- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Sen zaten 43 kilo ve hamile değil miydinAy 15 dk ancak yapabildim yüreciğim dayanmadı fenalardayım
Kız bu kadar olur. Aklımdan geçtin bugün. Tam da dondurma yerkenYaa yeni gördüm cook güzel olmuşeylulde insallah ben de katılırım
Yaaa öyle gelirim iste hem aklina hem mesajinaKız bu kadar olur. Aklımdan geçtin bugün. Tam da dondurma yerken
Malesef olumsuzlukla sonuçlandı gebeliğimSen zaten 43 kilo ve hamile değil miydin
Ya canım çok üzüldüm. Spor yap bence de mutluluk hormonu salgılatıyor bi de spor yapmak iştah açabilir kilo almak için de tavsiye edenler var diye duymuştumMalesef olumsuzlukla sonuçlandı gebeliğim
Canım çok iyi spor yapılmışNegom ilk videodaki sporumu yaptım, ona ek 14*5 mekik yaptım :)
Kahvaltıda yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık ceviz, az ekmek. Öğlen bişey yemedim kahvaltıyı geç yaptım zaten. Akşam birkaç kaşık makarna yedimyoğurt yedim. 2 ltre su içiyorum günde. Nego
Böyle kaçamakları akşam değil de gün içinde yersen daha iyi olurAma biraz dondurma yiyesim var
15 dakika da yeter sıkı spor zaten o videoAy 15 dk ancak yapabildim yüreciğim dayanmadı fenalardayım
Canım spor olarak eklediğim videoyu yapıyorsun değil mi?12 Temmuz
Sabah bir küçük cevizli sucuk kavun peynir 2 yumurta
Saat 13.39 yarım kurabiyeVe
Yumurtalı Mantar
Akşam yemeği birkaç kaşık fırında biberli ekşimik çekirdek
1,5 lt su
Spor 120 puan
Her zaman beklerim seniYaa yeni gördüm cook güzel olmuşeylulde insallah ben de katılırım
Süpersin sen12 dakika koştum videomu yaptım üstüne de bi sürü adım attım
Tamam canım bu hafta öyle yap sen, tabloya eklemem dönünce eklerim seniGünayydınnn ❤❤
Negom çok ufak bi yerde kalıyoruz inan lesli yapacak yer yok. Yürüyüş yapsam olur dim?
Hem cigabaytımda dayanmaz lesliye
Günaydın harikasınGünaydın spor u yaptım kahvaltı yapmaya gidiyorum inşallah 1 kilo yemem yine
Leslie 30 günlük | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba |
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | |||||
C Calcifer | + | + | |||||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | ||||
| + |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?