Olur. Olmalı. dün akşam da ekmeği fazla kaçırdım sankiKendimize günlük hedefler koyalım bu konu da. Bugün abur cubur yok bize tamam mı
beyaz ekmek çok aciktiriyor hem de yedikçe yediriyorOlur. Olmalı. dün akşam da ekmeği fazla kaçırdım sankikendime özel ekmek alcam. Beyaz ekmekle ne yediğimi anlamıyorum.
Ne yapacaksınHadi bakalım bugün spora niyet ettim yeniden
Hadi yeniden baslayalim durdugumuz kabahatKöye gitmeden önce ne güzel spor yapıyordum
Güzel olurdu ama hiç halim yok bugünHadi yeniden baslayalim durdugumuz kabahat
Cok kibar bi reddedis olduGüzel olurdu ama hiç halim yok bugünyarın inşAllah
Çok tatlı bi mesaj olduCok kibar bi reddedis oldupeki
Ne yapacaksınben de senden kopya cekiyim
Yaaa sizleri gördükçe utandımBen de ilişeyim şuracığa. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum genelde ama bazen çocuklar göndermiyor. O günler de leslie yapayım inşallah.
Ben bugünden sonra menü de yazmaya basliyorum buraya sen yiyedur biraz daha nego hanimcimYaaa sizleri gördükçe utandım
Beni de gazlayın, gazım bitti
Bende pazartesi başlıyım o zamanBen bugünden sonra menü de yazmaya basliyorum buraya sen yiyedur biraz daha nego hanimcim
Sen de yazsan aslinda. %80 yediklerimiz %20 spor bence zaten.. tabi spor olsa cok daha iyi ama saglikli beslenme olmazsa olmaz. O yüzden sen de yaz aksamlari bence
Herkesler beni reddediyoBende pazartesi başlıyım o zaman
Aa aşk olsun reddetsem hiç başlıyım demezdimHerkesler beni reddediyosana da peki
Limonsuzzcay arkadasim da yarın senin icin baslicam demisti basladin mi merak ettim
Anam yakalandımHerkesler beni reddediyosana da peki
Limonsuzzcay arkadasim da yarın senin icin baslicam demisti basladin mi merak ettim
Aa aşk olsun reddetsem hiç başlıyım demezdimbelki de yarın başlarım dur bakalım
İkinize de peki o zamanAnam yakalandımunutmuşum ya dışarı çıkcam birazdan yarın başlasam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?