Düzensizlikten bıktım

tavrını net bi şekilde koymalısın bence.çocukta var sanırım.ama evi olduğu halde gidip bekar evi filan tutabiliyosa ne bilim yangına körükle gitmekte istemiyorum ama biraz bağları koparmış gibi eşin canım:26:

2 aydır yanımda gitsem neki gidince ortamını bilmiyosun hem calısıyorum ben evi terk etmem asla ama onu almayabilirim

Bir erkek evli oldugu halde 1 saatlik mesafe için bekar evi tutuyorsa ben bunda art niyet ararım.

Kaldı ki sen de güvenimi sarstı diyorsun. Sarsmamış olsa da yapılan apaçık ortada.

Sen atanmışsın zaten. Al çocugunu yanına, nasıl olsa hiç bir zaman aile hayatı da yaşamamışsınız. Hiç de zor olmaz.

Boşan kurtul, o da bekar evinde ne halt ediyorsa etsin!!!

Kusura bakma çok sinirlendim

Hımm. Ben konunun ayrıntısı bilmeden ilk mesajmda ekmek parası yazmıştım ama iş başkaymış. Konu karışık bence. Tavrını net koy, böyle evlilik zor yürür.

bencede bekar evi tutmussa o erkekden hersey beklerım bır saatlık yolu bırak 2 3 saatlık olsada gelmelı ya bır kadın evde yanlız bırakılırmı kocana kızdım harbıdn

zor bi durm iş içnse katlanmak gerek geçim derdi ama sorumlsuzluk
başına buyrukluk olunca rengi değişir iyi düşünün bu düşüncelerinizi eşinizle de
paylaşın net bi tevır sergileyin sonuca görede karar verin derim acele bi yorum oldu ama

neden her yazdığınız tek cümlelik yorumlarınızda cevaplaya basıp ,sonra tekrar yazıp gene cevapla diyip,sonra aynı şeyi 4 kere 5 kere yapıyosunuz..
yazın içinizden geçenleri uzun uzadıya sonra cevaplaya basın..

Ben bu tür işleri anlamıyorum...
Evlilikte bir anlam kalmıyor...
Bence de taviz verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…