Hayır ilk menülere göre gayet iyi.
Döndüüm
Hayir bence kötü değil menülerin. Sadece mesela son arayi çayin yanina biseyler yiyerek yapiyosunya saat kac gibi oluyo? Muhtemelen gec ?
BekliyoruzDöndüüm
evde yoktum dikkat edemedim ben hiç. Bugün de misafir var zor gibi yarından itibaren sizleyim
2 gündür bi yogunluktur gidiyo spor yapamadim motivasyonumu kayvettim ama devam
Ben yine cozuttum
Hadi devam ben de cozuttum ama vazgecmek yokBen yine cozuttum
Hiii negom gelmisBenim de ihtiyacım var sağlıklı beslenmeye,kendime hiç dikkat emiyorum.
Ne güzel devam ediyorsunuz
Pazartesi bende başlasam hatta oğlumla beraber başlasak
Canım bugün abur cubur yememek,suyu çok tüketmek ve eliptik ile başlıyım inşaallah.Hiii negom gelmis
Ne zamandir etiketlicem seni ama kendin istediginde gelmen daha dogru olur dedim.
Bence de basla gec bile kaldın
Oğlun da mi kilo vermek istiyo canım
Güzel menü,spor da var oh.Su da içilmiş.15 Kasım Pazar
Sabah 09.30 3 dilim ekmek pizzasi sekersiz cay
Ara 12.00 sade türk kahvesi+5 tane minik cakil cikilata
Öğlen 14.30 1 avuc nohut cipsi (az yag ile kendim yaptim)+ sade maden suyuna limon sıkıp ictim
Akşam 18.00 1 tabak taze fasulye yarim dilim ekmek 2 kasik yogurt
Su 2 litre
Spor ev isi yaptim.. Simdi de leslie ve pilates yapicam
Yaa menumu de yorumlamissin daha ne isterimCanım bugün abur cubur yememek,suyu çok tüketmek ve eliptik ile başlıyım inşaallah.
Oğlumdan çok biz istiyoruzçok kilo aldı evde.Abur cubur yemesin,karbonhidratı azaltalım diyorum.Spor olarak ona da eliptik yaptırıcam.Barfiks demiri aldık birde,onunla da boyu kasları uzar diyorum bakalım.
Güzel menü,spor da var oh.Su da içilmiş.
Nohut cipsi çok severim
İlk gün tek başardığım şey abur cubur yememek olduYaa menumu de yorumlamissin daha ne isterim
Hmm güzel dusunmussunuz erkenden spora saglikli beslenmeye aliskanlik kazanirsa cok iyi olur. Öyle cocuklarin vücudu da daha bi saglam oluyo hem fizik olarak hem bagisiklik acisindan.
Seni de bugünden itibaren buraya alalim o zaman kendi konunmus gibi takıl cekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?