Afiyet olsun kuzuBir kilo kahvaltı yemedim şükür :) biraz peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 dilimde kepek ekmeği yedim
Ben bunu ya kurabiye yaparken ya da çıtır tavuk yaparken kullanıyorumEvet canim esime aldirmistim bunu almis. Ben bakarak aliyordum. Bunu ilk kez almis. Ustundeki yazilara baktim diyete yonelik bir yazi bulamadim
Tamam sözümü aldımYapamıyorum evde durduğumuz yokkibu hafta akşamcıyım, sabahları yapcam söz valla
Tamam canımcuma günü yapamadim negom
İyi valla koşturmaktan almamışsınNego tartının pili bittiği için üç haftadır tartılmıyodum.en son tartıldığımda 105.8dim.çok korktum 107 108 görücem diye.dün biraz içmiştik bizimkilerle.dedim kesin 110 falan çıkarım diye korka korka çıktım tartıya ama 103.3 çıktım.valla bi oh çektim.
Dün de kendime kot pantolon aldım 34 beden.büyük beden olarak aldığım son kot olsun inşallah.yarın sabah sporuma başlıyorum Allah'ın izniyle.sağlıklı da beslenicem.pazartesi kararım hayırlı olsun
İş yap geçerÜff 2 saattir diyetteyim zaman geçmiyo valla ,kesin 3 kilo vermişimdir ha
Harikasın canımBir kilo kahvaltı yemedim şükür :) biraz peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 dilimde kepek ekmeği yedim
sapitmamak icin ben kendimi ise verdim bırak aklımı gözümün önüne gelmeye başladı namıssızTemiz temiz besleniyorum, sapıtmam umarım çok amin
Benim bir huyum vardır temizlik yaparken yemek aklıma gelmez, bitmeden de yememsapitmamak icin ben kendimi ise verdim bırak aklımı gözümün önüne gelmeye başladı namıssız
ben tam tersi hayal kurarim hepsi bitsin oturayım gömuleyimBenim bir huyum vardır temizlik yaparken yemek aklıma gelmez, bitmeden de yemem
Teşekkür ederimAfiyet olsun kuzu
Evet artık fit olucazben tam tersi hayal kurarim hepsi bitsin oturayım gömuleyimama artik bu mümkün değil
Canım sabah yumurta mutlaka ye tok tutar, yeşillik de ekleTeşekkür ederimaçıkçası hiç doymadım ama pes etmek yok
Oo hadi o zaman takıl banakilo vermedim ama inceldim negom
artık eşim bozdu diye bırakmıştım şimdi başladı ben de başladım
Tüm gün hastanedeydim. Çocuklar çok fena döktüler.@Gamze_nur08 sporlarını yaptın mı ?
Feslegen Kokulu Nane sporlarını yaptın mı?
@mn5822 sporlarını yaptın mı?
ayseMsb sporlarını yaptın mı?
malipina sporlarını yaptın mı?
@Calciferr sporlarını yaptın mı?
Geçmiş olsun neleri var?Tüm gün hastanedeydim. Çocuklar çok fena döktüler.
Allah razı olsun canım. Vücutları döktü. Tahlil yaptılar ama bir şey gözükmüyor. Sürekli kasiniyorlar. Ilaç verdilerGeçmiş olsun neleri var?
Allah şifa versin canımAllah razı olsun canım. Vücutları döktü. Tahlil yaptılar ama bir şey gözükmüyor. Sürekli kasiniyorlar. Ilaç verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?