• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dyk kursları,corona ,kararsızlık

İyi de işte bu sene o sene diyecektiniz

Herkes zorunlu dışında almayacak kalanlar da onun olacak

Yavaş yavaş alışacak

Programı da oturtup kalanları ona gerekirse parçalı verecekler

Depo öğretmenler okullara atanmayıp ilk boşluğa il dışı tayin alındıkça bu sorun çözülmez zira kendilerini atıl, geçici hissediyorlar

İstemezse istemesin, görev bu, birisi girecek

Dersleri de verirse sadece kurs olmaz o zaman

21 saat yeterli kalanları ona verecek idare, size sevimlilik yapıp çocuk burada bakılır diyeceğine

İdare etmeyi bilemeyen idareciler eğitimimizin kanayan yarası
Bunlar sizin bizim masum düşüncelerimiz ne yazık ki. Depo gelen arkadaş yakın başka okuma aldırtmış kendini. Orada 36 saat ders varmış, 30 una okulun öğretmeni giriyormuş, kalan 6 saate girecekmiş. Bizim idare yeni depo arayışında. Benim anlamadığım nasıl işlerini bu kadar kolay yaptırıyorlar. Benşm eşim abisinin düğüne mazere izni alıp gidememiş. Okul müdürü 29 Ekim törenine görevli yazmış, kaymakam da sen görevlisin diye izin vermemiş. Bu ülkede adamına göre kanundan bıktım zaten

Konu sahibini gerçekten çok iyi anlıyorum. Evet DYK zorunlu değil ama öğrencilerle bir bağ kuruyorsun ve onların bu zor döneminde yanında olmak zorunda hissediyorsun kendini. Geçen sene kurslar kapandı, ama ben hiçbir mecburiyetim olmadan sınava hazırlık derslerime online devam ettim. Zaten kendi okul sınıflarımda da normal koşullarda alması gereken ders saatleri kadar online ile tüm kazanımlarını tamamladım. Hatta bunaldıkları zaman sohbet dersi, mini gruplarla ek dersler açtım, yeri geldi mi telefonla bireysel görüştüm. Whatsapp 24 saat aktifti soru çözümleri için.

Tüm eleştirilere, değer bilmemelere rağmen yine yapacağım bu benim mesleğim hakkıyla yapmam gerek. Ama çevre bizi kötü anne olarak yaftalıyor onun da farkındayım. (Kesinlikle çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünmüyorum. Sadece kendi kapasitemi verimli kullanıyorum.)
Ama siz olması gerekeni yapıyorsunuz mesleğiniz geregi
Bir doktor acil ameliyatı çıkınca çocuğunu bırakıp hastaneye gidince kötü anne mi diyorlar ? Bu da aynı şey millet herşeyi der tabi bu ülkede mecbur değilsen görevini layıkıyla yapmak ilginç karşılanıyor

Bunlar sizin bizim masum düşüncelerimiz ne yazık ki. Depo gelen arkadaş yakın başka okuma aldırtmış kendini. Orada 36 saat ders varmış, 30 una okulun öğretmeni giriyormuş, kalan 6 saate girecekmiş. Bizim idare yeni depo arayışında. Benim anlamadığım nasıl işlerini bu kadar kolay yaptırıyorlar. Benşm eşim abisinin düğüne mazere izni alıp gidememiş. Okul müdürü 29 Ekim törenine görevli yazmış, kaymakam da sen görevlisin diye izin vermemiş. Bu ülkede adamına göre kanundan bıktım zaten

İşte bunun sebebi idareyi bilmeyen idareci

6 saat oraya gider kalanına da size gelir

Ama sizin idareci onunla uğraşacağına sizlere en üst hadden ders verir aman hocam uğraştırma der

Öğretmen mecburen yarın birgün yoluma taş koyar idare diye kabul eder

Sonuçta gelinen nokta bu

6 saat orada 6 saat sizin okulda bir başka 6 saat de başka okulda girer

Mevzuat buna imkan tanıyor ki depo öğretmenin amacı bu iş o yasayı yönetmeliği uygulayacak liyakat sahibi yönetici bulmakta

İşte bunun sebebi idareyi bilmeyen idareci

6 saat oraya gider kalanına da size gelir

Ama sizin idareci onunla uğraşacağına sizlere en üst hadden ders verir aman hocam uğraştırma der

Öğretmen mecburen yarın birgün yoluma taş koyar idare diye kabul eder

Sonuçta gelinen nokta bu

6 saat orada 6 saat sizin okulda bir başka 6 saat de başka okulda girer

Mevzuat buna imkan tanıyor ki depo öğretmenin amacı bu iş o yasayı yönetmeliği uygulayacak liyakat sahibi yönetici bulmakta
Aynen dediğiniz cümleyi duyuyorum idareden, bizi uğraştırma şimdi.

Back
X