beğenmene çok sevindim canım arkadaşım opuyorumnanaktannikoncan cnmm hepside birbirinden güzel eşarplarının çok ama çok zevkli modern harika eşarpların varrr:asigim:a.s.:1hug:
sağol canım benim çok naziksin a.s.Hepsi birbirinden güzel canım güle güle iyi günlerde kullan
demek senlen ortak bir zevkimiz var memnun oldum canım aklinialirimsmilehepsini güle güle kullan nikoncan bayanssulusmile
ben en çok ilk pembeliyi beğendim
o 4 tane sana kurban olsun balbademim Şeniz sesi de ne kadan neşeli geli sositososito :asigim:nikon kıss en cok son 4 taneyi begendim bayanssulusmile
sağol tatlım çok naziksin a.s. echarpe onların markası canım olumunekankayizsmileayyyy bunlara bayıldım . pembe olanın markasıda mı armine acaba.
naber kız makkaşlarına kurban olduğum opuyorumnanaktangüle güle kullanin gözüm döndüüüüü
deme kız, dünya bankası gibiyim ha aklinialirimsmile :roflol::roflol:nikon başta şunu beğendim diye tutuyodum kafamda bi sürü varmış unuttum ama çoğunu beğendimmm:lepi:
zengin nikonnkaydirigubbakcemile3
anaam kim gelmiş zahmetler vermiş kaydirigubbakcemile3niko ne çok eşarbın varzemuszemus
hepside çok cici güle güle tak canımın içibayanssulusmile
beğenmene çok sevindim canım arkadaşım opuyorumnanaktan
dedim ya o senin güzel görüşün eşarplarına kurban olduğum olumunekankayizsmile
sağol canım benim çok naziksin a.s.
demek senlen ortak bir zevkimiz var memnun oldum canım aklinialirimsmile
ben de çok seviyorum o eşarbımı, hele de o renk kombinasyonlu eşarplardan gözümü alamıyorum :smiley-cool:
teşekkürler tatlı lokum a.s.
o 4 tane sana kurban olsun balbademim Şeniz sesi de ne kadan neşeli geli sositososito :asigim:
sağol tatlım çok naziksin a.s. echarpe onların markası canım olumunekankayizsmile
naber kız makkaşlarına kurban olduğum opuyorumnanaktan
ben de kendi adıma teşekür edim a.s.
deme kız, dünya bankası gibiyim ha aklinialirimsmile :roflol::roflol:
sen dalga mı geçiyon aplanla:mymeka: bu yaşa geldim olsun o kadar:umursamaz:
hem ucuza alıyorum, çok yer dolaşıyorum kız oldu mu aklinialirimsmile
teşekkür ederim fındık kurdumm Şeniz opuyorumnanaktan
sen beğendiysen tamamdır bu iş süprizzzzz
anaam kim gelmiş zahmetler vermiş kaydirigubbakcemile3
sağol benim minicik kankammm Şeniz opuyorumnanaktan
bak nasıl resim yükleniyo örendin mi zemuszemus :roflol::roflol:
o günü unutmak mümkün mügalleş burayada rezil ettin beni:roflol::roflol::roflol:
o günü unutmak mümkün mü
aybur bence de eşarbın güzel
ama yazıcam diyip diyip yazmadım
ben seni daha çok beğendim çok tatlısınnnopuyorumnanaktan
daha güzelleri sizin olsun :) teşekkürederim a.s.B&M çok güzel hepsi güe güle güzel günlerde kullan canım
ne güzel bir topik yeni gördüm bende eklemek isterim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?