- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Kesinlikle buluyor. Yüreğinizi ferah tutun. Sadece sabredin, görmek için acele etmeyin.Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Halt etmiş o afedersiniz. İşte böyle böyle bizi ezmeye, ozguvenimizi yok etmeye çalışıyorlar. Ki gerçekten o gittikten sonra öyle düşünelim ki hayatı iskalayalim diye. İstiyor ki o gününü gün etsin ama eski eşi evinde otursun yok ya. Zaten illa bir erkeğe de ihtiyacımız yok.Belki de bana yaşlı adamlar alır seni anca dediği için böyle bir sevinme ihtiyacı hissetmişimdir. İnsan öyle şeyler yaşıyor ki vicdan, doğru yanlış ayırt edemiyor bazen...
Uzun vadede bulurBoşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Sanırım boşandıktan sonra öğrenmiş sevgilisi olduğunuVay ş... adama mi desen kadına mi desen burda bilemedim yazıklar olsun ikisini de ya. Adam zaten adam değil kadın o zaten iyi olsa evli biriyle olmaz. Der insan bu adam benim için karısını aldatiyo başka gün de beni başkasıyla aldatır. Nasıl insanlar var ya.
Benim de demet Şener gelirNe zaman ilahi adalet yerini bulur mu tarzı konulara denk gelsem aklıma direk şeyma subaşı geliyor. Er ya da geç hak eden buluyo mevlasınıda belasınıda.
ya evet en korkunç örnektir hep... acunun bunlarla bir röportajı var hatta. ibrahim kutluay demet şener çifti diyeceği yerde yanlışlıkla demet akalın diyor bunlara. demet şenerin yüzündeki o şeytani gülümseme hep gözümün önüne gelirdi. derdim allahım nasıl ya. o kadar büyük ah aldı nasıl evli çocukları var nasıl mutlu olur. eee sonunu gördük ama...Benim de demet Şener gelir
Al benden de o kadar.Benim de demet Şener gelir
Ne zaman ilahi adalet yerini bulur mu tarzı konulara denk gelsem aklıma direk şeyma subaşı geliyor. Er ya da geç hak eden buluyo mevlasınıda belasınıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?