Earplarmzn resimleri

Bunlarda benim eşarplarım.. aralarında bir kaç tanesi oldukça eski.. ilk kapandığım zamanlarda aldıklarım da var..
2 numara babamın hediyesi..
7 numara Loressima'cımın hediyesi..
opuyorumnanaktan

ecrin1001 ilk eşarp,topkapı sanırım resimli ilebilmiyorumkismile onunla yanındaki güzell

pek fakir gördüm kendimi bu aradasempatiksalakcinni

todisch sen süslü çiçekli eşarp seviyosun galiba:jeyyar:
ben tam tersi o yüzden 1 ile 13ü beğendim alt taraftakilerin de hepsi açılmadı
kenarından beğendiğim oldu ama tam göremedim

bayanlar eşarplarınız çok şık

lokum arada uğrasana diğer tarafa da

todisch sen süslü çiçekli eşarp seviyosun galiba:jeyyar:
ben tam tersi o yüzden 1 ile 13ü beğendim alt taraftakilerin de hepsi açılmadı
kenarından beğendiğim oldu ama tam göremedim[/B]
desenini rengini sevdiğim eşarbı alıyorum çiçekli böcekli hiç farketmez..
bunların çoğu eski eşarplarım.. en son on gün önce aldığım 20 numaraları eşarp idi..

todishcim hay maşallah:)
zevklerimiz biraz farklı ama ben en çok 1 ve 29 u beğendim..boshayallersmile
teşekkür ederim latilokumcum
1 numara 4-5 yıl önce aldığım eski eşarplarımdan biri ama bende seviyorum onu..
29 numara da kırmızıyı sevdiğim için çekim alanıma giren eşarbım
:lepi:
todish güle güle kullan cnm hepside çok güzeller
teşekkür ederim DreamLover opuyorumnanaktan
Ece teşekkürlerr..
B&M eşarpların çok güzel canım güle güle kullann

Yaaa eşarplarınız en kadaaaar güzel güle güle kullanın. O kadar çok eşarbım var ki hesabını nasıl vereceğim bilemiyorum Ne yapayım dayanamıyorum görünce. Zaten pahalı giyime karşıyım. Ucuz ucuz alıveriyorum ama yine de müsrifliğe giriyor sanırım. Allah affetsin

evet müsriflik aslında ,bende bazen üzülüyorum ve doymuyoruzda.
ama çok şükirki her gördüğümü alma huyum yok yada sürekli alışveriş çılgınlığım yok.
olmasında...
elimdeki eşarpların çoğu 6-7 yıllık
kimisi hediye
ve eşarp satan biri olarak elimin altında bi sürü çeşit çeşit eşarp varken almıyorum
:umursamaz:
fazla eşayyı sevmiyorum zaten
kendi eşarplarım fazla aslında,takmadıkalrım da var içinde ama hepsinin bi hatırası var opuyorumnanaktan

dreamlover albümüne baktım . galiba tarzını değiştirmişsin. çok yakışmış. çok tatlı olmuş. bende klasik bağlıyordm . yeni şal bağlamaya başladım. tarz değiştirmek güzel oluyomuş valla.
bu arada çok hoş ve güzel bir bayan olduğunu söylemişmiydim .

su.ay cnm benim beğenmene çok sevindim
aslında tarzımı değiştirmedim cnm
çanakkale gezisi yaptık haftasonu
bende bavulumu hazırlarken ipek eşarp koymak istemedim ütü derdi olmasın birde diye
şal koymuştum pratik oldu rahat ve güzel de oldu ama içim rahat etmedi boynum açıkta kaldı biraz da olsa
bugün hocamız güzel olan kadın güzelliğini çirkin olanda çirkinliğini saklamalı dedi bana yani boynum açık hoşuna gitmedi
bende bu duruma bi çare düşünüyorum şimdi
boyunumu örtmek için kumaş alıp terzide boyunluk tazrzı bişeyler diktircem renk renk ve bu şekilde bağlıycam arada:) boyunluğun üzerine de boncukltan bişey işlerim belki değişik olur

oyhh ne güzel eşarplar var ya hepsini benim olsun istiyorummmmsempatiksalakcinni todish ne zaman ekledin kuzum hiç demiyonda bakıyım takınca anlamıyodum desenlerini görmüş oldum şimdi hepiciğini

BM 5-8-10. Sıradaki eşarpları daha çok beğendim güle güle kullan canım

çok fazla arkaya gitmedim gördüğüm kadarıyla çok güzel hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…