Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

Sizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.

Böyle şeylere erkekleri hiç ama hiç karıştırmayın bence.

Bi defasinda da carsafini camimin onune kadar indiriyodu alir diye sabrettim almadi. Yurt disina cikicaktik o sira. Gelince alir heralde diye dusundum. Geldigimde hala ordaydi. 2 ay kalmistir o carsaf. Bilerek yapmisti buyuk ihtimal. Ama kiracilardi gidicekler diye ses etmedim. Bi arkadasim geldi indiriverdi asagiya. Yani size kadar uzanan carsafi falan varsa bunu da yapabilirsiniz.

çocukluğunda gıcık olduğum kadının kapı önündeki ayakkabılarının içine solucan doldurmuştum. bit taneside giriş katta oturuyordu camlarına domatez ezip sürmüştüm. pişmanmıyım hayır haklıydım.
Gerçekten çok zalımmışsın :) Domates sürme olayı efsane güzel bir fikir

Sizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.

Kocası çok kılıbık bir tip, korkak cevap veriyor zaten, ama kadın felaket allah düşmanıma vermesin böyle bir komşu. Susup oturmak da sinirimi daha çok bozuyor, sustukça şiddeti artıyor kadının çünkü

Ya bu cok dogru aslinda siz kendiniz konusun kv min komsusu da yukarida anlattigm carsaf mevzusundan bicaklanmis. Allah korusun cok da yuzgoz olmayin eger tekin biri dgillerse

Bi defasinda da carsafini camimin onune kadar indiriyodu alir diye sabrettim almadi. Yurt disina cikicaktik o sira. Gelince alir heralde diye dusundum. Geldigimde hala ordaydi. 2 ay kalmistir o carsaf. Bilerek yapmisti buyuk ihtimal. Ama kiracilardi gidicekler diye ses etmedim. Bi arkadasim geldi indiriverdi asagiya. Yani size kadar uzanan carsafi falan varsa bunu da yapabilirsiniz.
Olmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...

Olmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...
Bence aramadan her astiginda cekin ruzgardan dusmus dersiniz sorarsa

Olsa direk gidicem gerçekten ya, yaşadığımız bölgede kiralar yüksek, burayı uyguna bulmuştuk malum yeni de evliyiz biraz borçlar var, ama gerçekten biraz rahat edince taşınıcam artık bazen kafayı yiyorum o seslerden, hele geçen tavuk kemiği bulunca götürüp kafasına atasım geldi
Iyyy, pislikler. Alın kapısının önüne bırakın siz de.

E asılsaydın ya çarşafın ucundan, sonra at gitsin aşağı.

Tavuk kemiği mi aldı, topla hepsini süpürge faraşla, götür kapısının önüne dök.

Kocası çok kılıbık bir tip, korkak cevap veriyor zaten, ama kadın felaket allah düşmanıma vermesin böyle bir komşu. Susup oturmak da sinirimi daha çok bozuyor, sustukça şiddeti artıyor kadının çünkü

Bak o isler öyle olmuyor ; kadınların bazıları erkekleri vıdı vıdı ede ede doldururlar pısırık dediğin adamın bu kadar psıkolojık baskıya ne yapacağı belli olmaz , üstüne eşiniz de on defa kapısına gitmiş yani. Ne yazık ki bu ülkede basına kötü bir şey gelince, suçluya bir şey olmuyor, ya öldüğünle ya dönülmez şekilde yaralanmak ile kalakalıyorsunuz.

Ust katim nevresimleri asardi benim balkon demirine deger hicbisey goremezdim once bitarafini cektim anlasin diye olmadi indirdim asagi
Hali silkelerken yakalamistim elinden cektim haliyi ucucektik ikimizde
Oyle tavuk kemigi falan bulsam toplar benim copleride calar kapisini acinca iceri atar cekerim kapiyi

Balkonuma attigi seyleri süpurup kapisinin önune ayakkabi filan dinlemem dokuveririm .
Yapsin hadi bidaha .
Gürultuyude sopa vurdum tavana bikere kesildi .

Ne yapacaksınız ....çın mı diyeceksin :)))):KK45:

O da bi seçenek tabi, benzer başka bir konuda bunu masaya yatırmıştık. Bu konuda bilemedim, bu hediye büyük mü olmalı küçük mü, onu bi danışayım dedim. Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi elit kimliğine daha sahip bir arkadaşımız. Bana belli olmaz :D

Her apartmanda var bu tiplerden .Benim ustumdeki de ayni.Benim okula kacta gidip geldigimi bilir ona gore çırpar .O kadar fena...Bir gun raporluyum mutfaktayim .Kocaman bir sofra bezi bayrak gibi dalgalaniyor .Kostum tuttum ve asagi cektim :KK48:
Eğildi beni görünce şok oldu .Ayip degil mi yeter artık iyice aştınız kendinizi dedim .Ne dese begenirsiniz 'Ayy icinde bir sey yok '
Ee o zaman neyini çırpıyorsun dedim .:işsiz:

Back
X