eden bulur mu? ilahi adalet yerini bulur mu?

Zaten karısını ve seni aldatmasının cezasını ahirette alır da..

Kadına söylesen bari, bak bu adam seni aldatıyor, beni de kandırdı, ben yeni uyandım sende uyuma uyan diye. Yazık kadına. Şahsen ben aldatılsam, bilgilendirilmek isterdim.

O adama sıfat bulamıyorum, bulduklarımı da söylemek istemiyorum

Yani bir başkasını araya sokarak bak senn kocan bunları bunları yaptı yaptı die anlattırsam mı acaba ben çıkamam karşısına birde adam bnm yaptığımı öğrenirse benim ve ailemin başına büyük bela olacaktır gibime geliyo

Ilahi adalet mi? O terazilerin en güzeli şüphen olmasin

Karisinin her seyi ogrenmesini istemenizin nedeni, adamin baska genc kadinlara zarar vermemesi icin mi yoksa intikam almak mi?

Sen adamın evli olduğunu anladıpın halde yine görüşmeye devam etmişin senden zorla para istedimi. Kendi isteğinle vermişin. Bide okadını düşün yazık yani bilse asıl onun ahı sana tutar aldatılmış bi kadın çünkü bide çocukları varsa haklarına girmiş oldunuz. Asıl o kadının ahı size tutar öğrenınce .

Ben herşeyi öğrendikten sonra bıraktım tamamen sonrasında ulaştım bütün detaylara...

Karisinin her seyi ogrenmesini istemenizin nedeni, adamin baska genc kadinlara zarar vermemesi icin mi yoksa intikam almak mi?

Her ikiside... abimden aldığı darbeden sonra başka kızlara yanaşırmı evliyken bilmiyorum.... ama bi şekilde bu yaptıklarının cezasını çekmesi şart.

İlahi adalet Terazisi hiç Şaşmaz. .
ama Bu size bir ders olsun. .
herkese güvenmeyin ..
ilişkilerinizde daha dikkatli olun. .

o adamın karısı gerçeği blmiyorsa bende bir halt bilmiyorum , boşver onu allaha havale et Olan sana olur depresyona girersin nerden biliyorsun allah bilir kaç kişiye daha yaptı def et onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…