Earplarmzn resimleri

E$arp askisi satiliyor mu ya da e$arp alirken askisi ile verirler mi bilen varmi ?
ben yurtdi$inda ya$iyorum, cevaplarsaniz sevinirim.

ben ikeadan almıştım ne amaçlı bilmiyorum ama eşarp askısı olarak aldımkaydirigubbakcemile3yuvarlak yuvarlak birsürü
eşarp alıyobayanssulusmile
fotosunu bulursam eklerim.

ben ikeadan almıştım ne amaçlı bilmiyorum ama eşarp askısı olarak aldımkaydirigubbakcemile3yuvarlak yuvarlak birsürü
eşarp alıyobayanssulusmile
fotosunu bulursam eklerim.

Ondan almistim $al icin iyi ama e$arplari düz tutmuyor.
Ben e$arplari $u $ekilde istiyorum. A$agadaki fotografta Askida duruyorlar.

e$arbi satin alinca askiyla birlikte verirler mi yoksa ayriyetten satarlar mi acaba bilen biri var mi ?

todishim saol datlımmm teşekkür ederimm

nur ummm saol canım tesekkur ederim
türkiyem istediğini al canım ne demek lafı olmaz

eşarp askısı bende ikeadan almıstım ahtapot gibi bişey annemin hoşuna gitti ona verdim kullanmadım hiç pantolon askısı olabilir ama daha muntazam durur gibi geldi şimdi:))

loresimaacım 2-6-11-13-14-20 di galiba:)) başa dönüp dönüp saydım ama karışıyor
bunları beğendim canım ama bu ne böyle koleksiyon gibi şallar da ayrı
en fakir benmişim meğersempatiksalakcinni

ceyda resim yarıya kadar acıldı ama gördüğüm kadarıyla hoş eşarbın opuyorumnanaktan

reyhancım güle güle kullan canım hepiciğini anneler baş tacımız hepsi feda olsun onnaraopuyorumnanaktan

bal böcüğüm teşkkür ederim canm opuyorumnanaktan

he wallaha olsun cani sag olsun da cok bagliyim esarplarima:kedi:

ranayudanur canım bukadar askıyı nerden bulucaz???

Resimdeki esarplar askili duruyor ya, bende esarplarimi o sekilde gardolaba asmak istiyorum tek tek asmak daha iyi olur ve görüntü olarakta daha iyi duruyor bence bana 40 tane lazim, O sekil aski ya da ipekyolundan esarp aldigimizda askisiyla beraber satmazlar mi acaba bilen yokmu ?

yaaa arkadaslra benim oturdugum yerde hic bir dukkanda esarp satilmiyor kiz kardesime dedim git bitane al bana annelerde 1 saaat uzakta bu esarpi almis bunun yesili var bende iki ayni model sevmiyorum ya degismiyorlrda haftay kendim gidip kendim alcm sinir oldum

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…