yaşlı dedemin evinde kalıyorum gece korktuğu için onlayim . 2 gündür yapmıyordum dün dedim telefondan video açayım yapayım dün 30dk pilates yaptim hiç yoktan iyidirSporlar yapılıyor mu hanımlar
malipina
aypare ackerman
Psikolojik Deliii
HayatSevinceGuzel
Bonus
@MorVampirella
pawlover
@Leyl-i-fer
@Ataayemi zeynepyu
Negoomm yüzüyom bol bol sayılır mıSporlar yapılıyor mu hanımlar
malipina
aypare ackerman
Psikolojik Deliii
HayatSevinceGuzel
Bonus
@MorVampirella
pawlover
@Leyl-i-fer
@Ataayemi zeynepyu
Yaa elim kaşınıyo nasır gibi sert oldu kaşıdıkça da derisi soyuldu yara oldu.ne pislik bişeyse artıkYaa tüh bir keyfin vardıçok yakar diyorlardı ona.
Neyse bugün mezdeke oynarsın
Günaydın kıymetlim
Yaa elim kaşınıyo nasır gibi sert oldu kaşıdıkça da derisi soyuldu yara oldu.ne pislik bişeyse artık
Bugün yarın bişey yapamam heralde kuzum, adet oldumama gene şansımı denerim sancım olmazsa
Oo süper canım, kaç kilosun boyun kaç?Yapılıyor hojjammm yansın yağlarkilo da veriyorum şükür,ilk hedefe 2kaldi 🏋🏋
Olsun hiç yoktan iyidir1 mil dün sadece tel çaldı bıraktım öyle kaldı
GünaydınGünaydınlar efenim.
Günaydınherkese günaydın
yaşlı dedemin evinde kalıyorum gece korktuğu için onlayim . 2 gündür yapmıyordum dün dedim telefondan video açayım yapayım dün 30dk pilates yaptim hiç yoktan iyidir
Sayılmaz mı, mis misNegoomm yüzüyom bol bol sayılır mı
GünaydınGünaydınss
Yaa geçmiş olsunYaa elim kaşınıyo nasır gibi sert oldu kaşıdıkça da derisi soyuldu yara oldu.ne pislik bişeyse artık
Bugün yarın bişey yapamam heralde kuzum, adet oldumama gene şansımı denerim sancım olmazsa
İki aydır kendi kendime çok şükğrİlaçlamı oluyon doğal sülüksüuonla mı gurban?
Geçen ay çok erken oldum ,19.günde geldi.ama bu ay normal periyoduma döndüm 25. Günde geldi,allah tekrarlatmasınÇok güzel
Bu sabah 72,7 çıktı.. 81dim, 74e düştüm, sonra takıldı kaldı,Oo süper canım, kaç kilosun boyun kaç?
Olsun hiç yoktan iyidir
Günaydın
Günaydın
30 dk pilates gayet iyi
Sayılmaz mı, mis mis
Günaydın
Yaa geçmiş olsun
Çok iyi canım tebrik ederimBu sabah 72,7 çıktı.. 81dim, 74e düştüm, sonra takıldı kaldı,yeniden 76ya çıktım.
Burda başladığımdan bu yana 72, oldu işte
ve bugün hayiz oldum.. ona rağmen iyi, ben aşırı sisiyorum bu dönemde.
1,64 boyum. Hedef 65.. bakalım inşaAllah
Yapılıyor Negom ama ben bugün Nefsime yenik düştüm bir şey kaçırdımSporlar yapılıyor mu hanımlar
malipina
aypare ackerman
Psikolojik Deliii
HayatSevinceGuzel
Bonus
@MorVampirella
pawlover
@Leyl-i-fer
@Ataayemi zeynepyu
Olsun kacirsan da kaldigin yerden devam et. Ben çikolataya yenik düşüyorum,Yapılıyor Negom ama ben bugün Nefsime yenik düştüm bir şey kaçırdım
Ben de çiğköfteyeOlsun kacirsan da kaldigin yerden devam et. Ben çikolataya yenik düşüyorum,
HoşbuldumBen de çiğköfteyeuzun zamandır da malum yemeyince tutamadım kendimi hoşgeldiin bu aradaaa
Ben de varımHoşbuldum
Olsun arada olur, gerçi ben hergun yiyorum ama abartmadan
Olur olurBen de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?