Düzensizlikten bıktım

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
kızlar lütfen bi akıl verin eşim 2 yıldır bizden uzaktaydı il dışında calıştı.ben budüzensizlikten bıkıp yeni atandıgım yere yanımızda duracaksan gel dedim.kabul etti ancak haftada 1 gün giderim iş takibi için dedi bu hafta 3-4 gün gitti suan da yok mesela.nasıl bir tavır koymalıyım bilemiyorum ama bu sekilde sürdüremem kararlıyım buna taviz vermek istemiyorum lütfen yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

5 yıllık evliyim düzene girmedi 2 yıl yalnız kaldım kendine baska bi dünya kurdu adeta artık bıktım

Canım işi gereği gittiyse yapacak birşey yok ekmek nerede insan orada.tavır koymak yerine alıp karşına sakin bir şekilde bu çalışma şartlarından rahatsız olduğunu ve beraber bir çözüm bulmayı teklif etmelisin.

söyledim ikna olayım diye bana araba felan baktığını söylüyor kazanıp alacakmıs hicte sanmıyorum sesimi keseyim diye diyo

uzaklastık suan yeni toplamaya basladık herseyiher gittiğinde gecen yılları hatırlayıp hırslanıyorum

ya senin yanında başka bi işe girsin....

adam olana iş çok...

büyük konişmiim ama kocam trilyonlarda kazanacak olsa göndermek istemem kuru soğan yiyeyim ama yanımda olsun...

habersiz evı terketsen eve gıremeyecek sekilde önemlem alsan senı bulamasa haklısın kendıne yenı bır duzen kuruyor sanırım buda senın ıcın kötü gercekden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…