- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Afiyetler olsun :)
Oo süper vermişsin. Ben tartılmadım diyette yalan oldu yemek yemeye bile vaktim yok çay kahve su makarna ile yaşıyorum
Oo süper vermişsin. Ben tartılmadım diyette yalan oldu yemek yemeye bile vaktim yok çay kahve su makarna ile yaşıyorum
Yarın elimdeki işi teslim ediyorum sonrakini de pazartesi ondan sonra biraz salın beni dicem. Cidden mafoldum yaAllah kolaylık versin pawim
rahatlicak gibi değil işlerin galiba
Allah kolaylık versin. Ben yaptıkça belki motive olursunOo süper vermişsin. Ben tartılmadım diyette yalan oldu yemek yemeye bile vaktim yok çay kahve su makarna ile yaşıyorum
Allah kolaylık versin. Ben yaptıkça belki motive olursun
Evden çalışmak gibi kötüsü yok malesef. Bu süreçte 2.5 ay evden çalıştım mahvoldumpaw evden calisiyoya esnek olduğu için 24 saatin 20 saati çalışıyo galiba
Gözüm üstündeAllah kolaylık versin. Ben yaptıkça belki motive olursun
Ya ben uzun süredir evden çalışıyorum aslında 3 yıla yanaştı. Son 1-2 aydan öncesi hayal gibiydi mükemmeldi ama şimdi acısını çıkarıyolar galibaEvden çalışmak gibi kötüsü yok malesef. Bu süreçte 2.5 ay evden çalıştım mahvoldum
Evden çalışmak gibi kötüsü yok malesef. Bu süreçte 2.5 ay evden çalıştım mahvoldum
Merhabalar bende başladım sonunda spora.
iyi yaptın canım:)
ne yapıyorsun peki. ben spor yapmıyorum
Pandemi döneminde olmasaydık yüzmeye devam etmek istiyordum bende. Ondan başka spor yapamıyorumEliptik aldım onu yapıcam. Lesli bide.
Bölgesel egzersizlerde eklerim bitirince.
Hiç yapmadığımda bel ağrılarım çok oluyo yerde yaptığım hareketler iyi geliyo
Eliptik aldım onu yapıcam. Lesli bide.
Bölgesel egzersizlerde eklerim bitirince.
Hiç yapmadığımda bel ağrılarım çok oluyo yerde yaptığım hareketler iyi geliyo
Pandemi döneminde olmasaydık yüzmeye devam etmek istiyordum bende. Ondan başka spor yapamıyorum
Ben de bilmiyordum öğrendim hocalar öğretiyor zaten.aynen insan garajda durup paslanan bisiklet gibi oluyo egzersiz olmayınca
iyi olmuş eliptik bence yürüme bandından daha iyi:)
ben yüzme bilmiyorum ya. ama öğrensem iyi olurdu:) yüzmek en azından rahatlatıyor diye düşünüyorum
Ben de bilmiyordum öğrendim hocalar öğretiyor zaten.
En iyi spor yüzme. Bütün kasları çalıştırıyor
İlçeler aynı değil yaaartık beraber gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?