- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.657
- 598
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Siz yine de nedenine yoğunlaşın. Ha yazarsınız yazmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ama yoğunlaşın. Belki çözüm de oradadır.Hayır o yüzden değil işlerime kadar engellemeye çalıştığı için canım sıkılmıştı yoksa hakkımda konuşmuş konuşmamış önemli olmazdı.Umarım Allah ından bulur ah alan bulur mu bu Dünya da yoksa yanına kar mi kalır? Asıl kafama takılan konu bu
Valla canım hiç dertlenme Allah a havale et seni iyi anlıyorum haklının hakkı yerde kalmıyor merak etme hiç şuanda sanki hiç o günler gelmicek gibi gelir sana ama geliyo herkes cezasını buluyo takma kafana olur muSelam hanımlar
Canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim yine kısaca anlatarak.Benim hayatımda sürekli benimle uğraşan,yüzüme gülüp arkamdan ortak tanıdıklara hakkımda nefretle bahseden biri var.Ne yaptın da bu kadar senden nefret ediyor derseniz inanın hiç bilmiyorum zaten bu anlattığı kişiler de onun bu haline bi anlam veremiyor.Bu kişi zamanımda ekmeğimle dahi oynamış birisi.Başlarda beddua filan etmiyordum çünkü konduramıyordum yakıştırmıyordum yaptıklarını ona.Ama zamanla sevdiklerime benim hakkımda söylediklerini duyunca buz gibi soğudum ondan.Her gece dua ediyorum ettiğini bulsun diye.Sizce birinin ah ını alan hayatının bir bölümünde yaptıklarının cezasını çekiyor mu?Denk geldi mi hiç ah ettiğiniz birinin yaşadıkları? Ben kötü olsun demiyorum ama birşeyler yaşasın ki insanların ahını aldığını yaptıklarının yanlış olduğunu durup bi düşünsün aklı başına gelsin istiyorum.
Biz de diyoruz ki sizinle hiçbir alakası olmayan, babanız yaşında bir adam niye sizinle durduk yere bu kadar uğraşsın? Bir nedeni olmalı mutlaka. Yani işlerinize engel olacak kadar uğraşacak, ama bir nedeni olmayacak. Buna inanıyor musunuz gerçekten? Ayrıca yanlış anlamayın da bana çok rahat geldiniz. Şahsen benim başımda böyle manyak bir adam olsa ben şu ana kadar on kere şikayette bulunmuştum. Yarın öbür gün size daha kötü bir şey yapmayacağı ne malum?Hayır o yüzden değil işlerime kadar engellemeye çalıştığı için canım sıkılmıştı yoksa hakkımda konuşmuş konuşmamış önemli olmazdı.Umarım Allah ından bulur ah alan bulur mu bu Dünya da yoksa yanına kar mi kalır? Asıl kafama takılan konu bu
Valla katip ben mi anormalim bilemedim. Babam yaşında bir adam benimle bu kadar uğraşacak, ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Çok tuhaf yani.Siz yine de nedenine yoğunlaşın. Ha yazarsınız yazmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ama yoğunlaşın. Belki çözüm de oradadır.
AdammiymisValla katip ben mi anormalim bilemedim. Babam yaşında bir adam benimle bu kadar uğraşacak, ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Çok tuhaf yani.
Adam zengin, güçlü nüfuzlu biri galiba. Kimse gık diyemiyor sankı.Valla katip ben mi anormalim bilemedim. Babam yaşında bir adam benimle bu kadar uğraşacak, ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Çok tuhaf yani.
Ağzınız bal yesin valla. Babam yaşında adam benim arkamdan bin türlü kötülük yapacak, başvurduğum işleri engelleyecek (o da nasıl oluyorsa) ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Bir de zengin biri herkes ondan çekinir falan yazmış. Sanki dağ başı burası. Valla ben sinir oldum buradan.Yani romantik misiniz nesiniz anlamadim. Insanlar size "ayyy canim tabi ki bulur belasini sen icini ferah tut sana taş atana sen ekmek at" tarzinda beyhude laflar etmek yerine analitik olarak sizi bir cozume ulastirmaya calisiyorlar ama size yaranamiyorlar galiba. Biz burada catladik ya bu adam niye boyle yapiyor diye ama o kisim garip bir sekilde umrunuzda degil sanki. Takmissiniz bir sebebi her neyse belasini bulur mu? Tuhafsiniz acikcasi insan neden nedem diye meraktan catlar normalde.
Evet ondan 25 yaş büyük ve onunla hiçbir alakası olmayan bir adammış. Neden böyle yaptığını da bilmiyormuş.Adammiymisbende eltisi gorumcesi arkadasi sandiydim
Sizin o başına bi iş gelsin de aklı başına gelsin temalı hayalleriniz ancak malum yayın kuruluşunun ucuz dizilerinde oluyordu. (Ki o kanalların da tozu kalmadı malum)Selam hanımlar
Canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim yine kısaca anlatarak.Benim hayatımda sürekli benimle uğraşan,yüzüme gülüp arkamdan ortak tanıdıklara hakkımda nefretle bahseden biri var.Ne yaptın da bu kadar senden nefret ediyor derseniz inanın hiç bilmiyorum zaten bu anlattığı kişiler de onun bu haline bi anlam veremiyor.Bu kişi zamanımda ekmeğimle dahi oynamış birisi.Başlarda beddua filan etmiyordum çünkü konduramıyordum yakıştırmıyordum yaptıklarını ona.Ama zamanla sevdiklerime benim hakkımda söylediklerini duyunca buz gibi soğudum ondan.Her gece dua ediyorum ettiğini bulsun diye.Sizce birinin ah ını alan hayatının bir bölümünde yaptıklarının cezasını çekiyor mu?Denk geldi mi hiç ah ettiğiniz birinin yaşadıkları? Ben kötü olsun demiyorum ama birşeyler yaşasın ki insanların ahını aldığını yaptıklarının yanlış olduğunu durup bi düşünsün aklı başına gelsin istiyorum.
İstediği kadar zengin olsun, dağ başı mı burası? Ayrıca niye konu sahibine bu kadar takık, çok ürkütücü geldi bana.Adam zengin, güçlü nüfuzlu biri galiba. Kimse gık diyemiyor sankı.
Olay bambaşka bir boyuta evrildi ladya. Konu içindeki mesajları görmedin galiba. Konu sahibiyle uğraşan kişi kendisinden 25 yaş büyük bir adammış. Konu sahibiyle hiçbir bağı yokmuş, neden böyle yaptığını konu sahibi de bilmiyormuş. Çok ürkütücü geldi bana. Bence ilahi adaletten ziyade buna odaklanılmalı.Sizin o başına bi iş gelsin de aklı başına gelsin temalı hayalleriniz ancak malum yayın kuruluşunun ucuz dizilerinde oluyordu. (Ki o kanalların da tozu kalmadı malum)
O yüzden şu beyazlar içinde adalet dağıtan çok bilmiş sinir bozucu abiyi bekleyeceğinize konuyu kendiniz mi ele alsanız acaba? Size zarar veren bi kişi karşısında savaşmadan teslim bayrağı çekmeye inanç değil acizlik denir çünkü. Ve dünyamız acizlerin değil güçlülerin dünyası. Güçlü olmak deyince de aklınıza size yapılan zalimlik gelmesin. Güç o değil, güç becerebilirseniz size yapılan bu olumsuz davranışlara karşı göstereceğiniz dik duruş.
Ha gösteremeyip o duruşu illa ölü taklidi yapıcam ben diyosanız bu kişi daha çok tepinir üstünüzde malesef, şimdiden geçmiş olsun.
Onu dinleyip sana laf getirenler lutfen bizim yanimizda konusma diyecekler oturup laf dinleyeceklerine. Ya da onlarada diyeceksiniz bana laf tasimayin bana diyecek sozu varsa yuzume der demiyorsa duymama gerek yokEskiden beri tanıdığım birisi.Erkek güçlü çevresi olan birisi
Ne munasebet. Zengin guclu yasli ama nufuzlu diye susulacak ve ilahi adalet beklenecek. Ilahi adaletinde hic isi yoktu cunku.Adam zengin, güçlü nüfuzlu biri galiba. Kimse gık diyemiyor sankı.
Neyse allah kurtarsin diyelim. Biz biraz farkli dusunuyoruz galiba. Burasi gunah sevap dairesinin eden bulur kalemi degil ki biz nereden bilelim allah ceza verecek mi verdigi cezayi da bize gosterecek mi?Ağzınız bal yesin valla. Babam yaşında adam benim arkamdan bin türlü kötülük yapacak, başvurduğum işleri engelleyecek (o da nasıl oluyorsa) ben de oturup ilahi adaleti bekleyeceğim. Bir de zengin biri herkes ondan çekinir falan yazmış. Sanki dağ başı burası. Valla ben sinir oldum buradan.
Bu kadar çözümsüzlüğün nedeni bu büyük ihtimal. İnsanların deli gibi korkması. O oturup konuştuğu insanların üçü beşi sağlam terslese bu adam bu kadar azıtmaz. Dediğim gibi, nedenini bilse bir çözüm bulma ihtimali var.Ne munasebet. Zengin guclu yasli ama nufuzlu diye susulacak ve ilahi adalet beklenecek. Ilahi adaletinde hic isi yoktu cunku.
Ilahi adalet filan degil bildigin avaz avaz bagiracak yani sesini duyurana kadar yetkili yerlerden cikmayacak bence.Olay bambaşka bir boyuta evrildi ladya. Konu içindeki mesajları görmedin galiba. Konu sahibiyle uğraşan kişi kendisinden 25 yaş büyük bir adammış. Konu sahibiyle hiçbir bağı yokmuş, neden böyle yaptığını konu sahibi de bilmiyormuş. Çok ürkütücü geldi bana. Bence ilahi adaletten ziyade buna odaklanılmalı.
Aynen öyle. Ben mi korkağım anlamadım da konuyu okuyunca bir ürktüm.Ilahi adalet filan degil bildigin avaz avaz bagiracak yani sesini duyurana kadar yetkili yerlerden cikmayacak bence.
Bir de şu var adam nasıl başvurduğu işlere engel olabiliyor? Gerçekten durum böyleyse vah ki ne vah. Ülkede adalet hepten bitik o zaman.Bu kadar çözümsüzlüğün nedeni bu büyük ihtimal. İnsanların deli gibi korkması. O oturup konuştuğu insanların üçü beşi sağlam terslese bu adam bu kadar azıtmaz. Dediğim gibi, nedenini bilse bir çözüm bulma ihtimali var.
Valla ben korkagim ayrica bende urktum onun icin. Ama bir sebebi illaki vardir diyede dusunuyorum. Belki gercekten saplanti haline gelmistir adamin hisleri.Aynen öyle. Ben mi korkağım anlamadım da konuyu okuyunca bir ürktüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?