Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba eskiden mektup arkadaşlıkları vardı çok özenirdim bunun birkaç üst basamağı olan e posta arkadaşlığı kurmak istiyorum tavsiye vermek tavsiye almak gülmek sohbet etmek dertleşmek için :)
arkadaşlar merhaba eskiden mektup arkadaşlıkları vardı çok özenirdim bunun birkaç üst basamağı olan e posta arkadaşlığı kurmak istiyorum tavsiye vermek tavsiye almak gülmek sohbet etmek dertleşmek için :)
Bende açikcasi guzel dostluklar adina eposta arkadasligi dusunebilirim cunku hic dostum yokbunun eksikligini yasiyorum malesef hersey tamam ama dostluk neden yok hayatimda bilmiyorum..herkese iyi sohbetler