ya kızartma takılıyo kocam sağolsun ondan mütevellit şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?