- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Canım biraz araştır. Seda Diker in yazılarını kitaplarını oku . Eminim başka kapılar açılacaktır sana.
Evet sen çekiyorsun. Düzgün insanları çekmek de senin elinde. Bilinçaltı kayıtların sana bunları yaşatıyor .
Bir yerden hatta bu dediğim yerden başla. Şikayet etmekle olmuyor.
herkes ruh eşini bulurken ben hep başa dönüyorum
ERkekler de aynidurumdan sikayetci
Bir adayiniz yokmus,bu acele neden? Her seyin bir zamani var
Evlenip cocuk yapinca da aha bu muydu diyeceksiniz.Acelem de yok ama sanki herkes mutlu fotoğraflar , mutlu aile pozları , düğünlerine gittim arkadaşlarımın şimdi çocuk haberleri.. ben ne olacağım diyor insan. Yoksa kesinlikle sevdiğim biriyle evlenmek hayalim öyle evlenmiş olmak için değil
Bilemezsiniz...
İnsanlar her zaman "Ben bununla iyi anlaşırım" diye evlenmez, bazıları "Ben bunu değiştirebilirim" diye evlenir, kimileri de "Ben buna katlanabilirim" diye.
Ne istediğinizi bilin, ona göre karşınıza çıkan kısmetlerinizi değerlendirin.
Bir de neyi çok üstelerseniz, sanki inadına olmaz o şey.
Akışına bırakın; 30 yaş, "Evlenemedim" diye dövünülecek bir yaş değil.
Evlenip cocuk yapinca da aha bu muydu diyeceksiniz.boyle bu isler inanin.
Etrafta bir tane adam gibi adam kalmamış mi yoksa ben mi hep aynı tip insanları çekiyorum ?.. başta ilgili, saygılı aa bu çok düzgün dediğim adam bile hopp 2 ayda bambaşka biri oluyor. Dürüst olmak , olduğun gibi davranmak bu kadar mı zor ya. Hep aynı şeyler çok yoruldum çok üzüldüm artık. Dualar ettim hayırlı birini istedim herkes ruh eşini bulurken ben hep başa dönüyorum 30 yaşıma geldim artık olmuyor ben eşimi bulamayacağım sanırım. Bütün arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu, annem babam yaşlanıyor benim evlendiğimi görsünler, benim çocuğum onlarla oyunlar oynasın istiyorum. Allah'im kapılar açsın diyorum bana ama umudum azalıyor bu insanlar böyleyken
Oyle diyeceksiniz zaten:) o zaman da bekarken ne rahatmışim derim kesin
Rica ederim. Senin gibiydim. Çok kişi oldu hayatımda ama düzgün olan denk gelmedi. Reiki ye sarıldım. Hayatımın miladı oldu. Gerisi geldi. Regresyon meditasyon derken bir bakmisim hayatıma artık düzgün insanlar giriyor. Anladım ki düzgün insan kötü insan yok. Bilincaltimizin bize ders vermek amacıyla hayatımıza çektiği insanlar var. Ve o insan düzgün olsa bile kısa bir aradan sonra bizim bilincaltimizin istediği gibi davranmaya başlıyor bize.Sanırım o korkuyu yaşıyorum içten içe yine hayal kırıklığı olacak korkusunu ve bu enerjiyi gönderiyorum.. bunun için belki şu enerji çalışmalarında yapmam gerek sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum araştıracağım
Rica ederim. Senin gibiydim. Çok kişi oldu hayatımda ama düzgün olan denk gelmedi. Reiki ye sarıldım. Hayatımın miladı oldu. Gerisi geldi. Regresyon meditasyon derken bir bakmisim hayatıma artık düzgün insanlar giriyor. Anladım ki düzgün insan kötü insan yok. Bilincaltimizin bize ders vermek amacıyla hayatımıza çektiği insanlar var. Ve o insan düzgün olsa bile kısa bir aradan sonra bizim bilincaltimizin istediği gibi davranmaya başlıyor bize.
Bilinçaltımi temizledim. Bir kaç çalışma yaptım ve hayatımın aşkını buldum çok şükür.
Amin. Ecmain. Size de nasip etsin diyorum. Ama biraz uğraşın olur mu. Uğraştıktan sonra gelen şeyler tatlı oluyor. Sevgiyle kalın.Çok şükür çok sevindim adınıza Allah bana da nasip etsin sevdiğim biriyle evlenmeyi :) size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:)
Arayışta olma birini isteme bak ozaman nasıl oluyo canım isteyince nedense plmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?