Eden buluyor mu gerçekten...

Eşini bir erkeğe -bunun yaşı , huyu vs önemli değil- layık gören adam belaların kralını bulur.
Ne terbiyesizmiş yav.
Var işte böyle midesizler benim eski eşim de ona benzer bi cümle kurmuştu.. Ama bi laf var ya .tin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye Şu an benden 4 yaş küçük bir biskolata erkeğiyle evliyim Kendisini de yolda görsem gider elini öper nasılsın amca derim öyle bi çöküş

Ohh içimin yağları eridi süperr

Bulur ya da bulmaz bilemem ama omrunuzu harcamayin durup belasini bulmasini bekleyecek haliniz yok zaman akiyor bundan sonra umarim cokguzel gunleriniz olur

Yani ben kader, karma vs onlara inanmıyorum

Ama dinsizin hakkından imansız gelir lafına inanıyorum

Şöyle ki bir insan kötü bir davranışı yapar, yapmaya devam eder

Bir sıçrar, iki sıçrar

Sonra karşısına çıkan birisi "eeh be sen de" deyip ödetir bunu

Eski sevgilimin tesadüf eseri düğün fotoğraflarına rastladım. Taş gibi bir hatunla evlenmiş ahsjsjsj. Görünce ilk tepkim "la yazık bu kadına bununla ömrü çürüyecek" oldu. Tabi evli olup boşansam belki tepkim farklı olurdu bilemem. Ben de söz hazırlıklarında ayrılmıştım. Aileler tanışmıştı vs. Bende kötü bir his uyandırmadı bu durum.

Siz evliyken mi aldatıldınız yoksa ayrıldıktan sonra mı sevgilisi oldu? Ayrılık sonrası oldu ise bir anormallik yok ortada. Evliyken aldatıldı iseniz çocuğunuz için tazminat alın da içiniz soğusun bari.

Eden bulacaksa, kocanız bulmalı.
O kadın da ona aynısını yapmalı.
Size sadakat borcu olan kadın değil, eşinizdi. Suçlu eşiniz.
İnşallah her şey mükemmel olur sizin için , durumlardan dolayıda kızı gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Ayrılarmış ama henüz boşanma sürecindelermiş sanırım ben öyle anladım.. Adam sonra sevgili yapmış anladığım kadarıyla.

Diğer bayanı bugün ayrıntılı öğrendim. Boşanma davası bile yokmus ortada, kadın görevlendirme ile bu ilçeye gelmiş. Evli ve çocuğu var. Herkesten de gizlemeye çalışıyor larmis,malum ortada bir suç var evliler hâlâ... Allah a havale ediyorum, birbirinden bulsunlar.

Ne sorun yasadiniz da ayrildiniz buna bagli. Her evlilik sonsuza kadar surecek diye bir sey yok,edebiyle ayrildiysa ne bulmasini bekliyorsunuz? Bulmus birini evleniyor napsin? Siz de bulun koca siz de evlenin

boşanmışsınız bırakın artık kim hayatını nasıl yaşıyosa yaşasın. yürüseydi evliliği bitirmezdiniz zaten. inşallah siz de bundan sonra daha mutlu olursunuz.

Valla bu yazıldı tarihlerde tutuyor birbirini 1993 yılına boşanıyor ilk eşinden 2. Eşiyle tanışması yine 1993 2. Eşi o zaman 17 yaşında(klasik acun yani adam 26 senedir çizgisini hiç bozmamış ) ailesi izin vermiyor 10 yıl sonra 2003 de evleniyorlar 2. Eşin tüm röportajları bu şekilde kimse de evliydi ben ayırdım demez bir de 1. Eş 3. Eşle gayet samimiydi ama 2. Eşle konuşmuyordu büyük kızın düğününde dediler düğüne gidenler zaten paylaşılan fotolardan da belliydi bunların hepsinin konuşma yasağı var malum nafaka şeysi o yüzden eden bulur sıra 3 numarada bakacizz o nasıl bulacak zira onun yaptığı temelli kör göze parmaktı

Bilmiyorsaniz bu acımasız yorumu yapmayacaksıniz...
Yorumum acimasiz degil ki. Normal olani yazdim,ne kosullarda bosaniyorsunuz kim nereden bilsin? Ben sizin alt komsunuz degilim sonucta,arkasi yarin seklinde konu acmaktansa tum derdinizi konunuzun ilk mesajinda yazarsaniz bizlerden saglikli yorumlar alirsiniz.

Herkes anladı siz anlamadiniz. Anlamadıysanız yorumda yapmayın lütfen. Teşekkür ederim

Yalnız yine yanlışınız var 1993 te tanışma değil kot dükkanı açıldığı dönem bir tanışma bu kot dükkanı dönemide ailesi vefatından çok sonra oluyor. Zeynep’i değil Zaten Seda ablayı tanıyorum yani ilk eşi.
Zeynep ile arasıda çok iyi hatta Zeynep’in çocuklarıyla dahil ilgilendiğinide biliyorum. İnstagramda kendi hesabında bolca fotoğrafı var.
Magazin ve dedirtilenler hep insanların çekmek göstermek istedikleri işim gereği medyanın içindeyim ne magazine ne o demişlere inanmayalı çok oldu. Konu onların hayatlarıda değil zaten.

Ben acun ve zeynebin röportajlarına dayanarak yazdım acun 93 de tanıştık aşık oldum annesini ikna etmek için çok uğraştık vs yazmıştı zeynebinde kaç röportajında 93 de tanıştıklarını söylemiş tanımıyorum ne zeynebi ne sedayı ama söz konusu acunsa çok da olabilitesi var bence yine 20 li yaşlarda biriyle berabermiş önce ıtır dediler şimi çağla diye bi kız diyolar midesiz adamın teki netice olarak

Bencede bulmuyor.Aya çıkıyorlar.Ama geçmişe bakarsan hep gerıye gıdersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…