Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.508
En iyi cevaplar
1
2.163
658
Adana
Selam hanımlar
Canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim yine kısaca anlatarak.Benim hayatımda sürekli benimle uğraşan,yüzüme gülüp arkamdan ortak tanıdıklara hakkımda nefretle bahseden biri var.Ne yaptın da bu kadar senden nefret ediyor derseniz inanın hiç bilmiyorum zaten bu anlattığı kişiler de onun bu haline bi anlam veremiyor.Bu kişi zamanımda ekmeğimle dahi oynamış birisi.Başlarda beddua filan etmiyordum çünkü konduramıyordum yakıştırmıyordum yaptıklarını ona.Ama zamanla sevdiklerime benim hakkımda söylediklerini duyunca buz gibi soğudum ondan.Her gece dua ediyorum ettiğini bulsun diye.Sizce birinin ah ını alan hayatının bir bölümünde yaptıklarının cezasını çekiyor mu?Denk geldi mi hiç ah ettiğiniz birinin yaşadıkları? Ben kötü olsun demiyorum ama birşeyler yaşasın ki insanların ahını aldığını yaptıklarının yanlış olduğunu durup bi düşünsün aklı başına gelsin istiyorum.

Şikayet edin bence. İlahi adalete falan bırakmayın. Sonuçta huzurunuzu bozuyor, bu da bir suçtur.

Ego tatmini yapıyor kendince
Ben şöyle düşünüyorum bence bu tür insanlar aciz ve acınasılar hayatlarından memnun olmayıp memnum gözükmeye çalışan. İnsanların mutluluğunu bozup ondan mutlu olmaya çalışan. Bencilliklerinden hasetlerinden hic bi zaman dost edinmeyen iyiliğin mutluluğunu hissedemeyen aciz kişiler. En fazla yarimdan bir gul haddini aşarsa haddini bildir. Ve yoluna bak. Çünkü kinden beslenirler seni mutsuz edince mutlu olduğunu sanarlar. Istediklerini verme Allah senide mutlu etsin ben gibi dr başkasıyla ugrasma acizliğinde bulunma de. Bak o zaman kin bile duyamiyosun. En fazla Allah şifa versin ya yazık de önüne bak.

Şuan benimle yüz yüze bakmıyor.Ortak tanıdıklar var onlardan duyuyorum söylediklerini. Yaptıklarını Allah ım sana havale ediyorum sen en güzel şekilde karşılığını verirsin zaten diye dua ediyorum sadece

Neden soyledikleri seni üzüyor. Misal ben yüzüme denemediğin sürece kimseyi ciddiye almam. İnanmak isteyen inansın kendileri bilir. Sen değerli birisin kinle harcanmayi haketmiyorsun. En güzeli dua bencede ama düşünüp üzülme.

Iftira bir suctur. Hakkinizda yalan tanlis seyler soyluyora savciliga suc duyurusunda bulunun.
Bu da aklıma gelmişti fakat şahit olacak kişiler onu karşısına almayı istemez diye düşünüp vazgeçmiştim.Bir de para cezası filan alır sanırım buda koymaz zaten zengin biri

İş bulmamı vs engellemişti zamanında sadece konuşmakla kalmamıştı hayatımı etkilediği için bu kadar takılmıştım

Bu da aklıma gelmişti fakat şahit olacak kişiler onu karşısına almayı istemez diye düşünüp vazgeçmiştim.Bir de para cezası filan alır sanırım buda koymaz zaten zengin biri
Onemli degil. Dava acilmasi bile yeterli. Yaptiginin suc oldugunu anlasin yeter. Bir daha yapamaz. Bu ona ders olur. Tanik bulamazsaniz mesaj falan da mi yok?

Anladım ben sürekli görüşmek zorunda olduğunuz biri gibi düşünerek akrabadır dedim. Erkekse size bir hıncı olabilir mi eskilerden , bir his besliyor falan olabilir mi?
Yaş farkımız çok var o yüzden his besleyebileceğine ihtimal vermedim ama bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…