- Konu Sahibi Quennhazel
-
Ego tatmini yapıyor kendinceBen kötü insanlara beddua bile etmiyorum. Kötü olmuş ki zaten nasil mutlu olabilsin.
Kime nereye şikayet edeyim ki hakkımda konuştuğu insanlar Allahtan biliyor beniŞikayet edin bence. İlahi adalete falan bırakmayın. Sonuçta huzurunuzu bozuyor, bu da bir suçtur.
Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Sürekli hakkımda yalan beyanlarda bulunuyor, huzurumu bozuyor deyin.Kime nereye şikayet edeyim ki hakkımda konuştuğu insanlar Allahtan biliyor beni
Ben şöyle düşünüyorum bence bu tür insanlar aciz ve acınasılar hayatlarından memnun olmayıp memnum gözükmeye çalışan. İnsanların mutluluğunu bozup ondan mutlu olmaya çalışan. Bencilliklerinden hasetlerinden hic bi zaman dost edinmeyen iyiliğin mutluluğunu hissedemeyen aciz kişiler. En fazla yarimdan bir gul haddini aşarsa haddini bildir. Ve yoluna bak. Çünkü kinden beslenirler seni mutsuz edince mutlu olduğunu sanarlar. Istediklerini verme Allah senide mutlu etsin ben gibi dr başkasıyla ugrasma acizliğinde bulunma de. Bak o zaman kin bile duyamiyosun. En fazla Allah şifa versin ya yazık de önüne bak.Ego tatmini yapıyor kendince
Hakkımda konuştuğu insanlar ondan çekindiği için şahit olmak istemez ki.Alsa da para cezası alır bu da ona koymaz zaten zengin biriSavcılığa suç duyurusunda bulunun. Sürekli hakkımda yalan beyanlarda bulunuyor, huzurumu bozuyor deyin.
Şuan benimle yüz yüze bakmıyor.Ortak tanıdıklar var onlardan duyuyorum söylediklerini.Ben şöyle düşünüyorum bence bu tür insanlar aciz ve acınasılar hayatlarından memnun olmayıp memnum gözükmeye çalışan. İnsanların mutluluğunu bozup ondan mutlu olmaya çalışan. Bencilliklerinden hasetlerinden hic bi zaman dost edinmeyen iyiliğin mutluluğunu hissedemeyen aciz kişiler. En fazla yarimdan bir gul haddini aşarsa haddini bildir. Ve yoluna bak. Çünkü kinden beslenirler seni mutsuz edince mutlu olduğunu sanarlar. Istediklerini verme Allah senide mutlu etsin ben gibi dr başkasıyla ugrasma acizliğinde bulunma de. Bak o zaman kin bile duyamiyosun. En fazla Allah şifa versin ya yazık de önüne bak.
Olsun siz yine de şikayetçi olun. Bir de, kim bu kişi?Hakkımda konuştuğu insanlar ondan çekindiği için şahit olmak istemez ki.Alsa da para cezası alır bu da ona koymaz zaten zengin biri
Hiçbiri.Erkek bunları yapan kendince güçlü çevresi olan biriEltiniz mi görümceniz mi?
Eskiden beri tanıdığım birisi.Erkek güçlü çevresi olan birisiOlsun siz yine de şikayetçi olun. Bir de, kim bu kişi?
Anladım ben sürekli görüşmek zorunda olduğunuz biri gibi düşünerek akrabadır dedim. Erkekse size bir hıncı olabilir mi eskilerden , bir his besliyor falan olabilir mi?Hiçbiri.Erkek bunları yapan kendince güçlü çevresi olan biri
Neden soyledikleri seni üzüyor. Misal ben yüzüme denemediğin sürece kimseyi ciddiye almam. İnanmak isteyen inansın kendileri bilir. Sen değerli birisin kinle harcanmayi haketmiyorsun. En güzeli dua bencede ama düşünüp üzülme.Şuan benimle yüz yüze bakmıyor.Ortak tanıdıklar var onlardan duyuyorum söylediklerini.Yaptıklarını Allah ım sana havale ediyorum sen en güzel şekilde karşılığını verirsin zaten diye dua ediyorum sadece
Bu da aklıma gelmişti fakat şahit olacak kişiler onu karşısına almayı istemez diye düşünüp vazgeçmiştim.Bir de para cezası filan alır sanırım buda koymaz zaten zengin biriIftira bir suctur. Hakkinizda yalan tanlis seyler soyluyora savciliga suc duyurusunda bulunun.
İş bulmamı vs engellemişti zamanında sadece konuşmakla kalmamıştı hayatımı etkilediği için bu kadar takılmıştımNeden soyledikleri seni üzüyor. Misal ben yüzüme denemediğin sürece kimseyi ciddiye almam. İnanmak isteyen inansın kendileri bilir. Sen değerli birisin kinle harcanmayi haketmiyorsun. En güzeli dua bencede ama düşünüp üzülme.
Onemli degil. Dava acilmasi bile yeterli. Yaptiginin suc oldugunu anlasin yeter. Bir daha yapamaz. Bu ona ders olur. Tanik bulamazsaniz mesaj falan da mi yok?Bu da aklıma gelmişti fakat şahit olacak kişiler onu karşısına almayı istemez diye düşünüp vazgeçmiştim.Bir de para cezası filan alır sanırım buda koymaz zaten zengin biri
Yaş farkımız çok var o yüzden his besleyebileceğine ihtimal vermedim ama bilmiyorum tabiAnladım ben sürekli görüşmek zorunda olduğunuz biri gibi düşünerek akrabadır dedim. Erkekse size bir hıncı olabilir mi eskilerden , bir his besliyor falan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?