- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi albanianishh
-
neden benden nefret ediyor bunu anlamıyorum
Yok bence böyle değil, böyle olsaydı bu kadar kız nasıl evlenecekti. Çevrenizi değiştirirseniz bulunur. Kadınlara saygısı olmayan adamlarla aynı çevrede ne işiniz var. Aynı çevrede olursanız kismetlerinizde böyle tipler olur.Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Biz eşit olunan evliliklerden bahsediyoruz. Her evlilik dediğiniz gibi değil. Maddi, manevi yüklerin paylaşıldığı evlilikler de var. Ev işi, çocuk bakımı, ev geçindirme dahil her şeyin birlikte yapıldığı evlilikler de var.Kadın erkek eşit değil evet. Hem düğünü ortak yap hem evlenince evinin hizmetçisi ol, misafir ağırlama hazırlık yapma sende olsun, bebelere bakma sende olsun, çalışıyorsan ev geçindirmede ortak ol.. hani eşitlik nerde??? E düğünü yapsın bi zahmet deyince de kezban oluyor kadınlar. Böyle bir ortamın kadını doğal okarak bekler düğün yapılmasını çünkü zaten çeyizini de ailesi hazırlamış bile bi de düğüne mi ortak olacaklar allasen
Çiçekler dalında güzeldir diye ogretmemissiniz bir tek. O da olursa tamamE siz baya baya kıro erkeklerle aynı dünya görüşündesiniz zaren. O bahsettiğiniz medeni anlayışlı kibar erkekler bu görüşe gelmez kusura bakmayın.
Bir oğlum var 3,5 yaşında kadın erkek eşitliğimi çaktırmadan anlatan öylü kitapları topluyorum ona. Her gece kitap okuyup yatırıyorum. Herkese saygı duyması gerektiğini söylüyoruö. Hiç bir canlıya zarar veremeyeceğini öğretiyorum. Masayı benle kurar, odasını o toplar, sorumlulukları var. Temizliği babasıyla yaparlar ki babasından görsün. Bahçeye çıksak illa çiçek koparır getirir, bana hediye getirir seni mutlu etmek için der. Ama ben bu kafada yetiştirdiğim oğluma kız almayacağım. İkisi birlikte yuva kuracaklar. Almak kelimesine alerjim var. Altınmış düğünmüş talep eden bir kız yapacak tabii şanıdır diyen bir aileyle işim olmaz. Kusura bakmayın
Onu hiç diyesim gelmiyor Öyle güzel geliyor ki elindeÇiçekler dalında güzeldir diye ogretmemissiniz bir tek. O da olursa tamam
Çok iyi ozetlemissiniz, o erkekler zaten konu sahibine gelmez niye gelsin kiKonu sahibi bu fikirde olabilir, her masrafı erkek çeksin düşüncesinde olabilir. Bu kendi düşüncesidir.
Sorun, istediği erkeklerin kendi düşünce klasmanında erkekler olmaması.
O arkalarından hayıflandığı, yabancı kadınlarla evlenen erkekler sizce konu sahibi gibi mi düşünüyor bu konuda? Sanmam.
Kendi gibi düşünen, kendi gibi yetiştirilmiş erkekleri de konu sahibi beğenmiyor.
neden benden nefret ediyor bunu anlamıyorum
illa ki biriyle evlenmek zorunda değil siniz ki??Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Ben her konuda esit olma taraftariyim canim.. yani evde hizmetci degil, ev arkadasi gibi olmak.. bilmem anladin mi? Evet kro maco diye bagirip bi dugunude yapiversin erkek demek asil kroluktur. Ayrica onceden kole gibi olacagini biliyorsa kimse evlenmesin benceKadın erkek eşit değil evet. Hem düğünü ortak yap hem evlenince evinin hizmetçisi ol, misafir ağırlama hazırlık yapma sende olsun, bebelere bakma sende olsun, çalışıyorsan ev geçindirmede ortak ol.. hani eşitlik nerde??? E düğünü yapsın bi zahmet deyince de kezban oluyor kadınlar. Böyle bir ortamın kadını doğal okarak bekler düğün yapılmasını çünkü zaten çeyizini de ailesi hazırlamış bile bi de düğüne mi ortak olacaklar allasen
Hangi şehirdesnz bilmiyorm nerelere takılıyosunuz ama sadece barda takılan maço adamlar yok yani etrafta öyle olsa hiçbirimz evlenemezdkCanımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Ailemde babam annemi alırken düğün yapmış. Masraf harcamıs. Annem ev hanımı . Tek bir kurus almamıs annemden babam.
Keza abilerim de öyle evlendi. 2 abim var. 2side en kral düğünü yaptı . Para biriktirdiler kredi çektiler ama yaptılar.
Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak
Krolar beni buluyor diyerek bu mesajı yazmakKezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Ailemde babam annemi alırken düğün yapmış. Masraf harcamıs. Annem ev hanımı . Tek bir kurus almamıs annemden babam.
Keza abilerim de öyle evlendi. 2 abim var. 2side en kral düğünü yaptı . Para biriktirdiler kredi çektiler ama yaptılar.
Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak
Kaliteli derken neyi kastediyorsunuz? Kaliteli erkek ya da kadin kime denir?Son Mohikan tatlım, son son sondu....
Tamam ülkenin erkek popülasyonu ortada amma...
Ne alaka gayette kaliteli erkekler kaliteli kadınlarla evleniyorlar.
Sizi tercih etmiyor olabilirler mi acaba??
Sizi sizin tercih etmediğiniz erkekler tercih ediyorsa insan birazda kendini sorgulamalı.
Krolar beni buluyor diyerek bu mesajı yazmakSiz çalıştığınız ecz içinde bir hayal dünyası kurmuşsunuz. Salon erkeği olacak ama beni parasıyla dövecek. Sus kadın diyecek kral düğün yapacak sus kadın diyecek seni şu an ki hayatından çekip kopartacak yakışlıklı olacak eğitimli olacak sevimli olacak , kro olmayacak.Gelip ecz de seni bulacak ille de sen sen sen diyecek. Ve bunu tanışır tanışmaz yapacak kafası karışır da beğenmezse ki öyle bir hakkı yok beddua edeceksiniz. Ee senin kadın olarak sundukların nedir ? Öyle dümdüz kadınım, ben sadece isterim. Rus'la evlenecek adam daha önce sadaka vermiş sanırım.
dan diye söyleyeceğim.Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?