- Konu Sahibi Quennhazel
-
İnşallah diyorum öyle umut etmek istiyorum bende en azından yaptım yanıma kar kaldi desin istemiyorumÖyle çok inançlı ve dindar biri değilim ama kesinlikle ilahi adaletin olduğuna inanıyorum. Siz sadece sabredin ve izleyin ...
Ben de çok merak ettim.Neden size bunları yapıyor?
Elimden birşey gelmiyor ki.Her anlamda güçlü birisi ki buna güveniyor zatenLütfen herkes ettiğiniz bulur, ilahi adalet beklentisi içerisinde boynunuzu eğip beklemeyin. Size yaptıklarının bir bedeli olmalı ve siz ödetmelisiniz bir şekilde.
Bir sebebi olsa bilsem bu kadar dert etmezdim zaten.Yaptığı şeyler haksızlık olunca canımı sıkıyor.bana karşı hisleri vardı karşılık bulmadı desem oldukça yaş farkı var ihtimal veremiyorum.Kısaca bir sebep sunamıyor konuştuğu kişilere deBir sebebi olmalı. Durduk yere neden bir insan bu kadar kin besler işlerinizi engeller?
Sizin anlatmak istemediğiniz bir şeyler var mı acaba.
Bu kadar kin tutuyorsa neden tuttuğunu az çok bilmeniz lazım basit bir dedikoduya benzemiyor çünkü
Bir de kendinden yaşça büyük bir adammış bu kişi. Çok ilginç bir durum.Bir sebebi olmalı. Durduk yere neden bir insan bu kadar kin besler işlerinizi engeller?
Sizin anlatmak istemediğiniz bir şeyler var mı acaba.
Bu kadar kin tutuyorsa neden tuttuğunu az çok bilmeniz lazım basit bir dedikoduya benzemiyor çünkü
Size bunlara iletenlerde çok masumlar değildir sanırım. İyiliğinizi isteyen insanlar size bunları aktarmazlar.Çoktan çıkardım zaten.Fakat ortak tanıdıklar aracılığıyla haber yolluyor veya olacak olan işlerimi bi şekilde duyup engelliyor.Allah a havale ediyorum bende yaptığı kötülüğün cezasını bu Dünyada da alsın da anlasın diye
Çok ağır olmuş sonucuBenim babam ölmüştü ben o sırada çocuk bakıyordum 12 yaşında neyse babam ölünce beş gün işe gidemedim kadın sonra bana iftira attı yok zaten cocuguna bakamıyomuşumda cocuga saçma sapan seyler anlatıyormuşum falan iftira attı bana aradan zaman geçti kendi canından cok sevdigi sevgilisini kalp krizinde öldü tıpkı benim babam gibi.şimdi sen söyle eden buluyomu bulmuyomu diye bence buluyor
Yukarıda bikaç soran kişiye de yazdım.Hiç bi tahminim yok.Konuştuğu kişiler de zAten bi anlam veremiyor ciddiye almıyor onu.Sadece olacak olan işlerimi engellemesine canım sıkılıyor benim o kadar yoksa konuşmayla kalsa takılmamSize bunlara iletenlerde çok masumlar değildir sanırım. İyiliğinizi isteyen insanlar size bunları aktarmazlar.
Madem öyle duymayın, anlatanlara anlattırmayın.
Bunları yapmasındaki sebep ne ? Mutlaka bir tahminimiz vardır.
Konuyu açsanıza biraz. Bir şey anlaşılmıyor böyle.Bir sebebi olsa bilsem bu kadar dert etmezdim zaten.Yaptığı şeyler haksızlık olunca canımı sıkıyor.bana karşı hisleri vardı karşılık bulmadı desem oldukça yaş farkı var ihtimal veremiyorum.Kısaca bir sebep sunamıyor konuştuğu kişilere de
Olur mu öyle şey ya.Bir sebebi olsa bilsem bu kadar dert etmezdim zaten.Yaptığı şeyler haksızlık olunca canımı sıkıyor.bana karşı hisleri vardı karşılık bulmadı desem oldukça yaş farkı var ihtimal veremiyorum.Kısaca bir sebep sunamıyor konuştuğu kişilere de
Konumda da bahsettim soran bir kişiye de bahsettim yukarda.Kendisinin söylediği yada benim tahmin ettiğim bir sebep yok.Kendi içinde ne düşündüğünü amacını da bilemiyorum aklım ermiyor yaptıklarınaBen de çok merak ettim.
Aşk,kıskançlık,çekememezlik filan desem sanmıyorum yaş farkı çok fazla ihtimal veremiyorum.Zaten konuyu açma amacım haksızlık yapan ah alan karşılığını gerçekten bu dünyada alıyor mu.Yaşayan var mı,öğrenmek istediğim için açtımOlur mu öyle şey ya.
Ben bir insanın işlerini engellesem iftiralar atsam illaki aramda bir şeyler geçmiştir veya başka türlü dolaylı yoldan bir şeyler illaki olmuştur.
Şuan benimle bir tanıdığım ugrassa şu sebepten diyebilirim.
Hiç aklınıza bir şey gelmiyor mu yaşanmışlıklara alakalı? Veya ailenizle ilgili
Siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında?Aşk,kıskançlık,çekememezlik filan desem sanmıyorum yaş farkı çok fazla ihtimal veremiyorum.Zaten konuyu açma amacım haksızlık yapan ah alan karşılığını gerçekten bu dünyada alıyor mu.Yaşayan var mı,öğrenmek istediğim için açtım
İçimden bir ses er yada geç bulur karşılığını diyor umarım haksızlık yapan herkes yaşattığını yaşar diyorumEden bulur mu ? Hep öyle derler ama ben hiç görmedimolan mazluma oluyor
25 yaş var aramızdaSiz kaç yaşındasınız o kaç yaşında?
Çok âmin inş, alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteİçimden bir ses er yada geç bulur karşılığını diyor umarım haksızlık yapan herkes yaşattığını yaşar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?