Edepsiz kız ilan edildim...

Evet öyle normalde karışımdaki kim olursa olursa benim düşünceye katılsın veya katılmasını saygılı olmaya çabaların ama kadının bana hic saygısı olmayınca insanin içinden gelmiyor tabi saygı göstermek gereken yerde kesinlikle sivri dilli olunmalı bence de canım

sevdim seni. Kadının çok zoruna gitmiş senin sigara için uyarman. Sonrasındada takmış sana. Hem herkesin aklı kendine. Kimse kimsenin kızına karışmasın kardeşim. Herkes ailesinin yaşadığı ahlak kuralları sınırında büyütür evladını. Edepli edebinden susarmış, edepsiz kendi susturduğunu sanırmış. Annen iyi paylamamış valla sabretmiş. Benim annem olsaydı kimseyi dinlemez oldururdu cevabını.

'Kadın' uyarını ve LGBT duyarlılığını takdir ettim. Birine sırf misafir ya da büyük diye saygı göstermek zorunda değiliz. Sigarasını başka yerde içse ölmezdi.

Bende sizi sevdim Evet biraz bozuldu sanırım ama kadın biliyodu benim hassas olduğumu normalde herkese karşı saygılı olmaya çalışan biriyimdir ama bu kadınla cidden başından beri isinamadik birbirimize annem hep öyledir kim ne derse desin susar...

'Kadın' uyarını ve LGBT duyarlılığını takdir ettim. Birine sırf misafir ya da büyük diye saygı göstermek zorunda değiliz. Sigarasını başka yerde içse ölmezdi.

Teşekkür ederim sigara konusunda da ne kadar hassas olduğumu bildiği halde yanımda içmesi çok sinir bozucu bir olaydı...

aynen öyle canım benim hak edene hak ettiğini vermek gerekiyor.

Aytil inan bana edepsiz değilsin aksine bayıldım tutumuna Kendi 15-16 yaslarindaki hallerim geldi Beni de kinarlardi akrabalarim tanidiklar gorus farkliliklarimizi dile getirdigimde.Ama hiiicc umrumda olmadi,hala da umrumda degil senin de olmasin.Herkes ayni fikirde olmak zorunda degil hic bir konuda sonucta.

Bende kahkaha attın sandım Sen yinede daha sakin ol bazı konularda
Misal 'bayan' desin ne var sanki o yaştan sonra yerleşmiş bir kelime onun için senin bir lafınla düzelmez ki.

Evet bayagi bayagi saygisizlik yapmissin, hem de senin evine gelen birine. Annen neden kizmiyor sana anlamadim? O yuzden heralde

Çok tesekkur ederim :) evet en büyük yanlışın insanların konuşmalarına fazla takılmak umursamamayi yapmıyorum bir turlu

Ay çok iyi yapmışsın valla yaa helal dedim içimden.
Asıl edepsiz olan o..

Bende kahkaha attın sandım Sen yinede daha sakin ol bazı konularda
Misal 'bayan' desin ne var sanki o yaştan sonra yerleşmiş bir kelime onun için senin bir lafınla düzelmez ki.

Göndermenize bayıldım :) Haklısınız ama sürekli tekrar edince birden celallendim sanırım =)

Yaptığın edepsizlik tabii ki değil.
Ama evine gelen misafire hoşgeldin dememek görgü kurallarına uymaz .
" bayan değil kadın " düzeltmesi ve " sigara içmeyin" uyarısını yapmakta senin görevin değil, karşındaki annenin misafiri ve o içebilirsin dedikten sonra senin uyarman saygılı bir davranış değil.
Bu kadar rahatsız olduğun bir insansa o geldiğinde aynı ortamda bulunmazsın olur biter.

Evet bayagi bayagi saygisizlik yapmissin, hem de senin evine gelen birine. Annen neden kizmiyor sana anlamadim? O yuzden heralde

Tesekkur ederim yorumunuz için annem beni düşüncelerimden yada davranışlarimdan dolayı kizmaz ya da yargilamaz sadece onun yapısı daha sessiz olduğu için benim boyle çıkışmam ona ters geldiğinden dolayi aramiz bozuk. O yüzden derken de neyi kastettiğinizi anlamadım?

bizdede senin dediğin gibidir..amcam çocuklar var kendi çocuğuda salonda sigara içiyordu..biz balkondaa içiyoruz babam laf ediyo dedik..ben misafirim dedi surat astı..ama akşam evi okarar havalandıramazsınki..?işte idare edim mümkün olduğunca az görüşmek daha iyi..amca birde bana gelmek istiyordu kalmak için ben onu nasıl davet edebilirim..4 yaşında oğlum var salonda sigara içiyor ..:44:

Sana kendimden ornek vereyim,
Zalimlesmeyi mesrulastiran birini uyarmistim da kadin tahammul edemeyip kiyameti koparmisti.
Benim sakinligim, annemin cimciklemesi derken... neyse ki babamin uslubunca ve kibar bi sekilde bana arka cikmasiyla misafir ozur dilemisti, sonra da yerinde duramayip apar topar gitmisti.
O gun bugundur o akraba her geldiginde ben ne ikram etsem iter, hic aldiris etmem.

Bunlar oldugunda 20yasindaydim o zaman.
16imda konussaydim annem agzima terlikle vururdu herhalde :))
Fakat simdi o cimcikler de gecti haklisin kizima dondu

Her ne olursa olsun o "misafir" ve ev sahibi konumunda olan kisi annen...
O evde yasadigin surece dusuncelerinden taviz vermesen de onlarin kurallarina uygun davranman gerek bence.
Gicik oluyor isen hosgeldiniz de, sonra odana gec, birak arkandan yabani ergen vs ne derse desinler.

Ama kadın astımım olduğundan dolayi sigaradan rahatsiz oldugumu biliyor yani sigara olayında uyarmak zorundaydım ki uyardigim halde yanımda içti orası ayrı konu. Kadın uyarım biraz ters olmuş olabilir ama sürekli bayan bayan bayan diye tekrarlayinca sinirlendim yorumunuz için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…