eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

yobazdan kastiniz ne neyi kimi kastediyosunuz
elhamdulillah kapaliyim ve rabbim bunu bahsetigi icinde hamdediyorum
yeri geldiginde hakkimida savunuyorum
son 4seneye Kadar trdeydim ve sizin gibi kafalar yuzunden cok laf duydum size gore kapalilarin hic birseye Hakki yok saniyorum restoranta gidip yemekbile yiyemezsin
duydugun laf ne hakla buraya gelebilir bu haliyle olur
simdi Yurtdisindayim ve birkere bile tersbi bakisla karsilasmadim
velhasil once kafalar degismeli herkes birlikte yasadigi toplumdaki insanlari Kabul etmeli

İstanbulda yaşıyorum restoranda yemek yememe bilmemne gibi bişey hayatımda görmedim nerden uyduruyosunuz bunları acaba ya ...? Kendinizi acındırmaya ne meraklısınız anlamıyorum ki.Artık kapalı insanlar Bağdat Caddesine bile geliyolar heryerdeler hala neyin derdindesiniz?

konu yine açık-kapalı mevzsuna dönmek üzere sonu iyi değil..konu sahibi özür dilemiş bence artık devam ettirmenin manası yok..

ben olsaydım ne o eczaneden ne birşey alır ne de o kadar sakin kalabilirdim..onun görevi istenilen ilaçları varsa vermek, vaaz vermek değil!

İstanbulda yaşıyorum restoranda yemek yememe bilmemne gibi bişey hayatımda görmedim nerden uyduruyosunuz bunları acaba ya ...? Kendinizi acındırmaya ne meraklısınız anlamıyorum ki.Artık kapalı insanlar Bağdat Caddesine bile geliyolar heryerdeler hala neyin derdindesiniz?

benim kimseye yalan soyleme ihtiyacim yok kocaelinde oturuyodum ve kocasi Hanim efendiyi susdurmaya calistikca o daha cok bagiriyodu duyarlarsa duysunlar diye ayrica bagdat caddesi aciklara mahsusbi yermiki orayabile diye ayirarak soyluyosunuz
ve hayatimda kimse beni yalancilikla suclamadi sizdende ozur bekliyorum
bu yasima Kadar kimseye kendimi acindirmadim su saatten sonrada acindirmaya niyetim yok merak etmeyin

konu sahıbı açık veye kapalı demıyorum dıyerk bunun önlemını almaya çalışmış ama son dönem bdvdeki her konu açığa kapalıya bağlanır olduğundan alıştık artık

eczacı bu ilaç yada spreyın şöyle şöyle yan etkısı var dese bi düşünür insan ama bu nedıryaa diş ağrısı için gidildiğindede allah verdi sana bu ağrıyımı dıyor acaba resmen sorunlu bı kadın bu

Ooof offf...
Canım sen de bir daha gitme oraya.Tanıdıklarına da söyle gitmesinler.
Müşterisiz kalsın aklı başına gelsin.
Yardım edip bilgi vereceğine sorduğuna pişman eden eczacı mı olur ?

benim kimseye yalan soyleme ihtiyacim yok kocaelinde oturuyodum ve kocasi Hanim efendiyi susdurmaya calistikca o daha cok bagiriyodu duyarlarsa duysunlar diye ayrica bagdat caddesi aciklara mahsusbi yermiki orayabile diye ayirarak soyluyosunuz
ve hayatimda kimse beni yalancilikla suclamadi sizdende ozur bekliyorum
bu yasima Kadar kimseye kendimi acindirmadim su saatten sonrada acindirmaya niyetim yok merak etmeyin

Hayır İstanbulda yaşayanlar ne demek istediğimi anlamıştır..Ben sizi yalancılıkla suçlamadım ama gerçeklik payı göremedim kusura bakmayın.10yıl önceden bahsediyosanız bilemem ama bugün bu dediklerinizin hiçbiri olmuyo..

kızmayın ama vallahi çok güldüm ben elinede vurdumu alırken Allah cezanı verecek diye :27::27::27::27:...Allah o eczaneden doğum kontrol hapı alanlara sabır versin ne diyim :52::52:

:52::52: çirkefliğe vursaydın :27: merak ettim be ne var alla alllaaaaaa :117: diye :27:

Ya benimde başıma geldi benzer bi olay... Eczacıya Gittim afedersiniz kabız olmustum neyse bununla ilgili ilk defa ilaç alayım dedm diyalog aynen şu;
Ben + Merhaba Ben ..... isimli ilacı istiyorum.
Eczacı - Ters ters baktıktan sonra napacaksın o ilacı. Gençsin daha Su içsenee ben kaç yaşındayım su içiyorum içmiyorum böyle ilaçlar.. diye susmadı dıırrr dıırrr dırr... almamam için elinden geleni yaptı.
Ben+ Beyfendi Ben su da içiyorum ama yine ilacı almak istiyorum verebilir misiniz lütfen ?
Eczacı- Yine ters ters dövecek şekilde bakıp all all diye önüme attı. :53: neyse bisey demedim ama susmadı adam dır dır dır dırrrrr geçtiğime pişman oldum..

Bunu günde 3 kez kullanacaksın dedi.. Bende daha önce hiç içmediğim için kullanmayı bilmiyodum.. Sabah Öğlen İçtim ama aksama kadarr karın ağrısından yerlerde yattım, ağlamaktan canım çıktı ağrıdan... Wc den çıkamadım ve ağrıdan öldüm artık sonuncuyu içsem ölürdüm heralda :53:

Meğerse özellikle yapmış adamdaki düsmanlığa bakar mısınız :53: 1 Tanesi bile fazla gelirken bana günde 3 kez dedi ağız dolusu küfür etmiştim :27:

inanmıyorum ya bu konuda yapılacak bişe yok mu?:30:

bu adam çok tehlikeli bence:53:

Ağzının payını saygısızlık yapmadan verseydin sonra da kalsın deyip çıksaydın bu kadar basit. Sen bir de şöyle canım acıyor böyle

canım yanıyor diye açıklama yapmışsın canım Kime ne. Ne alaka Hangi cesaretle vaaz veriyorlar bir de örümcek kafalar:S

konu sahıbı açık veye kapalı demıyorum dıyerk bunun önlemını almaya çalışmış ama son dönem bdvdeki her konu açığa kapalıya bağlanır olduğundan alıştık artık

eczacı bu ilaç yada spreyın şöyle şöyle yan etkısı var dese bi düşünür insan ama bu nedıryaa diş ağrısı için gidildiğindede allah verdi sana bu ağrıyımı dıyor acaba resmen sorunlu bı kadın bu

Ooof offf...
Canım sen de bir daha gitme oraya.Tanıdıklarına da söyle gitmesinler.
Müşterisiz kalsın aklı başına gelsin.
Yardım edip bilgi vereceğine sorduğuna pişman eden eczacı mı olur ?

olan bana oldu :19::19::19:
canm cıktı :43: erkek olasm geliyo ayın belrli günlerinde he :19: acıdan kafayı yiyordum bi ara gülmeye basladım:37: :24:

ama sey ayıptr söylemesi acıyı cektim cektim de :9: ay neyse sölemiym :16::21:
saçlarıım ipek gibiii kokuum beebk gibii:32:

kadının boş boğazlığı işte sana mı kalmış milletin derdi. kapalılarda da var böle tipler açıklarda da:/

Kapalı bayanlara karşı açılan konulara çok kızıyorum.Yahu kimene açıkmış kapalıymış insan olarak bakın karşınızdakine... açıklıkla kapalılıkla alakalı değildir hiçbir davranış toplumu bölmekten başak birşey değil bu tarz ayrımcılıklar.Kapalı olanlar Allahın emrini yerine getiriyor sıradan bir çöp dahi yaratamıyacak kulların dediğiyle yapmıyor o emirleri.Açık olmakta suç değil herkes kendi tercihleriyle yaşar... bu kadar...

yobazdan kastiniz ne neyi kimi kastediyosunuz
elhamdulillah kapaliyim ve rabbim bunu bahsetigi icinde hamdediyorum
yeri geldiginde hakkimida savunuyorum
son 4seneye Kadar trdeydim ve sizin gibi kafalar yuzunden cok laf duydum size gore kapalilarin hic birseye Hakki yok saniyorum restoranta gidip yemekbile yiyemezsin
duydugun laf ne hakla buraya gelebilir bu haliyle olur
simdi Yurtdisindayim ve birkere bile tersbi bakisla karsilasmadim
velhasil once kafalar degismeli herkes birlikte yasadigi toplumdaki insanlari Kabul etmeli

ufak atta civcivler yesin cnm;)

Ben de bugün fellik fellik emla krem sordum hatta erkek eczacıya da denk geldi ona sordum, anlamıştır neden aradığımı :9: Bu arada çok pahalıymış( 57 küsur lira, bırak yaa dişimi sıkar dayanırım yani :))

Esnaf insan böyle yorum yapmaz, yapamaz. Hakkı yok. Müşteri ne isterse vermek zorundasın, yorum yapma haa yaparsan da müşteriden yana tavır takınırsın.. Anestezik krem mi istiyor, ben şey derdim: ben de kullanıyorum, haklısınız hele bazı bölgelerde acıya dayanılmıyor falan derim, müşteriyi kendime çekerim.. Yok bu baya pazarcı çıkmış :)) Ne biçim tavır bu yaaa, koca karı geri kafalı :D Meslek hastalığı olmuş ben de yani bu yönde eleştirdim...

Son düzenleme:
olan bana oldu :19::19::19:
canm cıktı :43: erkek olasm geliyo ayın belrli günlerinde he :19: acıdan kafayı yiyordum bi ara gülmeye basladım:37: :24:

ama sey ayıptr söylemesi acıyı cektim cektim de :9: ay neyse sölemiym :16::21:
saçlarıım ipek gibiii kokuum beebk gibii:32:

kıyamam ya acıdan kafa gitmiş :27:

o eczaneden tampon alana neler diyordur kim bilir :27: bana denk gelse sanane der kapiyi ceker giderdim veya ben ateistim boşuna nefesini yorma derdim :27:

o değil de ben de alcaktım uyuşturucu sprey tırsmaya başladım böyle bi tepki alırsam ortalığı yıkarım heralde :ssz:

benim de başıma buna benzer bir şey gelmişti. ben de ertesi gün öfkeme yenilip gittim ve meslek odasına şikayet edeceğimi söyledim. özürler dilemişti :)

Ampülcüdür o. Ne de olsa işlerine geliyor ampül. Her doktor yüzü gördüğümüzde muayene ücreti öder olduk eczaneye. Tabiki haktan hukuktan bahsedecek eczacılar. Allah büyüktür.

Bisi yazmiim dedimde dayanamadim, bu kapalilarin alinganliklari beni benden aliyo ya nevar kapali dediyse nolmus yani.. bazilarida bende kapaliyim ben yobazmiym demis ki yobaz diyen kisi kapalilara demiyo o lafi, konuyu direkt cehennem olayina getirip oyorumu yapan kadina diyo nie hemen ustune aliosunki.. neyse eczaci ayip etms ama var oleleri yaa doktorlardada var malsef

Back
X