Earplarmzn resimleri

evet aker. yeni sezondan pudra pembesi. bulmak çok zor oldu. twil değil normal ipek

acemiperi canım kalpli eşarbını çok çok beğendim ya
çok şeker
iyi günlerde kullan

acemiperi canım kalpli eşarbını çok çok beğendim ya
çok şeker
iyi günlerde kullan

güle güle kullan canim, resimde cok güzel durmuyor bence

ama aynisini gördüm magzada ve vuruldum bende istiyorum boshayallersmile

bende istiyorum :2:

teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. bursadan 65 tlye aldım. ankarada 70 tl.

merhaba yeni üye olduğum için ekleyemiyorum
mesaj sayım artınca inşallah
şimdilik sadece bakıyorum ve yorum yapıyorum :)

canım sen kapanmaya nasıl karar verdin ne kadar güzel ben de çok istedim kızımı kaybedince anladım her şeyi ama tepki alıyorum konuyu açınca eşim dahil

yatak odamda çektim o yüzden ışık kötü çıktı ama bir eşarp ta benden

Eklentiler

• $154.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
yanlış yıkama sonucu kaybettiğim eşarplarımdan sonra birazı hediye birazı alabildiğim kadarıyla bunlarda benim eşarplarım

bunlarda şallarım:)

Son düzenleme:
yanlış yıkama sonucu kaybettiğim eşarplarımdan sonra birazı hediye birazı alabildiğim kadarıyla bunlarda benim eşarplarım
Loresimam nan ne zaman aldın bu kaden eşarbı,üsküdarı mesken edinmenden annamalıydım ihihi
takınca pek belli olmuyor böyle açık halleriyle görmüş oldum.. 5,7,8,11 i çok biğendim canım..
şallarını sevsinler çok da yakışır datlımaa
hepiciğini güle güle kullan datlım

kizlar önce sunu beliteyim bu basligi görünce cok ama cok mutlu oldum acikcasi grubtaki herkes böyle dine aykiri konusan hareket edenleri gördüm acaba burda dinle alakli seyler yokmu?diye düsünürken bunu gördüm ve cok sevindim konuyu acana cok tesekkürler.bu sayfann yukarisinda isik isimli bayan bisiler demis galiba kapanmak istiyor ama ceredikelrden dolayi kapanamiyor sunu diyeyimki böyle dini bi konuda kimseyi dinleme.allahin istedigimi yoksa baskasinin dediklerimi önemli benc ekimseyi dinlemeyen bu konuda ve inn öyle kapanmak skintida degil herkes yazin o sicakta nasil dayaniysn diyo ama tek cevab cehenenm atesinin yainda rüzgar gibi kaldigi kesin...

masallah allah bereket versın:d:d nekadar cok baslrtünüz var banada verın 3tane adama akllı basörtüm var 1 2tanede annemden arakladıgım basörtüm var :sbanada verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…