Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Bir sebebi olmalı. Durduk yere neden bir insan bu kadar kin besler işlerinizi engeller?
Sizin anlatmak istemediğiniz bir şeyler var mı acaba.
Bu kadar kin tutuyorsa neden tuttuğunu az çok bilmeniz lazım basit bir dedikoduya benzemiyor çünkü

Benim babam ölmüştü ben o sırada çocuk bakıyordum 12 yaşında neyse babam ölünce beş gün işe gidemedim kadın sonra bana iftira attı yok zaten cocuguna bakamıyomuşumda cocuga saçma sapan seyler anlatıyormuşum falan iftira attı bana aradan zaman geçti kendi canından cok sevdigi sevgilisini kalp krizinde öldü tıpkı benim babam gibi.şimdi sen söyle eden buluyomu bulmuyomu diye bence buluyor

Bir sebebi olsa bilsem bu kadar dert etmezdim zaten.Yaptığı şeyler haksızlık olunca canımı sıkıyor.bana karşı hisleri vardı karşılık bulmadı desem oldukça yaş farkı var ihtimal veremiyorum.Kısaca bir sebep sunamıyor konuştuğu kişilere de

Bir de kendinden yaşça büyük bir adammış bu kişi. Çok ilginç bir durum.

Size bunlara iletenlerde çok masumlar değildir sanırım. İyiliğinizi isteyen insanlar size bunları aktarmazlar.

Madem öyle duymayın, anlatanlara anlattırmayın.
Bunları yapmasındaki sebep ne ? Mutlaka bir tahminimiz vardır.

Çok ağır olmuş sonucu

Yukarıda bikaç soran kişiye de yazdım.Hiç bi tahminim yok.Konuştuğu kişiler de zAten bi anlam veremiyor ciddiye almıyor onu.Sadece olacak olan işlerimi engellemesine canım sıkılıyor benim o kadar yoksa konuşmayla kalsa takılmam

Konuyu açsanıza biraz. Bir şey anlaşılmıyor böyle.

Olur mu öyle şey ya.
Ben bir insanın işlerini engellesem iftiralar atsam illaki aramda bir şeyler geçmiştir veya başka türlü dolaylı yoldan bir şeyler illaki olmuştur.
Şuan benimle bir tanıdığım ugrassa şu sebepten diyebilirim.
Hiç aklınıza bir şey gelmiyor mu yaşanmışlıklara alakalı? Veya ailenizle ilgili

Aşk,kıskançlık,çekememezlik filan desem sanmıyorum yaş farkı çok fazla ihtimal veremiyorum.Zaten konuyu açma amacım haksızlık yapan ah alan karşılığını gerçekten bu dünyada alıyor mu.Yaşayan var mı,öğrenmek istediğim için açtım

Siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında?

Sevgili kk üyeleri. Sizin bahsettiğiniz manada "iftira" bir suç değildir. Ceza Kanunumuzun 267. maddesinde düzenlenen "iftira suçu"nun oluşması için, iftira eden kişinin, iftira ettiği kişiye hukuka aykırı bir fiil gerçekleştirdiği iddiasıyla yetkili makamlara şikayette bulunarak soruşturma/kovuşturma başlatmak amacıyla o fiili isnat etmesi gerekir. Yani amiyane tabirle X şu şu hukuka aykırı fiili gerçekleştirdi diye yetkili makamlara şikayette bulunacak ve bunun doğru olmadığını kendisi de bilecek. Ancak bu şekilde kanunun belirttiği suç oluşur.
Konu sahibi hukuki bir yaptırım istiyorsa bu ancak manevi bir zararın meydana gelmesiyle olur ancak bunu da ispat etmesi gerekir.
Konu sahibinin zannımca istediği bunlar değil. Kendisine kötülük yapan birinin cezasının ilâhi manada verilmesini istiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…