Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Onemli degil. Dava acilmasi bile yeterli. Yaptiginin suc oldugunu anlasin yeter. Bu ona ders olur. Tanik bulamazsaniz mesaj falan da mi yok?
Mesaj yok elimde şahit olabilecek 4-5 kişi var fakat onu karşısına almazlar.O yüzden dava bile açılmaz sanırım

Yaş farkımız çok var o yüzden his besleyebileceğine ihtimal vermedim ama bilmiyorum tabi
Biraz bilmece gibi konuşuyorsunuz. Konuyu biraz daha açsanız size daha çok yardımcı olabiliriz. Ne zamandan beri tanışıyorsunuz? Nereden tanışıyorsunuz? Sizinle alıp veremediği ne? Bunları bilmeden tam anlamıyla yorum yapamayız ki.

Ben şuana kadar kendi hayatım için söylüyorum için edenin çektiğini görmedim daha da sağlam yere basıyorlar sanki beddua da etmiyorum Allah'a havale ediyorum onun adaletinden sual olunmaz. Elbet ya bu dünyada ya öbür dünyada kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz .

Mesaj yok elimde şahit olabilecek 4-5 kişi var fakat onu karşısına almazlar.O yüzden dava bile açılmaz

Mesaj yok elimde şahit olabilecek 4-5 kişi var fakat onu karşısına almazlar.O yüzden dava bile açılmaz sanırım
Ugrasmak isterseniz o kisilere mesaj atip mesajla konusturabilirsiniz. Yazdiklari mesajlar delil olur. Mesajla itiraf edebilirler.

belki ettigini bulur belki bulmaz oteki dunyaya kalir. bu dunyada bulursa kurtulur. oteki dunyaya kalirsa daha agir. kul hakki en buyuk gunahlardan cunku.

siz saglikli bir psikoloji icin yasanilanlari geride birakip onunuze bakin. onun yasayacagi aci tecrubelere baglamayin mutlulugunuzu. yasamayabilir cunku. bu dunya icin yanina kâr kalabilir. size bir sey kazandirmayacak onun ettigini bulmasi. icinizin sogumasini da buna baglamayin bu sebeple.

Yakin akrabaniz degilse iletisimi kesemiyor musunuz? Size ondan laf getirenlere de ilgilenmiyorum deyin. Hayatinizla ilgili onemli seyleri de ona yetistirebilecek birileri varsa soylemeyin. Mumkunse onlari da cikarin hayatinizdan. Bu ne boyle ya bana sinir basti?

Malesef bende görmedim.Gören var mı burdakilere sormak istedim inş kimsenin yaptğı yanına kalmaz

öncelikle o ortak tanıdıklara "benim bu kişiyle ilgim yok, bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum" diyerek sınır çizebilirsiniz, böylece o insanı ve ona hissettiğiniz olumsuz duyguları hayatınızın merkezinden çıkarmış olursunuz. o ortak tanıdıkların da iyi niyetli olduğuna inanmıyorum, benim değer verdiğim insanı üzen biri olsa onunla ilgili konu bile açmam, boşuna düşünüp canı sıkılmasın diye. siz öncelikle sınır çizerek başlayın işe.

Doğru söylüyorsunuz

Tanıdıklarımız ortak olduğu için tamamen çıkarmam şuan mümkün değil.elim kolum bağlı ettiğini bulsun diyorum sadece

Ugrasmak isterseniz o kisilere mesaj atip mesajla konusturabilirsiniz. Yazdiklari mesajlar delil olur. Mesajla itiraf edebilirler.
O şekilde uğraştığım takdirde hem o mesajları atan kişilere hemde bana karşı daha çok bilenir.Bi de kimsenin mesajını kullanmak istemem zaten kendilerini bunu istemez çünkü

İlahi adalete inanırım, eden elbet bulur bu dünyada değilse bile öteki dünyada mutlaka.

Fakat bu dünyada da yaptıklarının karşılığını almalı, hiç bir şey yapamıyorsanız hayatınızdan çıkarın. Sessiz kaldığınız sürece aynı şeyleri yaşarsınız, kimse vazgeçilmez değildir.

Çoktan çıkardım zaten.Fakat ortak tanıdıklar aracılığıyla haber yolluyor veya olacak olan işlerimi bi şekilde duyup engelliyor.Allah a havale ediyorum bende yaptığı kötülüğün cezasını bu Dünyada da alsın da anlasın diye

Bugün Milad yap kendine. O kişinin adını bile anma. Sana onunla ilgili bilgi veren dedikodularını anlatanlara da sert cik ve daha önemli işlerim var umurumda değil bir daha bahsedersen kalbini kırarım de.
Ben herkesi herşeyi affettim de ve düşünmeden hususla uyu. Inan sana çok ıyi gelecek. O kişi de yok olacak hayatından.
Elbet o da bedel ödeyecek.

Ortak tanidiklara da cok guvenmeyin. En hoslanmadigim insan tipleri.

Kotuye bir sey olmaz.

Öyle çok inançlı ve dindar biri değilim ama kesinlikle ilahi adaletin olduğuna inanıyorum. Siz sadece sabredin ve izleyin ...

Lütfen herkes ettiğiniz bulur, ilahi adalet beklentisi içerisinde boynunuzu eğip beklemeyin. Size yaptıklarının bir bedeli olmalı ve siz ödetmelisiniz bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…