• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

:1: şimdi tek sorun acısına dayan dmeesi mi.

KAPALI KONUSUNU UZATIP POLEMİK ÇIKARMAYA ÇALIŞMANIZI ANLIYORUM, CANINIZ SIKILIYOR. ama uzatmayın artık. açıkladım. özür diledim neyin tribindesiniz hala??

insanlar burda süt kesildi yogurt olurmu, kocam cok ilişkiye giriyor, kızıma ne gydirsem, kocama ne alsam istediğini sorar konsuur hanfendi. konuyu carpıtan sizsiniz. kadın işi cehenneme vurmus dogalmı. neyse aynı zihniyette oldugunuz belli uzatmaya gerek yok :21:

hahaha süt kesildi yoğurt olurmu güzeldi :46::46::46::46:

betimlerken kapalı demişssin ya bitmişsin sen :)) artık ne desen boş konuyu kapattır daha iyi valla :))
olayın ne olduğunun önemi yok kapalı demişssin sen:1:

polemik istyorsanız hemen bu tür konuları atın ortaya ooohhh günlerce konuşulur, bi dönem ne güzel kaynattılar ülkeyi bununla bakın hala devam ediyoruz burda bile .. Ahhhh aaahh.

:1: şimdi tek sorun acısına dayan dmeesi mi.

KAPALI KONUSUNU UZATIP POLEMİK ÇIKARMAYA ÇALIŞMANIZI ANLIYORUM, CANINIZ SIKILIYOR. ama uzatmayın artık. açıkladım. özür diledim neyin tribindesiniz hala??

insanlar burda süt kesildi yogurt olurmu, kocam cok ilişkiye giriyor, kızıma ne gydirsem, kocama ne alsam istediğini sorar konsuur hanfendi. konuyu carpıtan sizsiniz. kadın işi cehenneme vurmus dogalmı. neyse aynı zihniyette oldugunuz belli uzatmaya gerek yok :21:

ben kapalı olduğumu ve inandığım dini bir başkasına dayatmaya çalıştığımı söylemiş miyim?
Çıkarır önüme koyar mısınız o yorumu
Zira şuan hakkıma girdiniz de vermesi zordur söyleyeyim :ssz:

ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm:53:

az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen :30:

once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok :41:

sorunları mı vardı nedir :19: ama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye :47:

neydi bu anlamadım :20: allah allah zihniyete bak :20: ne insanlar var

hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi:50:

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:
sen tv kanallarını gez akşam,belkide kamera şakasıdır..:52:çok günah takıntıları olan biridir..bende şaştım..

Konu eczacının kapalı olması değil gördüğüm kadarıyla........genç kız sprey istemiş sebebi ortaya çıkınca cehennem ate§i ten dinlemezmiş........evet yobazlığîn ta kendisi.........konu sahibi yoksa ulu orta etini mi gòsterecek yoksa zina mî yapacak.........yoksa genç bir kızın ağda yapmak istemesine cehennem ateşi niçin karıştırılsın........onun seviyesine inip karşılık vermek mi gerekirdi bilmiyorum..........

Son düzenleme:
hahaha süt kesildi yoğurt olurmu güzeldi :46::46::46::46:
böyle bi konu gercekten görmüştüm :1:
betimlerken kapalı demişssin ya bitmişsin sen :)) artık ne desen boş konuyu kapattır daha iyi valla :))
olayın ne olduğunun önemi yok kapalı demişssin sen:1:

polemik istyorsanız hemen bu tür konuları atın ortaya ooohhh günlerce konuşulur, bi dönem ne güzel kaynattılar ülkeyi bununla bakın hala devam ediyoruz burda bile .. Ahhhh aaahh.
:46: Allah canımı alsın benim kapalı demişim :31:
ben kapalı olduğumu ve inandığım dini bir başkasına dayatmaya çalıştığımı söylemiş miyim?
Çıkarır önüme koyar mısınız o yorumu
Zira şuan hakkıma girdiniz de vermesi zordur söyleyeyim :ssz:
hanfendi sizi anlamıyorum. bu arada aynı şekilde siz de benim hakkıma girdiniz az önce :40:
iyi günler:114:
sen tv kanallarını gez akşam,belkide kamera şakasıdır..:52:çok günah takıntıları olan biridir..bende şaştım..
hehe birde beni düşün o an

Konu eczacının kapalı olması değil gördüğüm kadarıyla........genç kız sprey istemiş sebebi ortaya çıkınca cehennem ate§i ten dinlemezmiş........evet yobazlığîn ta kendisi.........konu sahibi yoksa ulu orta etini mi gòsterecek yoksa zina mî yapacak.........yoksa genç bir kızın ağda yapmak istemesine cehennem ateşi niçin karıştırılsın........onun seviyesine inip karşılık vermek mi gerekirdi bilmiyorum..........
bende anlamadım problemleri vardı zaar..

Son düzenleme:
Eczacı bayan haddini aşmış mesele bu.
Bayanın kapalı olduğunu yazmış arkadaşımız ama sadece bu kadar.
Aşağılama yok hakaret yok.
Polemiğe çevirmenin de hiç manası yok:19:

Haddi olmadan karışma lüksü görmüş kendinde gerçekten var böyle insanlar gereksiz konuşmayamı çalışıyorlar anlayamıyor insan bende polikistikover rahatsızlığı için 7-8 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay farklı eczanelerden alsamda aynı semtten birde semtimiz biraz farklı çekiniyorum alırken başka birşey sanıyorlardır diye bir kere kadın sormuştu niçin alıyorsunuz niçin kullanıyorsunuz diye eczanede çalışan bayan oturup bütün hastalıgımı anlatmamı bekledi sanırım:20: bende doktor kontrolünde merak etmeyin dedim :22::47:

arkadaş kadını anlatırken kapalı dedi diye kapalılara hakaret etmiş sayılmaz
geçen günki konudada konu sahibi eşini anlatırken kürt dedi diye ırkçılık yapmış sayılmayacağı gibi bunlar özellik belirtiyo sadece
he derki kürt ondan böyle yapıyo ya da kapalı ondan böyle dedi anlarım
kadının yaptığı yobazlık evet o kadına yobaz dendi diye kimse kapalılara yobaz dendiği algısına kapıldığını söylemesin bana
ben de kapalıyım ve öyle algılamadım

Son düzenleme:
inanamıyorum ya haddini aşmayı da aşmış artık eczacı hatun :27:

burda bi konuda da görmüştüm "ağdaya dayanamıyosan doğum acısına nasıl dayancaksın, otur çek acıyı" yazmış bi ablamız, ne alaka anlamıyorum ki :19:

acik kapali orasi beni ilgilendirmez ama baskalarinin isine karisan insanlardan hic hoslanmam:20:eczacimisin yoksa din hocasimi sanane sen ver urunu evvallah niye karisirlar hic anlamam birkerede benim basima geldi hamileyim ama daha ilk ay hic kilo almadim hatta verdim yurtdisina gidince dogurdukdan sonra giyerim diye dusuk bel strec pantalon bakiyorum delimidir nedir musteriye bakan kiz geldi sanki dovecekmis gibi hamile hamile bunumu giyecen dedi bosuna zamanimi caliyorsun dedi daha birseyler daha dedi simdi hatirlayamadim :53:oldum bende git ordan ayni bedenden su su renkleri getir dedim direk emirederek kibarligimi bozdurttu bana giydim cikardim bide sirf giciklik olsun diye almadim yapmasaydi alacakdim:27:

arkadaş kadını anlatırken kapalı dedi diye kapalılara hakaret etmiş sayılmaz
geçen günki konudada konu sahibi eşini anlatırken kürt dedi diye ırkçılık yapmış sayılmayacağı gibi bunlar özellik belirtiyo sadece
he derki kürt ondan böyle yapıyo ya da kapalı ondan böyle dedi anlarım
kadının yaptığı yobazlık evet o kadına yobaz dendi diye kimse kapalılara yobaz dendiği algısına kapıldığını söylemesin bana
ben de kapalıyım ve öyle algılamadım

evet kürt olayını biliyorum bemen cıktılar bende doguluyum nolmuş kürt olunca boylemi oluyo şu bu.

insanı zan altnda bırakıyorlar :20: cok haklısn ondan böyle denilmiyo. kaç defa özür dilycez :19:
teşekkür ederm anlayış için :16:

ALLAH ALLAH ...bende dedim ne istemiş acaba:52: psikolojisi bozuktur onun sorunları var bence:52:geçen yıl bende eczaneye gitmiştim baktım bi kutu var parfümmü kremmiki diye elime aldım inceledim.. eczacı çocuk kıs kıs gülmesinmi ayy neymiş bilio musunuz kadınlar için cinsel arzu artması için damla ne utançtı anlatamam odur budur hiç bi yere bakmadan alacağımı alıp kaçarım:52:işte bu damla :37:

Eklentiler

• $azdirici-damla-ise-yariyormu.webp
    $azdirici-damla-ise-yariyormu.webp
    2 KB · Görüntüleme: 106
evet kürt olayını biliyorum bemen cıktılar bende doguluyum nolmuş kürt olunca boylemi oluyo şu bu.

insanı zan altnda bırakıyorlar :20: cok haklısn ondan böyle denilmiyo. kaç defa özür dilycez :19:
teşekkür ederm anlayış için :16:

Özür dilemeyeceksin, bırak herkes nasıl hissediyorsa öyle kalsın .......

ALLAH ALLAH ...bende dedim ne istemiş acaba:52: psikolojisi bozuktur onun sorunları var bence:52:geçen yıl bende eczaneye gitmiştim baktım bi kutu var parfümmü kremmiki diye elime aldım inceledim.. eczacı çocuk kıs kıs gülmesinmi ayy neymiş bilio musunuz kadınlar için cinsel arzu artması için damla ne utançtı anlatamam odur budur hiç bi yere bakmadan alacağımı alıp kaçarım:52:işte bu damla :37:

:52::52: bu eczacı hatun olsaydı bre zındıııkkkk diye başlardı sonrası allah ne verdiyse :52:

kayganlaştırıcı alsan o acı allahtan dayan ne gerek var rahata alışma dicekti herhalde, neden eczacı olmuş ? sonuçta bütün ilaçlar belli acıları dindirmek için neden ilaç satıyor ki herkes acıya dayansın. te allahım ya.

Merhaba, bir bayansınız doktora gittiniz adam size utanmaz erkek doktorda ne işin var günah vs derse naparsınız? hııı diyip çıkarmısınız? şikayet mi edersiniz? ben kapalı bir bayanım ama konu sahibinin kapalı olmasından serzenişte bulunduğunu düşünmedim aksine o eczaneciye kızdım , inancın ve inancının getirileri kişiyi bağlar ,sen eczanecisin kimseye akıl vermek senin üstüne vazife değil, erkek müşteri kondom istese ayy namahrem çık mı diyecek? madem ki bu mesleği yapıyorsun o zaman çeneni tutmayı bileceksin,size düşende sessiz kalmak değil o eczaneciyi ruhsata bakmışsınız keşke isim soyisime de baksaydınız hatta hala bakabilir baktırabilirsiniz direkt eczaneciler odasına gerekirse sağlık bakanlığına şikayet ediniz,ben kapalı bir bayan olarak iç çamaşırı almaya mağzaya girdiğimde ee siz kapalısınız hani bunlar şöyleydi böyleydi cık cık cık neden alıyorsun dese hiç hoşuma gitmezdi, sizi anlayabiliyorum yani burda kapalı açık olayından ziyade benim olaydaki gibi zihniyet sıkıntısı var belli ki susmayın, bizler sustukça birileri düşüncelerini hiç üstüne vazife değilken bize diretmeye çalışacak, hala sinirliyim eczane işletiyorsun ve fikirlerini kendine saklaman gerektiğini öğrenmemişsin ayıp gerçekten..lütfen şikayet ediniz böyle şeylere bizler müsade ettikçe içten içe birbirimize kinleniyor en olmadı olumsuz düşünceler içine giriyoruz, kurunun yanında yaşta yanıyor.

Deli mi ne :) boşverin, insanlar artık gerçekten bir tuhaf olmuş. gecen bir yerde kahve içmeye gittik. garson bayanın geldiği yok. çağırdım; kendimiz mi alıyoruz yoksa yoksa siz gelicekmisiniz dedim ki bunu ciddi ciddi sordum. ben gelicem ama tek kişiyim işim çok gelirim dedi gitti. bir dövmediği kaldı :D cins davranmaya devam etseydi ağzının payını verecektim ama düzelip geldi karşımıza. sonra bende önemsemedim yorulmuştur, çok kalabalık vs. diye önemsemedim. sizde önemsemeyin.

Back
X