• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm:53:

az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen :30:

once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok :41:

sorunları mı vardı nedir :19: ama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye :47:

neydi bu anlamadım :20: allah allah zihniyete bak :20: ne insanlar var

hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi:50:

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:

Son düzenleme:
kapalı kadın bana şöyle dedi açık kadın bana şöyle dedi mevzularından artık bana daral geldi, bir de

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler demişsiniz ya hani bence gerçekten böyle düşünseydiniz eczacı bir de bayan olacak tarzında yazardınız onun kapalı olmasından ziyade.

aaa ona ne ya ,allah allah ,müşteri ne istiyorsa verirsin ,sorgulamak ona mı kalmış ,
bende bi ara habire gebelik testi alıyordum ,hemde erkek eczacıdan ,sorsa bana bi gün ,''bu ayda mı olmadı yenge'' diye hoşmu ,paralarım valla ,ay çok sinir oldum ,kendini bilmez ,akıl veriyo aklı sıra ..

kapalı kadın bana şöyle dedi açık kadın bana şöyle dedi mevzularından artık bana daral geldi, bir de

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler demişsiniz ya hani bence gerçekten böyle düşünseydiniz eczacı bir de bayan olacak tarzında yazardınız onun kapalı olmasından ziyade.

lafı carpıtmaya calısmayın ben hayatm boyunca ne kapalı acık ayrımı yaptm ne baska bişey. bence siz ve sizin gbiler her lafı bu şekilde bi uca cektiği için yanlıs anlasılmalar cıkıyor ortaya.
açık seçik olupta yobazın onde gideni olan cok insanda tanıyorum. meslee bu dğil. betimleme adına kapalı bi bayan dedim.

normal seyleri polemikleştirmekten vazgecin.:20:

aaa ona ne ya ,allah allah ,müşteri ne istiyorsa verirsin ,sorgulamak ona mı kalmış ,
bende bi ara habire gebelik testi alıyordum ,hemde erkek eczacıdan ,sorsa bana bi gün ,''bu ayda mı olmadı yenge'' diye hoşmu ,paralarım valla ,ay çok sinir oldum ,kendini bilmez ,akıl veriyo aklı sıra ..

hehe öyle dese komik de olurmuş :9:
ay evet düzgünce dese bak zararlıdır bence kullanma ama verim dese. yok bildigin vermedi bide lasf saydı ustune:19:

ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm:53:

az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim kapalı bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen :30:

once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok :41:

sorunları mı vardı nedir :19: ama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye :47:

neydi bu anlamadım :20: allah allah zihniyete bak :20: ne insanlar var

hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi:50:

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:

Valla gayette güzel kapalı diye belirtmişsiniz.
Siz en başta eczacı kadın deseydiniz neyse ama neden kapalı diye üstüne bastınız?
Kapalı eczacılar bir garip mi oluyor?
Ya da her kapalı eczacı eczaneden mi kovuyor?

Ben evliyken mahalledeki eczaneden her ay gebelik testi alıyordum son ay eczacı "üzülmeyin olur inşallah" dedi :D soka girmiştim :D kendim icin aldığımı nerden biliyosun be adam alnımda mı yazıyo :D

lafı carpıtmaya calısmayın ben hayatm boyunca ne kapalı acık ayrımı yaptm ne baska bişey. bence siz ve sizin gbiler her lafı bu şekilde bi uca cektiği için yanlıs anlasılmalar cıkıyor ortaya.
açık seçik olupta yobazın onde gideni olan cok insanda tanıyorum. meslee bu dğil. betimleme adına kapalı bi bayan dedim.

normal seyleri polemikleştirmekten vazgecin.:20:

ne kapalı ne de açık ayırımı yapmadığınız beni tanımadan siz ve sizin gibiler ifadesini kullanmanızdan belli oluyor zaten.

burda arkadaş yasadıgı bir şeyi yazmıs.siz olayı kapalı acıga getirmissiniz ya helal olsun kız bir de gelmesin diye not yazmıs altına.neyse bence o kadın kendince sana yol göstermiş.bazı insanların üslubu ne yazık ki böyle.onun sizin aldıgınız seye karısma hakkı yok.istediğini alırsın onaneyse.sorunlu sanırım o kadın

ahahahahahahhahaa şaka olsa bu kadar komik olamazdı gerçekten. ürününü satmak istemeyen eczacı adeta. ne terbiyesizlik ne gerikafalılık bu tamamen "burnunu sokma", "densizlik" ve "hadsizlik". fikirlerini kendine saklasın öyle düşünüyorsa bile. hey allahım ne günlere kaldık.

ağrı kesici almaya gidene neler diyor allah bilir? :52:

Ben evliyken mahalledeki eczaneden her ay gebelik testi alıyordum son ay eczacı "üzülmeyin olur inşallah" dedi :D soka girmiştim :D kendim icin aldığımı nerden biliyosun be adam alnımda mı yazıyo :D

yurdum eczacısıı :1::1::1:

konu sahibi senin eczacı üstüne vazife olmayan konulara girmişş, iyiki aldığın masum bişeymiş, başka bişi alsann topa tutçakmış seni :1:

pekala, düşünemedim. düzelttim. kapalı bayan demem hoş olmamış :26: aslında ne bileyim özellikle demedim ama kusuruma bakmayın :17:

Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.

Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde :D

pekala, düşünemedim. düzelttim. kapalı bayan demem hoş olmamış :26: aslında ne bileyim özellikle demedim ama kusuruma bakmayın :17:

:) sorun değil zaman zaman yanlış ifadeler veya yanlış anlaşılmaya müsait ifadeler kullanabiliriz insanlık hali, aslolan şimdi yaptığınız gibi kırıp dökmeden iletişim kurabilmek ;) teşekkürler düzeltme için.

almadan çıksaydınız siz de... kullanmanızı çok tavsiye etmem böyle küçük şeyler için vs. diye, sağlık için vs. uyarıp, yine de siz bilirsiniz dese anlarım da, bir spreyden yola çıkıp başka konuya gönderme yapması tuhaf geldi bana...

burda arkadaş yasadıgı bir şeyi yazmıs.siz olayı kapalı acıga getirmissiniz ya helal olsun kız bir de gelmesin diye not yazmıs altına.neyse bence o kadın kendince sana yol göstermiş.bazı insanların üslubu ne yazık ki böyle.onun sizin aldıgınız seye karısma hakkı yok.istediğini alırsın onaneyse.sorunlu sanırım o kadın
anlayışınız için teşekkür ederim :16: yol göstermeden ziyade,hani anlarsın tavrından yani amaan napmaya calıstı bende anlamadım:19:

Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.

Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde :D

evet tasvir amaclı ama farklı anlayıslara sebep olabiliyor bazen maalesef.
sanırm arkasındaki sopaya uzanırdı hemen vay zındık diye:4::9:

Back
X