- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
HarikaBak onu yaptım işte
Hadi yaYapamadım tatlım misafir geldi
Harikasın canım bu azimle güzel kilo vereceksinGünaydınn dünde yaptım bugünde yaptım
Peki
Ama bugün denize gidicem
HarikaDun sporumu yaptim. Ama bugun daha yapamadim. Bugun tartildim. 67.3 kiloyum. Bayrama kadar 64-65 olsam super olacak
Insallah canimHarika
Hadi ya
Harikasın canım bu azimle güzel kilo vereceksin
Peki
Harikaulaşırsın kesinlikle
ortalığı toplu tutmaya çalışıyorum. Nasıl ter attım bir bilsenHarika
Hadi ya
Harikasın canım bu azimle güzel kilo vereceksin
Peki
Harikaulaşırsın kesinlikle
Dün yapamadım çok yoruldum akşam üstü de evde değildim geç geldim. Eşim geldi yemek falan derken unuttum. Şimdi anlamadım ben hangi sporu yapıyoruz herkes bişeyler paylaşmış
Olmaz spor şartortalığı toplu tutmaya çalışıyorum. Nasıl ter attım bir bilsen
İlk mesaj da var spor videosu yazıyor. Etiket yaptım bildirimin benimle ilgisi yok canımDün yapamadım çok yoruldum akşam üstü de evde değildim geç geldim. Eşim geldi yemek falan derken unuttum. Şimdi anlamadım ben hangi sporu yapıyoruz herkes bişeyler paylaşmışbildiirmde gelmedi ayrıca
Anladım şmdi bende yorulup yemek yiyip kilo almaya çalışam bari inş işe yararDüzenli evimiz & hayatımız dedik madem ,o zaman buna bedenimiz de dahil olsun. Birlikte haftalık ,aylık belirlediğimiz sporları menü listesini uygulamaya çalışalım.
Elimizden geldiği kadar motive edelim birbirimizi. İstikrar çok önemli o yüzden liste de ki arkadaşlarım aksatmadan sporumuza uyalım. Dileyen menü de paylaşabilir ve benim haftalık eklediğim menüyü yapabilir. Eklediğim sporu yapmak şart ama on da taviz yok
Bu mesaja spor videolarını ve menü listesini ekleyip ,gerektiği zaman düzenleyeceğim.
Ölçülerimizi de bugün alalım lütfen. Bir ay sonra nasıl bir fark olacak görelim
Herkesin yapmak zorunda olduğu video Leslie Fast Walking in 30 minutes
İkinci video da benim gibi ekstra spor yapmak isteyenler için.
İsteyenler için liste
Eki Görüntüle 2660446 Eki Görüntüle 2660447 Eki Görüntüle 2660449
�
Leslie 30 günlük Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Nego + + + @Gamze_nur08 + + @Calciferr + @M I N E R V A Ucyuzbesyuz + + + Ataayemi zeynepyu + + + + @jnci + malipina Feslegen Kokulu Nane @pawlover + + @ayseMsb + @HayatSevinceGuzel + + + @mn5822 + CKbeautyandsheer +
İnşaallah canımAnladım şmdi bende yorulup yemek yiyip kilo almaya çalışam bari inş işe yarar
Tamam canım birbirimize destek olalımBen bayrama kadar Allahtan bir sey olmazsa katilirim nego
Evet canım sende güzel gidiyorsun inşallahBende hep burdayım örtmenim ınsallahh hepimiz incecik oluruzçok aminnn
Dünün sporları yapıldı mı
Negoo ben bugün başladım beni de ekleyebilirsin inş katılıcam
@Gamze_nur08
@Bonus
@Calciferr
@M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
malipina
Feslegen Kokulu Nane
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
@mn5822
p a t u l i
SüperSporumu yaptim
Bittim
Spor yapmaya yapmaya hantallasmisim onu fark ettim
Tamam canım harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?