Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Bir de şu var adam nasıl başvurduğu işlere engel olabiliyor? Gerçekten durum böyleyse vah ki ne vah. Ülkede adalet hepten bitik o zaman.
Yaşadığı yer çok büyük değilse, ya da konu sahibi belli bir muhitin dışına çıkamıyorsa... Olabilir.

Arada atladığım bi şey var mı bilmiyorum ama okudum. O nedenle diyorum konuyu kendisi ele almalı diye. Adamın motivasyonunu çözecek kişi biz değiliz, konu sahibinin kendisi. Ki motivasyonu çözmek de her zaman sonuca götürmez. Tut ki adam sapık ve saplantılı bi tip. İlahi güçler sopasıyla terbiye etsin de konu sahibi kurtulsun diye bekleyecek miyiz, var mı bi faydası? Senin de dediğin gibi çok ürkütücü bi durum bu , o nedenle beklemeyip bi seyler yapması lazım.

Mesafeyse mesafe koyacak, ortak tanıdıklar bu adamla arasında aracı oluyorsa onlara da mesafe koyacak. Bu adama sözü geçecek bi tanıdık varsa onu sokacak mesela araya. Yasal olarak yapılabilecek bi şey var mı bilmiyorum zira konu sahibi pek detay vermiyor. Ama varsa mutlaka zorlanmalı seçenekler.

Özetle bu durumun önüne geçmek için çözümler üreterek ya da bizim çözüm üretmemizi rica ederek konu açsa tamam diyeceğim konu sahibine ama o konuda da yorumlarda da takmış ilahi adalate. Biz nasıl cevap verebiliriz ki böyle bi soruya, evrenin sırrına mı vakıf olduk, ilah mıyız, kimiz ki ne diyelim yani. İnsanız insani cözümler bulmamız lazım.

Kesinlikle katılıyorum. Ben olsam on kere şikayet etmiştim.

Erkekse konu nedir ne oldu da hakkınızda konuşuyor konuyu anlatmıyorsunuz anlatsanız tutup tutmayacağını söylerdik .her haksızlıkta ilahi adalet tutmaz tabi .ben su olayı anlamadım adam senden 25 yaş buyuk ve erkek .bana cok mantıksız geldi dusunsene adam sana ne icn iftira atacak durduk yere tipini mi beğenmedi ? Niye senle uğraşsın ? Bide hadi iftira atıyor uğraşıyor adamı arayıp sormadın mi abi senin derdin ne diye ? Bence senin gizlediğin Bi mevzu var adam durduk yere neden boyle bisey yapsın .acayip mantıksız

Son düzenleme:
Bu soruları aralarda soranlar olmuştu yazmıştım

Aynen öyle biraz terslense böyle olmazdı oda gucunden oturu kımse ses cıkartamıyo

Bedduayı hiç sevmem cok nadir etmişimdir ama kalben degil . Kalbinizi boyle beddualarla köreltmeyin bence en güzel teslimiyet Allah'a birakmaktır . Ayrıca benim kalbimi biri bir sebepten dolayi kırdıysa muhakkak onun da öyle bir seyle karsilastigini Rabbim gostermistir bana . O an sevinmedim sadece sasirdim benim yasadigim seyi yasiyor diye o kadar . Ki zaten her gunahi insanlar bu dunyada tatmiyor sadece

Beddua etmiyorum bende sevmem fakat bazı şeyleri yaşayıp yaptığı haksızlıkları farkeder umarım diyorum

Sizin aileniz filan yokmu ? nüfusluymuş zenginmiş bu nedir ya ? o yaşta bir adam özellikle seni mi bulmuş kafaya taksın belki de bir hastalığı var şizofren filan beyninde ne oluyo kim bilsin ? ilahi adalet filan beklersen daha çok beklersin öyle bir şey yok Allah irade vermiş akıl fikir vermiş o adamdan korkana kadar Allahtan korksa o kadar insan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…