BalımGünaydın kuş lokumum
Süper45 dk mezdeke tamam
Çok iyi, kısa hedefler işe yarıyor o zamanacıkıyorum ve tatlıya gömülüyorum. o sebeple biraz bastırmam lazım. akşam abur cuburlarımı kaldırdım. ctesi sabahı ilk hedef durağımdı.
Gayet iyi gidiyorum.
Ctesi sabahı kendime önümüzdeki çarşambaya kadar bir hedef koyacağım. "abur cubur yememe hedefi."
Tamam bilmez miyimNego netim az,
Arada girip yazabilirim.
Yazmadigim zaman kaytardim zannetme
Biliyosun en çalışkan cekirgenim
ölçülerinde nasıl değişim var bir ara paylassana nego15 ağustos 8/14 gün
Sabah:
* 30 dakika üst beden bölgesel
* 30 dakika leslie boosted
* 10 dakika eliptik bisiklet
Yapınca tekrar yazarım
Canım ödemli gibiyim, moralim bozuluyor ama bırakmıyorum. Vitamine başladım, hormonlar da ters giden bir durum var hissediyorum, hastaneye de gitmiyorum virüs yüzünden.ölçülerinde nasıl değişim var bir ara paylassana nego
Ohh mis45 dk yüzme tamam
Hey maşallah15 ağustos 8/14 gün
Sabah:
Yapınca tekrar yazarım
bırakma sakın spor biraz yaptıktan sonra zaman geçtiğinde etki ediyor asılCanım ödemli gibiyim, moralim bozuluyor ama bırakmıyorum. Vitamine başladım, hormonlar da ters giden bir durum var hissediyorum, hastaneye de gitmiyorum virüs yüzünden.
Şöyle iki hafta daha geçsin paylaşayım
Youtube da birine denk geldim, instagramı da varmış, müthiş bir şey yakıyor mahvediyor beniatayım sende bak özellikle instagram videolarını yap bayılırsın, youtube da çok videso yok zaten.
Hey maşallah
Evet çok zor ama öncesi sonrası fotolar da harikabırakma sakın spor biraz yaptıktan sonra zaman geçtiğinde etki ediyor asıl
geçmiş olsun negom
hareketler baktım ve baya fena , bu sıcakta fena terletir buama hoşuma gitti yaptığım pilates öncesi bunu yapabilirim daha çok etki eder.
İdolümsün. Hojjaaamm15 ağustos 8/14 gün
Sabah:
Yapınca tekrar yazarım
Evet geçen bir arkadaşa bu kadını önerecektimm.. harika ötesi ya
A ha ha o zaman durmuyoruz devamEvet geçen bir arkadaşa bu kadını önerecektimm.. harika ötesi ya
Mistik gücler bizi birbirimize cekiyo hojjaaamm ♥
A ha ha o zaman durmuyoruz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?