Merhaba hanımlar direk konuya gireyim ben. Bayramda gelen gidenimiz çok olur her gelene de saygılı davranmaya çalışırım. olay şu 40 45 yaşlarında bi akraba geldi ailesiyle beraber bi yarim saat oturduktan sonra sigara icicem dedi annemde tabi iç falan fistan dedi bende bu konuda hassas olduğum için dışarda icerseniz daha iyi olur dedim kadın hiçbirşey demedi takmadi yani yanımda içti sigarasını neyse sonra iste yeni nesilden falan açıldı konu bana bakarak genç kizlarda bilmiyor artik giyinmeyi dar kotlar giyip çıkıyorlar dedi bende sinirlendim sizene milletin kıyafetinden bakmayiverin sizde dedim annemin cimcimklemesiyle sustum tabi neyse sonra bunlar biyere gitti geldi bizde de biri gelince ayağa kalkılır saygidan bende kadın bana öyle deyince ayağa falan kalkmadim sinirimden ters ters baktı yine sonra annemle konuşurken falan sürekli bayansın dikkat etmen gerek bayansın şöylesin böylesin derken bende bayan değil kadın diyerek düzeltim kadının dediğini biraz bozuldu neyse bundan sonrada giderken annemin kulağına çok edepsiz olmuş bu kız dedi şimdide annemle aramış bozuk kadınla başından beri gicigiz zaten aşırı zıtız birbirimize daha önce de LGBT yürüyüşlerine falan katıldığın için tartışmıştık kadınla neyse yani burda benim yaptığım edepsizlik midir sizce ?
Sigara içilmesinden rahatsız oluosun 100 yaşında da olsa yakıp içemez
Saygısız olan o
Kot konusunda da fikrini beyanetmişsin ama fena bozmuşsan kısa yol kökten çözüm sunmuşsun
Merhaba hanımlar direk konuya gireyim ben. Bayramda gelen gidenimiz çok olur her gelene de saygılı davranmaya çalışırım. olay şu 40 45 yaşlarında bi akraba geldi ailesiyle beraber bi yarim saat oturduktan sonra sigara icicem dedi annemde tabi iç falan fistan dedi bende bu konuda hassas olduğum için dışarda icerseniz daha iyi olur dedim kadın hiçbirşey demedi takmadi yani yanımda içti sigarasını neyse sonra iste yeni nesilden falan açıldı konu bana bakarak genç kizlarda bilmiyor artik giyinmeyi dar kotlar giyip çıkıyorlar dedi bende sinirlendim sizene milletin kıyafetinden bakmayiverin sizde dedim annemin cimcimklemesiyle sustum tabi neyse sonra bunlar biyere gitti geldi bizde de biri gelince ayağa kalkılır saygidan bende kadın bana öyle deyince ayağa falan kalkmadim sinirimden ters ters baktı yine sonra annemle konuşurken falan sürekli bayansın dikkat etmen gerek bayansın şöylesin böylesin derken bende bayan değil kadın diyerek düzeltim kadının dediğini biraz bozuldu neyse bundan sonrada giderken annemin kulağına çok edepsiz olmuş bu kız dedi şimdide annemle aramış bozuk kadınla başından beri gicigiz zaten aşırı zıtız birbirimize daha önce de LGBT yürüyüşlerine falan katıldığın için tartışmıştık kadınla neyse yani burda benim yaptığım edepsizlik midir sizce ?
Her ne olursa olsun 2.kez geldiginde tabiri caizse kös kös oturmasaymissin iyiymis.
Bunun disinda dar kot ve kadin uyarina hak veriyorum, ancak uslup onemli...
Bir dahakine bunlara dikkat etmeye calis.
Obur turlu hakliyken haksiz duruma duser maalesef.[/QUO
Yok üslubum sert değildi de o oturma konusunda bende pişman oldum açıkçası ama olan oldu...
edepsizlik yaptığını düşünmedim asıl onun yaptığı edepsizlik, ortamda sorulmadan evde sigara içmek mi kaldı artık, millet sormuyor bile default balkona çıkıyor sigara içen
ama neden bi akrabayla yürüyüş konusunda tartıştığınızı anlamadım
edepsizlik yaptığını düşünmedim asıl onun yaptığı edepsizlik, ortamda sorulmadan evde sigara içmek mi kaldı artık, millet sormuyor bile default balkona çıkıyor sigara içen
ama neden bi akrabayla yürüyüş konusunda tartıştığınızı anlamadım
sizmi katıldınız lgbbt yuruyusune omu
Her şeye burnunu sokmaktan zevk alan bi akrabaniz olunca en alakasız konularda bile tartışıyor benimle ama artik cevap vermeyeceğim sanirim ...
Edepsizlik kavramını kendine göre yorumlamış misafiriniz. Asıl edepsizlik insanların görüşlerini,yaşayış tarzlarını,giyinme şekillerini eleştirmektir. İyi yapmışsın boş ver saygı da bir yere kadar.
demekki sizin o akrabada bi had sorunu var, insan sorabilir, muhabbet olsun diye kendi düşüncesinide söyleyebilirde tartışmak niye
sanırım oldukça gençsin, bi daha geldiklerinde hoşgeldiniz deyip odana kaç sende
Ben katıldım canım kendisi tam tersi homofobiktir...
bırak cahılı amannnn :) onlar aşktan ne anlar
bırak cahılı amannnn :) onlar aşktan ne anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?