Eden buluyor mu gerçekten...

Boşanmış biri olarak evladiminbabasının kötü bisey yasamasini yada dibi gormesini istemedimm istememde cunku yasayacagi her kötü şeyde evladimda etkilenecek buna degermi biten bitmis ister guzel kiz bulsun ister evlensin ister zengin olsun vsvs ne farkederki siz evladinizla önünüze bakin derim Allah yardimciniz olsun

Kesinlikle buluyor. Yüreğinizi ferah tutun. Sadece sabredin, görmek için acele etmeyin.

Belki de bana yaşlı adamlar alır seni anca dediği için böyle bir sevinme ihtiyacı hissetmişimdir. İnsan öyle şeyler yaşıyor ki vicdan, doğru yanlış ayırt edemiyor bazen...
Halt etmiş o afedersiniz. İşte böyle böyle bizi ezmeye, ozguvenimizi yok etmeye çalışıyorlar. Ki gerçekten o gittikten sonra öyle düşünelim ki hayatı iskalayalim diye. İstiyor ki o gününü gün etsin ama eski eşi evinde otursun yok ya. Zaten illa bir erkeğe de ihtiyacımız yok.

Eden bulur tabi bulmaz olur mu?aksi Allahin adaletine ters ama herseyin bir zamani da var yine de illaki intikamimi alayim diyorsan,onu hic onemseme kendine misler gibi evladinla bir hayat kur,o zaten bulmus belasini esinden cocugundan olmus.sen kendi dunyani kur gor bak karakter yoksunu insanlar olmadan hayat cok daha guzel!

5 aylık ilişkim bitti.
2 aylık sevgilim bna msj atmıyor.
1 aylık ilişkide aniden aldatıldım engellendim diye konu açan hanım kızlarımız özellikle sizin konumuzu okumalarını şiddetle istiyorum..
Sizdeki olgunluğun 5/1 yok ciddiyim..
Allah yolunuzu çiçeklerle gönlünüzü Kadir kıymet bilenlerle doldursun derler ya öyle işte.
Şimdi onlar düşünsün bence bi b.k zannediyorlar evli adamı ayartmayı ya evli adamın eşinden daha iyisini bulduğunu zannetmesini.
Sen dimdik ilerle kardeşim
Nasıl olsa tökezlecek olan onlar.

Uzun vadede bulur
Bu dünyada bulmasa bile sonrasında bulur

Sanırım boşandıktan sonra öğrenmiş sevgilisi olduğunu
Evli iken olduğuna dair bir ibare yok

Aldatildiniz mi? Yoksa bu sevgili boşandıktan sonra edinilen bir sevgili mi?

Hayat bumerang gibi
Sen neyi atarsan o sana dönüyor
Hepimiz için böyle.
İyilik edince iyilik buluyoruz kötülük edince aynı yerden canımız yanıyor bu asla sasmaz
İyilik edip kötülük gorenlerimizde genelde imtihanda oluyor ve Allah o kötü insanları bizlerden temizliyor

Sizin durumunuzu bilmiyorum o kişiyle siz evliyken gorustuyse zaten yanına kalmaz

Siz canınızı sıkmayın ondan kurtuldugunuza sevinin. Ne zaman üzülecek olursanız hep o kötü günleri hatırlayın ve kendinizi o düşünceden cekin
Siz kurtuldunuz bırakın diğerleri napiyorsa yapsın
Önünüzde güzel bir hayat var
Kaliteli şekilde yaşayıp o insanlara ancak o şekilde haddini bildirmiş olursunuz
Mutluluklar

Bir tanıdığım vardı. Eşi bunu aldattığı için boşanma sürecine girdiler. Kadının elinde bazı deliller vardı. Nitekim davayı da kazandı dünyanın parasını aldı, çocukları olmamasına rağmen çok iyi miktarda nafaka bağlandı, oturdukları evi, kullandıkları arabayı ne bulursa aldı. Eski eşinin durumu iyiydi ama adamı bir nevi perişan etti.

Boşandılar, gel zaman git zaman bir gün bir yerde denk geldik yeni (!) erkek arkadaşı ile tanıştım. Muhabbet ederken aslında bunların o kadar da yeni arkadaş olmadıklarını farkettim. Sonra öğrendim ki, eski eş ile boşanmadan evvel bu kadınla zaten bu adamın ilişkileri varmış. Sordum önce inkar etti sonra kabul etti, arkadaştık ama sevgili değildik filan yaptı.

Neyse sonra ben iletişimi tamamen kestim bununla. Onunla görüşmeyi içim kaldırmadı. Eski eşinden aldığı paralarla, ev ile araba ile gününü gün ediyordu resmen. İş yerlerimiz birbirine çok yakın bir gün aradı bu sizin ordayım çok kötüyüm on dakikan var mı konuşacak birine ihtiyacım var gibi. Gittim.. Öğrendim ki, bu sevgilisi olan adam bunu tam 20 bin dolar çarpmış ve yurt dışına kaçmış. Üstelik adam da evliymiş, eşi ve çocukları varmış meğer başka bir ülkede.

Demem o ki, eden mutlaka buluyor güzel arkadaşım. Sen hiç üzülme. Görmek zorunda değilsin ne olduğunu ama ettiğinin kat kat fazlasını bulacağını bilerek huzurla devam et hayatına.

Benim de demet Şener gelir
ya evet en korkunç örnektir hep... acunun bunlarla bir röportajı var hatta. ibrahim kutluay demet şener çifti diyeceği yerde yanlışlıkla demet akalın diyor bunlara. demet şenerin yüzündeki o şeytani gülümseme hep gözümün önüne gelirdi. derdim allahım nasıl ya. o kadar büyük ah aldı nasıl evli çocukları var nasıl mutlu olur. eee sonunu gördük ama...

Kadının dışı güzelde içi nasıl kimbilir,eğer sizinle evliyken bulduysa ve kadında biliyorsa,evli bir erkeğin yuvasını yıkabilecek kadar basit ve karaktersiz biri olduğu gibi bi gerçekte var tabi.Çok eden çok bilir hesabı hep bi şüphe güvensizlik içinde sürdürecekler o ilişkiyi.”Acaba”lar eksik olmayacak aralarından.Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.Yıllardır gördüm.Belki 1 ay belki 1 yıl sonra çıkıyor ama çıkıyor yani bir şekilde.

Ne zaman ilahi adalet yerini bulur mu tarzı konulara denk gelsem aklıma direk şeyma subaşı geliyor. Er ya da geç hak eden buluyo mevlasınıda belasınıda.

O niye aklina geliyor? Kadin gayet hayatini yaşiyor. Tazminatini aldi. Kafeside var. Parasi var ve istediği hayati yaşiyor.

Babam başka bir kadın için annemden boşandıktan sonra,kendini aklamak için “yatağıma gelmiyordu”diye iftira atmıştı anneme.Şuan,uğruna annemi 3 çocukla ortada bıraktığı yeni karısının ciddi bir rahatsızlığından dolayı,aynı yatakta bile yatamıyorlarmış. :) Eden buluyormuymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…