- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
En güzeli canım sabah yapınca aradan çıkıyor hemBende kalkayimda sporumu yapayim aksama kalinca sporu yapana kadar pertim cikiyor
Ben düzene sokamadım hala. Düzene girince eklersin beni tabloyaHanımlar tablo yukarı da.
Düzenli bildirim lütfen, düzenli bildirim yapanı ekliycem tabloya, diğerleri yine istediği gibi spor yapıp yazabilir tabi ki buraya
Tablo da eksik bildirimi olan varsa söylesin bana artı koyayım
@Gamze_nur08
@Bonus
C Calcifer
@M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
@Ataayemi zeynepyu
malipina
@Feslegen Kokulu Nane
@pawlover
ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
@mn5822
Tamam canım, tablo da olmasan da yapmaya çalış, yaptıkça yaz burayaBen düzene sokamadım hala. Düzene girince eklersin beni tabloya
Tamam canım ❤Tamam canım, tablo da olmasan da yapmaya çalış, yaptıkça yaz buraya
misır gevregi normal diyetsiz falan demi? bende dusundum de seker oranı var diye vazgectim@nego leslieyi yaptim. Dusumu aldim. Kahvaltimi hazirliyrm. Esime misir gevregi aldirmistim. Sutle onu yerim. Yumurta hic canim istemiyor
Tamam tabloya ekliyim mi her gün yaptın mıgece bile yaptim negompawın gazına geldik
Tamam canım@nego leslieyi yaptim. Dusumu aldim. Kahvaltimi hazirliyrm. Esime misir gevregi aldirmistim. Sutle onu yerim. Yumurta hic canim istemiyor
1 gün kactı onda da agrilarim vardi. ekle ekleTamam tabloya ekliyim mi her gün yaptın mı
Tamam canımbende lor salatası yaptım mis gibi yedim
Aaa sevindim, yapmıyorsun sanmıştım1 gün kactı onda da agrilarim vardi. ekle ekle
Hangi gün yapmadın?1 gün kactı onda da agrilarim vardi. ekle ekle
Oh afiyet olsunTamam tabloya ekliyim mi her gün yaptın mı
Tamam canımbende lor salatası yaptım mis gibi yedim
Canım bu diyet değil, eğer seviyorsan nesfit ya da kflakes alabilirsin, çok güzel çeşitleri varEki Görüntüle 2661625
Bundan canim. Diyet icin degil heralde. Sekeri pek yok hatta ben 1 cay kasigi bal katiyorum
Sağol canımOh afiyet olsun
Her tur salatayi severim
Evet canim esime aldirmistim bunu almis. Ben bakarak aliyordum. Bunu ilk kez almis. Ustundeki yazilara baktim diyete yonelik bir yazi bulamadimCanım bu diyet değil, eğer seviyorsan nesfit ya da kflakes alabilirsin, çok güzel çeşitleri var
Sağol canım
Yapamıyorum evde durduğumuz yokki@Gamze_nur08 sporlarını yaptın mı ?
@Feslegen Kokulu Nane sporlarını yaptın mı?
@mn5822 sporlarını yaptın mı?
ayseMsb sporlarını yaptın mı?
malipina sporlarını yaptın mı?
C Calcifer sporlarını yaptın mı?
cuma günü yapamadim negomHangi gün yapmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?