Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Siz yine de nedenine yoğunlaşın. Ha yazarsınız yazmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ama yoğunlaşın. Belki çözüm de oradadır.

Valla canım hiç dertlenme Allah a havale et seni iyi anlıyorum haklının hakkı yerde kalmıyor merak etme hiç şuanda sanki hiç o günler gelmicek gibi gelir sana ama geliyo herkes cezasını buluyo takma kafana olur mu

Biz de diyoruz ki sizinle hiçbir alakası olmayan, babanız yaşında bir adam niye sizinle durduk yere bu kadar uğraşsın? Bir nedeni olmalı mutlaka. Yani işlerinize engel olacak kadar uğraşacak, ama bir nedeni olmayacak. Buna inanıyor musunuz gerçekten? Ayrıca yanlış anlamayın da bana çok rahat geldiniz. Şahsen benim başımda böyle manyak bir adam olsa ben şu ana kadar on kere şikayette bulunmuştum. Yarın öbür gün size daha kötü bir şey yapmayacağı ne malum?

Siz yine de nedenine yoğunlaşın. Ha yazarsınız yazmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ama yoğunlaşın. Belki çözüm de oradadır.
Valla katip ben mi anormalim bilemedim. Babam yaşında bir adam benimle bu kadar uğraşacak, ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Çok tuhaf yani.

Ağzınız bal yesin valla. Babam yaşında adam benim arkamdan bin türlü kötülük yapacak, başvurduğum işleri engelleyecek (o da nasıl oluyorsa) ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Bir de zengin biri herkes ondan çekinir falan yazmış. Sanki dağ başı burası. Valla ben sinir oldum buradan.

Sizin o başına bi iş gelsin de aklı başına gelsin temalı hayalleriniz ancak malum yayın kuruluşunun ucuz dizilerinde oluyordu. (Ki o kanalların da tozu kalmadı malum)

O yüzden şu beyazlar içinde adalet dağıtan çok bilmiş sinir bozucu abiyi bekleyeceğinize konuyu kendiniz mi ele alsanız acaba? Size zarar veren bi kişi karşısında savaşmadan teslim bayrağı çekmeye inanç değil acizlik denir çünkü. Ve dünyamız acizlerin değil güçlülerin dünyası. Güçlü olmak deyince de aklınıza size yapılan zalimlik gelmesin. Güç o değil, güç becerebilirseniz size yapılan bu olumsuz davranışlara karşı göstereceğiniz dik duruş.

Ha gösteremeyip o duruşu illa ölü taklidi yapıcam ben diyosanız bu kişi daha çok tepinir üstünüzde malesef, şimdiden geçmiş olsun.

Olay bambaşka bir boyuta evrildi ladya. Konu içindeki mesajları görmedin galiba. Konu sahibiyle uğraşan kişi kendisinden 25 yaş büyük bir adammış. Konu sahibiyle hiçbir bağı yokmuş, neden böyle yaptığını konu sahibi de bilmiyormuş. Çok ürkütücü geldi bana. Bence ilahi adaletten ziyade buna odaklanılmalı.

Neyse allah kurtarsin diyelim. Biz biraz farkli dusunuyoruz galiba. Burasi gunah sevap dairesinin eden bulur kalemi degil ki biz nereden bilelim allah ceza verecek mi verdigi cezayi da bize gosterecek mi? bir insanin verebilecegi tavsiyeleri vermeye calistik sadece. Allah akil vermis sonucta birinin kotulugunu beklemektense o dertten kurtulmaya calismak yollar aramak daha dogru geliyor.

Ne munasebet. Zengin guclu yasli ama nufuzlu diye susulacak ve ilahi adalet beklenecek. Ilahi adaletinde hic isi yoktu cunku.
Bu kadar çözümsüzlüğün nedeni bu büyük ihtimal. İnsanların deli gibi korkması. O oturup konuştuğu insanların üçü beşi sağlam terslese bu adam bu kadar azıtmaz. Dediğim gibi, nedenini bilse bir çözüm bulma ihtimali var.

Ilahi adalet filan degil bildigin avaz avaz bagiracak yani sesini duyurana kadar yetkili yerlerden cikmayacak bence.

Bir de şu var adam nasıl başvurduğu işlere engel olabiliyor? Gerçekten durum böyleyse vah ki ne vah. Ülkede adalet hepten bitik o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…