Kac yasindasin?
Cunku ben ergenlik vakitlerimde annemin her sozunu igneleyici bulurdum.
Ama su an buyudukce mantik arar oldum her sozunde.
Cunku gercek su ki, gormus gecirmis o hayati, ben daha toyum. Elbet bi sebebi vardir bana verdigi tavsiyelerin.
Benim annemde akrep burcuydu.Arkadaşlarımı eve rahatla çağıramazdım bile,o yokken çağırıyordum.Biri gelicek dediğimde kızardı bende ben yapıcam herseyi derdim.Sürekli iş yapardım ama yine çok yaranılmıyor.Merhaba arkadaşlar kendimden yola çıkarak, iç dünyası düzenli, yani iç dünyasında huzurlu, o an bir sorunu olmayan kadın devamlı olarak düzenli midir? Mesela yani bende şu oluyor, yani orada dağınık bişeyler var diyelim, onlar orada dururken zaten iç dünya yıkık dökük.. İçindeki dünyaya bakmaktan dışarıyı göremiyorsun bile.. İç dünyama bakmaktan üzülmekten vs oradaki dağınıklık olsa ne olur olmasa gibi bir ruh hali oluyor. Düzenli kadın, iç dünyasındaki sorunları da düzenlemiş kadın mıdır? Ya da ne kadar çok sorunu olursa olsun düzenli olmak bir yaradılış meselesi midir?
Edit:
Ben kendi dağınıklığımın düzensizliğimin sebebini anneme bağlıyorum tamamen olmasa da etkisi olabilir. Annem sürekli beni yönetmeye çalışırdı. Akrep burcu yönetici burç ben boğayım sevmem yönetilmeyi. Sürekli ev işi, sürekli işle alakalı şeylerden konuşur, başka laf bilmez. Beni dünyaya iş yaptırmak için getirdiğini zannediyor galiba. Ben de tepki olarak bilinçli ya da bilinçaltı olarak böyle bir hale bürünmüş olabilirim. Nasıl düzelebilirim?
Mesela şimdi yalnızım başka evdeler onlar. Geçen evi süpürüp siliyordum. Sürekli o işle uğraşırken annemin ev işiyle ilgili konuşmaları vs aklıma gelip durdu yarım saat o işle uğraşırken...
Benim annemde akrep burcuydu.Arkadaşlarımı eve rahatla çağıramazdım bile,o yokken çağırıyordum.Biri gelicek dediğimde kızardı bende ben yapıcam herseyi derdim.Sürekli iş yapardım ama yine çok yaranılmıyor.
ev daginikken psikoojik olarak daha kotu oluyorum sanki kendimi toparlamaya etrafimi toparlayarak basliyorum
sizinki gibi bir anne bende de var
en son gecen gun kendin temizlik yapmaktan hoslanmayip elini bir ise bile surmek istemezken benim temizlik neferi olmami bekliyosun senin yapmadigini ben neden hayatim boyunca yapayim canim ne zaman isterse ozaman yaparim cok gozune batiyosa kalk kendin yap bu nasihatleride kendine ver dedigimden beri sesi cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?