- Konu Sahibi Yellowpepper
çocukluğunda gıcık olduğum kadının kapı önündeki ayakkabılarının içine solucan doldurmuştum. bit taneside giriş katta oturuyordu camlarına domatez ezip sürmüştüm. pişmanmıyım hayır haklıydım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok zalımmışsın :) Domates sürme olayı efsane güzel bir fikirçocukluğunda gıcık olduğum kadının kapı önündeki ayakkabılarının içine solucan doldurmuştum. bit taneside giriş katta oturuyordu camlarına domatez ezip sürmüştüm. pişmanmıyım hayır haklıydım.
Kocası çok kılıbık bir tip, korkak cevap veriyor zaten, ama kadın felaket allah düşmanıma vermesin böyle bir komşu. Susup oturmak da sinirimi daha çok bozuyor, sustukça şiddeti artıyor kadının çünküSizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.
Böyle şeylere erkekleri hiç ama hiç karıştırmayın bence.
Sizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.
Böyle şeylere erkekleri hiç ama hiç karıştırmayın bence.
Olmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...Bi defasinda da carsafini camimin onune kadar indiriyodu alir diye sabrettim almadi. Yurt disina cikicaktik o sira. Gelince alir heralde diye dusundum. Geldigimde hala ordaydi. 2 ay kalmistir o carsaf. Bilerek yapmisti buyuk ihtimal. Ama kiracilardi gidicekler diye ses etmedim. Bi arkadasim geldi indiriverdi asagiya. Yani size kadar uzanan carsafi falan varsa bunu da yapabilirsiniz.
kadın anneme şikayet etti annem çok üzüldüm sizin içir uyarıcam şimdi dedi. pencereyi kapattı bana aferin kız iyi yapmışsın dediGerçekten çok zalımmışsın :) Domates sürme olayı efsane güzel bir fikir
Alllahım çok iyi ya, şuan gülmekten sesim yukarı gitmiştirkadın anneme şikayet etti annem çok üzüldüm sizin içir uyarıcam şimdi dedi. pencereyi kapattı bana aferin kız iyi yapmışsın dedi![]()
Bence aramadan her astiginda cekin ruzgardan dusmus dersiniz sorarsaOlmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...
Iyyy, pislikler. Alın kapısının önüne bırakın siz de.Olsa direk gidicem gerçekten ya, yaşadığımız bölgede kiralar yüksek, burayı uyguna bulmuştuk malum yeni de evliyiz biraz borçlar var, ama gerçekten biraz rahat edince taşınıcam artık bazen kafayı yiyorum o seslerden, hele geçen tavuk kemiği bulunca götürüp kafasına atasım geldi
Olmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...
Kocası çok kılıbık bir tip, korkak cevap veriyor zaten, ama kadın felaket allah düşmanıma vermesin böyle bir komşu. Susup oturmak da sinirimi daha çok bozuyor, sustukça şiddeti artıyor kadının çünkü
Bu kadının kapısına hediye bırakmak lazım.Idrakyollariiltihabi sence? Elit kimliğime zeval getiresim geldi
![]()
![]()
Ne yapacaksınız ....çın mı diyeceksin :))))![]()