- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Ya oyle mi? Hic duymamistim. Tariflerine bir bakayim. Bugun 2 tane kakalu kurabiye gomdum cok pismanimBen bunu ya kurabiye yaparken ya da çıtır tavuk yaparken kullanıyorum
Sen yapma ama bol ver cıs onlar
Tamam sözümü aldım
Tamam canım
İyi valla koşturmaktan almamışsın
Tamam oley oley oley, bende bugün temiz beslenmeye başladım
İş yap geçer
Harikasın canımiki ay sonra iyi ki yapmışım diyeti sporu diyeceksin
Sabah ki ekmek sadece çok, onun dışında iyi canımevvvett ben geldim
kahvaltım omlet yeşillik domates biber 4 dilim ekmek
arada yogurt 3 hurma
aksam tavuklu patates ayran
2 mil leslie
Hadi ya hemen sporla eritseydin canımYa oyle mi? Hic duymamistim. Tariflerine bir bakayim. Bugun 2 tane kakalu kurabiye gomdum cok pismanim
Menüyü, suyu beğendimMenüm
Sabah 8.00
Bi ceviz bi kupa neskafe
Kahvaltı 12.00
Biraz sucuklu yumurta
Bol peynir
6 zeytin
4 ceviZ
Salatalık
Kavun
Akşam 18.00
Bi tabak mercimekli bulgur pilavı
Bi buçuk kepçe cacık
İki ısırık poğaça yedim burnumun ucunda kokunca tadına bahtım
Su 3 oldu sanki gibi
Spor yok
Acıktım eve gidince sodalı ayran içicem
Nego
Olsun canım bir günden bir şey olmaz, sen iyi ol daBugün işler vardı nego köpecikle yürüyüşe çıktım sadece birazcık sporu gözüm kesmedi modum düşük
Günaydın canım, harikasın gerçektenGunaydinnn bugün geç kalkmışım sporumu yaptım şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum :)
benden paso. ben yapamadım 2 gündür evde yokum ve gece 12 gibi eve gelmiş oluyorum.Dünün sporları yapıldı mı hanımlar
Nego +
Gamze_nur08 ?
Bonus ?
Ucyuzbesyuz +
Ataayemi zeynepyu +
malipina -
Feslegen Kokulu Nane -
pawlover -
ayseMsb +
HayatSevinceGuzel ?
CKbeautyandsheer ?
Ayy bende atlasam ip ama aşağı çok ses gider mi ki diye endişe ediyorum :))Bende sporumu yaptım
Leslie ve 100 ip atladım
Tamam canım ne zaman istersen katılabilirsinbenden paso. ben yapamadım 2 gündür evde yokum ve gece 12 gibi eve gelmiş oluyorum.
Ama uygun olduğumda mutlaka yapıyorum.
Canım spor ayakkabı giyip parmak ucunda atlayacaksın, halının üstünde, alt komşunun sürekli kullanmadığı bir oda varsa o odanın olduğu yerde yapAyy bende atlasam ip ama aşağı çok ses gider mi ki diye endişe ediyorum :))
Tamam dır hemen deniycem çok teşekkür ederim :)Tamam canım ne zaman istersen katılabilirsin
Canım spor ayakkabı giyip parmak ucunda atlayacaksın, halının üstünde, alt komşunun sürekli kullanmadığı bir oda varsa o odanın olduğu yerde yap
Dünün sporunu yaptım Negom, biraz da yürüyüş yaptım. Yemeklerim çok düzensiz onları ben biraz yoluna koyayım ondan sonra daha iyi olacak inşallah :) dün aklımdaydı sonra yazmayı unutup çıkmışımDünün sporları yapıldı mı hanımlar
Nego +
Gamze_nur08 ?
Bonus ?
Ucyuzbesyuz +
Ataayemi zeynepyu +
malipina -
Feslegen Kokulu Nane -
pawlover -
ayseMsb +
HayatSevinceGuzel ?
CKbeautyandsheer ?
Canım her gün yapıyorsan tabloya ekliyeyim mi?Sporumu yaptım 30 dk
Rica ederim canımTamam dır hemen deniycem çok teşekkür ederim :)
Tamam canım sen sporu düzenli yap menüler de düzelirDünün sporunu yaptım Negom, biraz da yürüyüş yaptım. Yemeklerim çok düzensiz onları ben biraz yoluna koyayım ondan sonra daha iyi olacak inşallah :) dün aklımdaydı sonra yazmayı unutup çıkmışım
Ben sadece köpecikle yürüyebildim üşütmüşüm heralde hiç halim yokDünün sporları yapıldı mı hanımlar
Nego +
Gamze_nur08 ?
Bonus ?
Ucyuzbesyuz +
Ataayemi zeynepyu +
malipina -
Feslegen Kokulu Nane -
pawlover -
ayseMsb +
HayatSevinceGuzel ?
CKbeautyandsheer ?
Geçmiş olsun canımBen sadece köpecikle yürüyebildim üşütmüşüm heralde hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?