- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Ay bu çok iyiymişBabam başka bir kadın için annemden boşandıktan sonra,kendini aklamak için “yatağıma gelmiyordu”diye iftira atmıştı anneme.Şuan,uğruna annemi 3 çocukla ortada bıraktığı yeni karısının ciddi bir rahatsızlığından dolayı,aynı yatakta bile yatamıyorlarmış. :) Eden buluyormuymuş?
Oha,böyle ilahi adaletin gözlerinden öpeyim! Güzel Allah’ım ne güzel de uyguluyor adaletini.En güzeli ona havale etmek.Babam başka bir kadın için annemden boşandıktan sonra,kendini aklamak için “yatağıma gelmiyordu”diye iftira atmıştı anneme.Şuan,uğruna annemi 3 çocukla ortada bıraktığı yeni karısının ciddi bir rahatsızlığından dolayı,aynı yatakta bile yatamıyorlarmış. :) Eden buluyormuymuş?
Acun eski eşine dönmüş diyollarrrO niye aklina geliyor? Kadin gayet hayatini yaşiyor. Tazminatini aldi. Kafeside var. Parasi var ve istediği hayati yaşiyor.
Kesinlikle.Ona bırakınca eninde sonunda vurdukları yerden vuruyor.:)Oha,böyle ilahi adaletin gözlerinden öpeyim! Güzel Allah’ım ne güzel de uyguluyor adaletini.En güzeli ona havale etmek.
Vurmamış ... çarpmış sanki ..Kesinlikle.Ona bırakınca eninde sonunda vurdukları yerden vuruyor.:)
Kurban olduğum ona bırakınca nede güzel hallediyor :)Vurmamış ... çarpmış sanki ..
Dinlenip dinlenip dövmüş resmen güzel mevlam
Katılıyorum aynenKurban olduğum ona bırakınca nede güzel hallediyor :)
Hayır bosanmadik daha.Sanırım boşandıktan sonra öğrenmiş sevgilisi olduğunu
Evli iken olduğuna dair bir ibare yok
belki yüzü lokum huyu b*kumdur. bilemezsin. Nalet bişeyde çıkabilirBoşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Basamak basamak düşüyor işte aynı Banu Alkan gibi :) kumar oynamış gibi bi gecede herşeyini bitirmesini bekleyemeyiz ki gün gelecek elinde avucundada birşey kalmayacakO niye aklina geliyor? Kadin gayet hayatini yaşiyor. Tazminatini aldi. Kafeside var. Parasi var ve istediği hayati yaşiyor.
Öncelikle evli biriyle birlikte olan kaç yaşında olursa olsun bana hiç bir i sempatik gelmiyor böyle erkekleri de evli insanlarla birlikte olan kadınlarında suratlarina tukurmek istiyorum.Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Aynı konuda bana da iftira attı, hatta ben hastalık derecesinde başkasına asikmisim. İkimizde devlet memuruyuz. Kendisi polis memuru. Kiradayiz 5 yıldır, evin gecimi de üzerimde idi. Ev alalım dedim. Ailesi sağda solda paragöz ev istemiş diye anlatıyor. Ailesi oğlunun bana yaptığı sözlü ve başka türlü şiddetine sahitken. Kardeşi kanser hastası o kadar üzülürdum ki hatta çok mutsuz bir animda ben mutsuzum keşke bana verseydin Allah im bile demiştim yanında. Kardeşime beddua etti diye her yerde anlatıyor, oysa ben kardeşinin hastalığını Rabbim den kendime vermesini istemiştim. İyi niyetimden merhsmetimden çok vuruldum. İnşallah ettiğini bulurBabam başka bir kadın için annemden boşandıktan sonra,kendini aklamak için “yatağıma gelmiyordu”diye iftira atmıştı anneme.Şuan,uğruna annemi 3 çocukla ortada bıraktığı yeni karısının ciddi bir rahatsızlığından dolayı,aynı yatakta bile yatamıyorlarmış. :) Eden buluyormuymuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?