e posta arkadaşı arıyorum

ealbsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
11
1
arkadaşlar merhaba eskiden mektup arkadaşlıkları vardı çok özenirdim bunun birkaç üst basamağı olan e posta arkadaşlığı kurmak istiyorum tavsiye vermek tavsiye almak gülmek sohbet etmek dertleşmek için :)

Yanlış yerde arıyorsun :KK14:

burdan birileriyle msjlaşabilirsin. o da pat diye olmaz. konulardan arkadaşlığı kurup mesajlaşmayla devam edebilirsin

arkadaşlar merhaba eskiden mektup arkadaşlıkları vardı çok özenirdim bunun birkaç üst basamağı olan e posta arkadaşlığı kurmak istiyorum tavsiye vermek tavsiye almak gülmek sohbet etmek dertleşmek için :)
BUrda konusuyorsnuz zaten
ozelse biz çikalim

arkadaşlar nedir bu tepki beğenmeyen yazmasın yani size ne oluyor gayet istekli olan arkadaşlar var

Kim o istekliler gelsinler birşey deneyeceğim bende :KK53::KK53:

yaa :D :D :D

neden böyle bir ihtiyaç var ki? eposta neden yani? iş için kullanmayan kişiler pek sık kullanmaz epostasını. buradan mesajlaşmak varkeen :cool:

Bende açikcasi guzel dostluklar adina eposta arkadasligi dusunebilirim cunku hic dostum yok:(bunun eksikligini yasiyorum malesef hersey tamam ama dostluk neden yok hayatimda bilmiyorum..herkese iyi sohbetler

Back
X