Eden buluyor mu gerçekten...

Kimseye birsey olmuyor eden bulmuyor.Eski es aldatti,ustume birsuru borc yigdi,yatalak kaldi altindan aldi..12 yil boyunca ne gozyasi acilar cektim maddi olarak,calisiyordu 3.4 saat eve gelebiliyordu.5 yil cocugum olmadi.oldu sonra babasini goremedi.. Tam hersey duzeldi ohh be sabrin sonu selamet dedim.Aldatildigimi ogrendim hemde kac kez. Simdi eski es cok iyi egitimi olan,28 yasinda bir kizla evlenmis ve kadin hamileymis.Daha bosanma tebligini bile almadi ben soy adimi degisemedim,oglum halada daha agliyor babasiyla oynayan cocuklari gorunce.Olan oglum ve ban oldu o cokk cokk iyi konumda.Iyi bir isi,iyi bir maasi arabasi var yurt disinda.Biz surunoyoruz uzerime biraktigi borclar vs.oglumun psikolojisi.Inanmiyorum ben ilahi adalete .Kim daha cabuk unutur onune bakarsa o mutlu oluyo. Kotuler herzaman kazaniyor..

Siz sabredip Allah’a bırakın en doğrusunu o bilir ve zamanı gelince yapar.Biz insanoğlu sabretmeyi bilmiyoruz.Yoksa iyilik te kötülükte zamanı gelince çıkıyor bir yerden karşımıza.Allah yardımcınız olsun.

Üzüldüm. Çok üzüldüm.
İnşallah en yakın zamanda bu düşüncelerinizi yutarsınız.
Hakkettiğini Yaşar umarım eşiniz.
Siz ve oğlunuz sağlıklı güzel yıllarınız olsun.

Sizin bir yavrunuz var.
Kimseye acımayın acınacak hale gelirsiniz.
Derdi veren dermanını versin.

Üzüldüm. Çok üzüldüm.
İnşallah en yakın zamanda bu düşüncelerinizi yutarsınız.
Hakkettiğini Yaşar umarım eşiniz.
Siz ve oğlunuz sağlıklı güzel yıllarınız olsun.
Amin insallah oyle olur.Tebligi almadigi icin evli gorunuyorum.2 kez dilekce ile yasadigi ulkeye gonderdim almamis.Imam nikahli evli.Ben cogu zaman inancimi kaybediyorum,mutlu olamiyacagimi dusunuyorum.Aldatilmak cok cok agir bir tramwa.

Amin insallah oyle olur.Tebligi almadigi icin evli gorunuyorum.2 kez dilekce ile yasadigi ulkeye gonderdim almamis.Imam nikahli evli.Ben cogu zaman inancimi kaybediyorum,mutlu olamiyacagimi dusunuyorum.Aldatilmak cok cok agir bir tramwa.
Hangi ülkede yaşıyor?
Bende yurtdışındayım.

Lütfen sabredin sizin için dua edeceğim
Eden mutlaka bulur yanlızca sizin Allah'a havale Edip (yada başka inanca mensup iseniz akışına bırakmış olmaniz gerek) siz güçlü olup dik durun göreceksiniz herşey istediğiniz gibi olacak ayrıca evlilikte kazançlar gibi borçlar da ortaktır baroya başvurmanızi ve ücretsiz avukat talep etmenizi oneririm ve dava açıp borçları üzerinizden atmanizi

Annemden biliyorum evet çok ağır.
Annem çok uzun yıllar atmadı içinden.
Ama şuan pişman gittiği gün onu silmediği için,
Gözyaşı döktüğü için.

Nacizane işiniz gücünüz var.
Bakın keyfinize elbet boşanırsınız bunları pek düşünmeyin. Bir kağıt parçasında şuan evlisiniz elbet bitecektir.
Acınızı hafifletecek şekilde düşünün.
Yiyin için keyfinize bakın.
Eşiniz varken yapamayıp yapmak istediğiniz ne varsa yapın.
Dünyanın sonu mu yani?
Hayır değil.

Özgürsünüz yaa,böyle bir zihniyetten kurtuldunuz dahası var mı?
Yapmayın bizler çocuk doğurmuş,büyütmüş çok güçlü kadınlarız.
Kimsenin sizi yıkmasına izin vermeyin.
Hayat devam ediyor. Durup düşünmek,üzülmek için değmez!

Muslumanim dediginiz gibi yapiyorum,psikolog ,kitap ne buluyorsam okuyorum.Kendime gelmeye calisiyorum.Evlendigini ve hamile oldugunu dun ogrendim.Tekrarladi yasadigim acilar.Avukatla gorustum borclu eski esim aslinda,ben kefilim.Turkiye'ye adim atmiyacagi icin bana geliyor borclular.Avukat birsey yapilamayacagini soyledi..

Eden bulur masallarda olur. Bundan sonra ama iyi ama kötü bir hayatı olur. Neticede çocuğunun babası yüz kızartıcı başka şeyler yapmasında.
Öncelikle evliliğiniz içersinde olmuşsa içiniz şu yönden rahat olsun. Çocuk anneye hak verir.
Seni anca yaşlılar alır sözünü, ben ayrıldıktan sonra başkasıyla evlenirim gibi bir cümlenizin devamında mı söyledi? Çünkü durduk yere söylenir bir laf değil söylemişse hakkaten psikolojik bir rahatsızlıktır. Genç alsa ne yaşlı alsa ne.

Maalesef haklı da olsa haksızda olsa eğer ortada çocukta varsa çoğunlukla erkek daha kolay atlatıyor. Bunları düşünmek size bir şey kazandırmaz. Artık çocuğunuzla birlikte yeni bir hayat için eskiyi silmeniz gerekir.

Neden almıyor?
Yani başkası ile beraber sonuçta.
Boşanmak istemiyor mu?
Ailesi yok mu zavallının konuşsanız gerekeni yapsalar.
Adreste bulunamadi diye geri geliyor.Onun haberi olmuyomus.Ailesi ilede gorusmuyormus,bende gorusmuyorum.Nereye elini atsan elinde kaliyor.Arkadasin konusunu sabote etmeyeyim daha fazla.Tesekkur ederim size..

Seni hayatıma almadım, senden utandım vs vs dedikten sonra soyledi. Çocuğu aldığı zamanlarda tuvalete gidiyoruz deyip birlikte gidiyorlarmış. Çocuğu tek başına parka gönderip birlikte evde napıyorlarsa. 4,5 yaşındaki çocuğum bunları anlatıyor. Üstelik aynı yatakta yatıyorlarmis. Olay yeni diye sanırım bocaliyorum. Çıkamadım etkisinden

Ben tam anlamadım çocuk parka gidiyorsa aynı yatağa girdiklerini nerden biliyor. Bir de neden çocuğu aldığında yapıyorlar başka zaman daha müsait değil mi. 4.5 yaşındaki çocuğun sözleri ne kadar güvenilir ayrı konu. Seni hayatıma almadım, senden utandım diyen sen miydin o muydu çok açık olmamış ya da ben anlamadım.

Be Bir üst yorumda neden seni yaşlılar alır dedi diye soruldu. Ben ona cevaben konuşmanın nasıl geliştiğini yazdım. Çocuk varken olan kısma bende anlam veremedim, çocuğun uyduracagi yalanlarda değil asla. Gayet masumane neler yaşadığını anlattı heyecanla.

İlk baş yaşadıklarınız için geçmiş olsun diyorum.... oğlunuz içinde sizin içinde gerçekten zor bir sınav olmuş yaşadıklarınız.. burdan link vermek yasak mı bilmiyorum ama ben ne zaman içim çok daralsa umudumu kaybetsem bu videoyu izliyorum hayalhanem-fil suresi
Şuan güzel yaşıyor gibi gözüktüğü hayatta belki büyük acıları vardır, ya da Allah daha da dibe çakılması için böyle bir hayat yaşatıyordur bilemeyiz..... siz çok güçlü bir kadındısınız.. ben ilahi adalete inanmasam nefes almak bile ağır gelirdi.. baş edemezdim diye düşünüyorum..... attığım videoyu izlerseniz çok sevinirim.. insallah sabrınızın mükafakatını kat be kat alırsınız. Oğlunuzla birlikte sağlıklı musmutlu bir ömrünüz olsun..

Çok geçmiş olsun..... belki belasını o kadından buldu, gül gibi diyorsunuz belki dikenleri eski eşinize öyle bi batacak ki yaptığı her şeyden deliler gibi pişman olucak.. ne olur böyle düşünmeyin dış güzelliğin hiç bir değeri yok insanın içi güzel olacak kalbi nurlu olacak gerisi boş bomboş hemde..... sakın kendinizi çok güzel diye düşünüp yıratmayın.. eski eşiniz size simdi ki sevgilisiyle cocugunu görüstürmesi için fikir danışması gerekiyordu paldır küldür yapılmaz ki böyle şeyler ilerde çocuğun icinde yara olarak kalacak bunlar hatırladığında zaten biten bir yuva var bari sonrasında korusa cocugun psikolojisini... yazık diyorum sadece baska bir sey diyemiyorum.. arkanıza bakmamak için çabalamaya devam edin ki önünüzde ki gelecek olan güzellikleri kaçırmayın. Ben eminim o güzelliklerin geleceğine inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…