- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Bulsunlar o halde en kısa zamandaHayır bosanmadik daha.
Basamak basamak düşüyor işte aynı Banu Alkan gibi :) kumar oynamış gibi bi gecede herşeyini bitirmesini bekleyemeyiz ki gün gelecek elinde avucundada birşey kalmayacak
Seren serengil in youtube kanalı var. Şeyma ilk ilişkisi olduğu sıralar instagramda bişi paylaşmış ekran görüntüsüde koymuştu hatırlamıyorum şuan o videodan sonra iyice sinirlendim kadına. Acun un eski karısını tebrik ediyorum valla kadın o kadar üzülmesine rağmen hiç çizgisini bozmadı.Pek sanmam. Kadinin derdi söhret olmak değil, zengin olmak. Kizindan dolayida nafakasini aliyor, istediği hayati yaşiyor. Acunda aynisi tabi. Sonuçta ikiside yuva bozdu.
Yanliş anlama, yaptiklarini doğru bulmuyorum fakat eden buluyor dünyasi değil. Onu diyorum. Yuva yikaninda yuvasida olur, çocuğuda olur, mutluda olur.
Valla ben kimseyi tebrik falan etmiyorum hepsi acunun parasının kölesi bu kadar basit. Tavırları çizgisini bozmaması acunla arayı bozup parasız kalmamak içindir. Baksana ondan buna gidiyo adam herkes halinden memnun. Bunun hiç saygı duyulacak bi yanı yok bence olsa olsa midesizlik olurdu yaşadıkları hayatSeren serengil in youtube kanalı var. Şeyma ilk ilişkisi olduğu sıralar instagramda bişi paylaşmış ekran görüntüsüde koymuştu hatırlamıyorum şuan o videodan sonra iyice sinirlendim kadına. Acun un eski karısını tebrik ediyorum valla kadın o kadar üzülmesine rağmen hiç çizgisini bozmadı.
Ha bi de acunun eski karısı da bi önceki eski karısıyla evliyken ilişkiye başlamış oraya da bi parantez açayımSeren serengil in youtube kanalı var. Şeyma ilk ilişkisi olduğu sıralar instagramda bişi paylaşmış ekran görüntüsüde koymuştu hatırlamıyorum şuan o videodan sonra iyice sinirlendim kadına. Acun un eski karısını tebrik ediyorum valla kadın o kadar üzülmesine rağmen hiç çizgisini bozmadı.
valla boşanma erkeklere yarıyor, çile çeken kadın oluyor genelde...bi arkadaşım vardı eşi düzenli çalışmıyor diye ayrılmıştı..Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Bu da başka bi bakış açısı tabikiValla ben kimseyi tebrik falan etmiyorum hepsi acunun parasının kölesi bu kadar basit. Tavırları çizgisini bozmaması acunla arayı bozup parasız kalmamak içindir. Baksana ondan buna gidiyo adam herkes halinden memnun. Bunun hiç saygı duyulacak bi yanı yok bence olsa olsa midesizlik olurdu yaşadıkları hayat
Uuuu bunu bilmiyordum. İlahi adalet zinciri var demek ortada amonn tonremmHa bi de acunun eski karısı da bi önceki eski karısıyla evliyken ilişkiye başlamış oraya da bi parantez açayım
valla orasını bilemem ama bunlarda zincirleme aldatma ve evlilik var gibiUuuu bunu bilmiyordum. İlahi adalet zinciri var demek ortada amonn tonremm
Yanlış bilgi bu ilk eşiyle ayrılması ikinci eşiyle alakası bile Yok. Ailesi vefat ettiği dönem bunalımdan ilk eşiyle ayrılmışlar. Ve çok sonra ikinci eşiyle evlenmiş iftira oluyor bilmeden söylemek ilk eşini tanıyan biri olarak söylüyorum bunu alakası bile yok.Ha bi de acunun eski karısı da bi önceki eski karısıyla evliyken ilişkiye başlamış oraya da bi parantez açayım
Bu sizin zorlu sınavınız aldatılmak gerçekten bi kadının yaşamaması gereken çok çok ağır bir durum fakat bir şekilde geçmez denilen her acı geçiyor zaman herşeyin ilacı yalnızca kendi hayatınıza bakmanız gerekir. İmkanınız varsa bu süreci psikolojik yardım alarak atlatın.Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Allahın izniyle buluyor canım inşaallahta bulur belki zor olur gec olur canın yanar ama bulur zaman olur ancak anlar insan yasamadan anlamaz ne yaptıgıı neleri yıktıgınıBoşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
O zaman tabiki siz magazinden daha doğrusunuz bilirsiniz ben öyle okumuştum ya da izlemiştim şu an hatırlamıyorum ama..Yanlış bilgi bu ilk eşiyle ayrılması ikinci eşiyle alakası bile Yok. Ailesi vefat ettiği dönem bunalımdan ilk eşiyle ayrılmışlar. Ve çok sonra ikinci eşiyle evlenmiş iftira oluyor bilmeden söylemek ilk eşini tanıyan biri olarak söylüyorum bunu alakası bile yok.
Eşini bir erkeğe -bunun yaşı , huyu vs önemli değil- layık gören adam belaların kralını bulur.Belki de bana yaşlı adamlar alır seni anca dediği için böyle bir sevinme ihtiyacı hissetmişimdir. İnsan öyle şeyler yaşıyor ki vicdan, doğru yanlış ayırt edemiyor bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?