Düzgün biri yok / kalmamış

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
133
37
Etrafta bir tane adam gibi adam kalmamış mi yoksa ben mi hep aynı tip insanları çekiyorum ?.. başta ilgili, saygılı aa bu çok düzgün dediğim adam bile hopp 2 ayda bambaşka biri oluyor. Dürüst olmak , olduğun gibi davranmak bu kadar mı zor ya. Hep aynı şeyler çok yoruldum çok üzüldüm artık. Dualar ettim hayırlı birini istedim herkes ruh eşini bulurken ben hep başa dönüyorum 30 yaşıma geldim artık olmuyor ben eşimi bulamayacağım sanırım. Bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu, annem babam yaşlanıyor benim evlendiğimi görsünler, benim çocuğum onlarla oyunlar oynasın istiyorum. Allah'im kapılar açsın diyorum bana ama umudum azalıyor bu insanlar böyleyken

Sabır canım şöyle düşün derim evlenmenin yaşı yok illa ki sende bulacaksın sevsigin birini umudunu kaybetme daha yaşın genç evlenmeden anlaman kadar güzel birşey yok inan buna sonuçta evlendikten sonra daha ileriye gidebilir sabır et kurslara falan git orda tanıtacağım kişiler daha iyi olur bir sıfır başlama hep umut olsun

Canım biraz araştır. Seda Diker in yazılarını kitaplarını oku . Eminim başka kapılar açılacaktır sana.
Evet sen çekiyorsun. Düzgün insanları çekmek de senin elinde. Bilinçaltı kayıtların sana bunları yaşatıyor .
Bir yerden hatta bu dediğim yerden başla. Şikayet etmekle olmuyor.

Sanırım o korkuyu yaşıyorum içten içe yine hayal kırıklığı olacak korkusunu ve bu enerjiyi gönderiyorum.. bunun için belki şu enerji çalışmalarında yapmam gerek sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum araştıracağım

Bu tur konular gereksiz yere aciliyor ya neyse. Ama bence bakis acinizi degistirin..duzgun erkek veya size gore biri elbet vardir cikar karsiniza.
Beklemeyin aramayin hayatinizi yasayin mutlu olun kendi kendinizle..ozaman cikar karsiniza dogru kisi.

çevremdeki bütün erkekler evlenecek doğru dürüst bir kız olmadığından, kızlar da düzgün erkek olmadığından şikayetçi ya herkes bozuk, kendini sağlam sanıyor, ya da herkes sağlam ama karşısındakini bozuk görüyor.

ERkekler de aynidurumdan sikayetci
Bir adayiniz yokmus,bu acele neden? Her seyin bir zamani var

herkes ruh eşini bulurken ben hep başa dönüyorum

Bilemezsiniz...
İnsanlar her zaman "Ben bununla iyi anlaşırım" diye evlenmez, bazıları "Ben bunu değiştirebilirim" diye evlenir, kimileri de "Ben buna katlanabilirim" diye.

Ne istediğinizi bilin, ona göre karşınıza çıkan kısmetlerinizi değerlendirin.
Bir de neyi çok üstelerseniz, sanki inadına olmaz o şey.
Akışına bırakın; 30 yaş, "Evlenemedim" diye dövünülecek bir yaş değil.

ERkekler de aynidurumdan sikayetci
Bir adayiniz yokmus,bu acele neden? Her seyin bir zamani var

Acelem de yok ama sanki herkes mutlu fotoğraflar , mutlu aile pozları , düğünlerine gittim arkadaşlarımın şimdi çocuk haberleri.. ben ne olacağım diyor insan. Yoksa kesinlikle sevdiğim biriyle evlenmek hayalim öyle evlenmiş olmak için değil

Evlenip cocuk yapinca da aha bu muydu diyeceksiniz. boyle bu isler inanin.

Tek istediğim gerçekten sevdiğim biriyle evlenmek ama hayat şartları ve karakterler o kadar etkili ki giderek zorlaşıyor bence insanların da birbirine tahammülü kalmadı.. teşekkür ederim yorumunuz için

Kalmadı bacım. Yok ben kabullendim.
İnsanlar bencilleşti.

Rica ederim. Senin gibiydim. Çok kişi oldu hayatımda ama düzgün olan denk gelmedi. Reiki ye sarıldım. Hayatımın miladı oldu. Gerisi geldi. Regresyon meditasyon derken bir bakmisim hayatıma artık düzgün insanlar giriyor. Anladım ki düzgün insan kötü insan yok. Bilincaltimizin bize ders vermek amacıyla hayatımıza çektiği insanlar var. Ve o insan düzgün olsa bile kısa bir aradan sonra bizim bilincaltimizin istediği gibi davranmaya başlıyor bize.
Bilinçaltımi temizledim. Bir kaç çalışma yaptım ve hayatımın aşkını buldum çok şükür.

Çok şükür çok sevindim adınıza Allah bana da nasip etsin sevdiğim biriyle evlenmeyi :) size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:)

Çok şükür çok sevindim adınıza Allah bana da nasip etsin sevdiğim biriyle evlenmeyi :) size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:)
Amin. Ecmain. Size de nasip etsin diyorum. Ama biraz uğraşın olur mu. Uğraştıktan sonra gelen şeyler tatlı oluyor. Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…