Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

en güzelini yapıyorsun ben diyette yasağa karşıyım daha önce yasaklı yaptım irademi de tuttum ama verdiğim kilari aynen geri kaldim çünkü yasak fikri öyle bişey ki kilona gelince tamam yiyim diyosun kontrol edemiyosun
şimdi bende bu şekilde yapıyorum eğer canim isterse evde pişen biseyden yiyorum az bişey yiyince o beni torpuluyor ama porsiyon iyi ayarlamak lazım günlük yediklerini hep ona göre düzenle mutlaka
ve evet spor da yap mutlaka her gün düşük yoğunluklu biseyle basla sonra yükseltirsin tempoyu :) çok iyi karın videoları var

Instagram da takip ettiğim biri var kadın iki sezaryen yapmış , offf karın kasları aşık olunasi
Leslie,zumba ve karın kası egzersizleri yaparsam olur bence.. aslında astimim olmasa fena yuklenicem ama olduğu kadar diyorum

Evet canim kesinlikle öyle insan cok iyi hissediyo özüne dönmüş gibi hissediyo.. cok özledim zaten spor yapip saglikli beslenmeyi

O azim bende de vardı da
Sezeryan göbeğin varsa kapisalim litfen en son kesip aticam o olacak
Baaak olmaz mı, sıfır beden olsan da orda bir deri kütlesi kalıyor bazıların da. O kadar da olsun benden başka gören yok, bikinş giymiyorum ya
Her yerime yapıştırıyolar onlardan kaynamış demek arada bi tane sağlam yapıştır tam ağzıma ödeşelim gülo
Tamam her gün düzenli bekliyorum
Sporsuz kilo verilir ama 10 kilo verirsin 5 kilo vermiş gibi görünürsün, sporla 5 versen 10 vermiş gibi görünürsün
Allah emeklerinin karşılığını versin canım, çok çalışıyorsun biliyorum
Negom benim sporum tamam saatleri bazem karışık oluyor şuan evde misafir var ama gün sonunda tamamlamış oluyorum. Göbeğim çok iyi biliyor musun
Ne güzel canımkilon kaç ölçülerini almışmıydın??
Bende bu hafta hiç spor yok
Bu hafta akşam vardiyasına dönüyorum rahat rahat yaparım artık
Tamam canom

aynen öyle negom keşke önceden de başlasaydim ilk Leslie yapardım 6 7kg verince başladım spora ama şimdi nerden dönsek kar bu topik iyi oldu bana hayatıma oturttum

O zaman sen kasindin negoooo başkan ..
Hadi hadi hodri meydan

Aldım Negom ölçülerimi başlamadan, tekrar kontrol edeyim yarın yazarım kilom şuan 51 :)

Arada takiliyo öyle
Ödem oluyo, stres falan bunlar tartida fazla cikmamiza sebep oluyor
Sporu bıraktım bu ara ondan diye düşünüyorum bidr elimden yemek yapamıyorum ya dışardan ya makarna ya kızartma takılıyo kocam sağolsun ondan mütevellit şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…