Eden buluyor mu gerçekten...

Ay bu çok iyiymiş

Oha,böyle ilahi adaletin gözlerinden öpeyim! Güzel Allah’ım ne güzel de uyguluyor adaletini.En güzeli ona havale etmek.

Ben hiç bu dünyada ettiğini bulanı görmedim açıkçası. Gerek ilişki, gerek akraba, gerek arkadaş konusunda kimse ettiğini bulmadı aksine daha mutlu oldular daha çok yükseldiler. Ama ben zamanla bu durumu takmamaya başladım. Önemli olan onların ettiğini bulması değil benim mutlu olmam dedim o şekilde huzuru buldum. Size de tavsiye ederim

Istediği kadar güzel olsun sizin gibi sevebilecek mi? Sizin kadar iyi kalpli mi? Güzellikle geçmez ömür.. Ki yuva yıkan bi kadının ne derece iyi olabileceğini bilmiyorum neyse bırakın kendi copluklerinde yaşasınlar

Öyle diyoruz ama bilemiyorum .
Bende boşandım ,eski eşimin hayatında biri oldugu ıcın -aşık olduğu için terk etti bizi. Hersey 24 saatte oldu.
Ben kısa süre sonra evlendim. 7.5 senedir evliyim . Eski eşimde evlendi ,herkesin hayatı yolunda gozukuyor.
Bızım ortak cocugumuz var ama bosandıktan sonra cocugumu hıc aramadı , maddı manevı yanımızda olmadı.
En buyuk ceza bu dıye dusunuyorum , ben cocuguma hayatımı verebıldım , ekmegımı ,paramı ,suyumu , kalbımı en onemlısı ona kardes verebıldım . O ne verebıldı ? Hiç.

Pardon da kızın neresi gül gibi? İsterse dünya güzeli olsun daha bosanmamis bir adamla birlikte olma tiynetini gösteriyor. İsterse adriana lima olsun mide bulandırıcı ve karaktersizler ikisi de. İlahi adalet neden gerçekleşmiyor diye burada en çok dert yanan bendim, bende bile gerçekleşti düşünün.

Eden bulur dediğimiz kavram, bizim bize zararı dokunduğunu düşündüğümüz insanların hayatlarını mercek altına alıp, onlara takıntılı yaşayıp, her kötü bir şeyleri olduğunda (ki pek çok insan biz de dahil bazen kötü şeyler yaşarız hayatta) "bak gördün mü bana ettiğini çekiyor, ilahi adalet yerini buldu" dememizdir.Başka birisi de bizim hayatımızı mercek altına alırsa aynı şeyi bizim için de söyleyebilir.mesela arabada ayağına bastığımız bir insan bizim hayatımızı takibe alıp ayağımız taşa takılsa" bak ilahi adalete, bana yaptığından başına geldi bu" diyebilir.

Eden bulmayabilir kısacası, ve kime göre neye göre eden ya da doğru.Bu sebepten en güzeli kimsenin düşeceği anı beklemeden kendi hayatımıza odaklanmak ve mutlu olmaya çalışmak.Sadece kendi mutluluğumuza dönük olursak bunu umursamayacak duruma geliriz artık.

belki yüzü lokum huyu b*kumdur. bilemezsin. Nalet bişeyde çıkabilir

O niye aklina geliyor? Kadin gayet hayatini yaşiyor. Tazminatini aldi. Kafeside var. Parasi var ve istediği hayati yaşiyor.
Basamak basamak düşüyor işte aynı Banu Alkan gibi :) kumar oynamış gibi bi gecede herşeyini bitirmesini bekleyemeyiz ki gün gelecek elinde avucundada birşey kalmayacak

Öncelikle evli biriyle birlikte olan kaç yaşında olursa olsun bana hiç bir i sempatik gelmiyor böyle erkekleri de evli insanlarla birlikte olan kadınlarında suratlarina tukurmek istiyorum.
Elbette eden buluyor hemde öyle bir buluyor ki sizin yaşadığınız acının mislini mislini yaşayarak emin olun . Ah alanın yüzü gülmez şimdi mutlu mutlu dolaşırlar evlenseler bile inanın mutsuzluk için ortada kendilerince bi nedenleri olmaz ama asla huzur bulamazlar ilahi adalet böyle biseydir işte.
Allah size sabır versin dik durun calismiyorsaniz iş bulun hobi edinin bundan sonraki süreçte kendinizi mutlu edecek şeyler yapın gerekiyorsa psikolojik destek alın . Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

Aynı konuda bana da iftira attı, hatta ben hastalık derecesinde başkasına asikmisim. İkimizde devlet memuruyuz. Kendisi polis memuru. Kiradayiz 5 yıldır, evin gecimi de üzerimde idi. Ev alalım dedim. Ailesi sağda solda paragöz ev istemiş diye anlatıyor. Ailesi oğlunun bana yaptığı sözlü ve başka türlü şiddetine sahitken. Kardeşi kanser hastası o kadar üzülürdum ki hatta çok mutsuz bir animda ben mutsuzum keşke bana verseydin Allah im bile demiştim yanında. Kardeşime beddua etti diye her yerde anlatıyor, oysa ben kardeşinin hastalığını Rabbim den kendime vermesini istemiştim. İyi niyetimden merhsmetimden çok vuruldum. İnşallah ettiğini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…