Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

Bizim alttakiler de değişik tipler ben görmedim eşim görmüş kadın yaşlı adam gençmiş.Bi sevişme sesleri geliyor evde duramıyoruz.Adam her zaman gelmiyor arada geliyor şu anda bile yüksek ses müzik dinliyorlar.Geçen hafta yükselme sınavım vardı seslerinden ders çalışamadım sanki yanımda sevişiyorlar afedersiniz inlemelerinden ahlamalarından gına geldi.Zaten stresim sınavım zor baktım bunlar sesli sevişiyor yatak odasından diğer çalışma odam uzak oraya geliyor ses düşünün gittim eşim de uyuyamamış terliği sesli yere çarparak yürüdüm sesleri kesildi :halay:

Bu dedigin sesler yan komsumdan bize de geliyor. Yatak odalarimiz birlesik. Yani sesleri gelince sanki bananeyse utanip kendi yatak odamdan cikiyorum dusun o kadar alev aliyorlar :KK48::63: Ve asil onemli olan bizim ses de acaba millete gidiyor mu diye gunlerdir dusunuyorum :bicak: Bu duvarlar cok ince ya :KK53::KK45:
 
Bir keresinde annem balkona ust komşudan gelen tum malzemeleri erinmeden toplayip onun kapısının önüne dokmüştu kurekle..eminseniz onun attığından bunu deneyebilirsiniz
 
Evin çatısına çık sen ordan bişeyler silkele yüksek sesle şarkı söyle olmadık saatlerde müzik aç kapısının önüne bişeyler dök olmadı pas pasını çiğne ayakkabısını terliğini sakla kapıları çarp :KK51:
 
Teyze yaşlıymış. Bence kapıya bir adet prezervatif, bir adet ereksiyon problemine son verecek hap koyup "belli ki bazı sıkıntılarınızdan dolayı, insanları delirterek tatmin oluyorsunuz. Beyinize bunu içiriniz ve normal yollarla tatmin olunuz. Diğer hediye de pek mümkün değil ama üremeyin diye bir önlem" imza: ben değil diğer komşu yazıp bıraksın.

Elit kimliğime zeval geldi biraz ama olsun :)

Hayırr, çok kibar bir hediye bence. Sevdim. :KK59: El örmesi bir dildo nasıl olurdu sence? Ama örgü sevmem. Shtekspress forever :D
 
Kızlar alemsiniz valla :KK70:
Yalnız fikirler çok orjinal, bayıldım:KK28:

Benim üstte de var tıpkısının aynısı,
Acaba konu sahibiyle aynı apartmanda mı oturuyorum dedim bir an :-)
Yapmamasını söylediğimde de her defasında "ayy kusura bakma" diye söze başlayıp 2 saat bahane sıralıyor.
Dün gece saat 12 buçukta yatak odasında parkede topuklu terliklerle geziyordu..

Üst katı boşalsa da oraya taşınıp aynı şeyleri bende ona yapsam, ama nerdeeee bende o şans :deli:
 
Alt katta oturanın üst kattakine ne gibi zararı olur bilemiyorum ki. Ben de üstümdekilerden çok çektim de yapabildiğim tek şey gidip insanca uyarmak, olmadı tam silkelerken yakalayıp camdan uyarmak ve o pislikleri toplayıp götürüp göstermek oldu. Bizden değil deyip inkar ettiler, ölür müsün öldürür müsün şimdi. Tavana vurdum tavanım delindi, bana zararı oldu bide. Tek zarar sarkıttığı çamaşıra verilebilir, o da kalkar daha fenasını yapar. Tek çare defolup gitmeleri. Şikayet ne kadar işe yarar bilmiyorum, şikayet edin olmadı.
 
Ayyy.. benimde yan binada bir kadin var. Ikimizde en ust kattayiz ama daireler karsilikli bayada yakın.. benim yatak odam onun mutfak balkonuyla ayni yerde. Yazın cam acik uyuyamiyorduk. O kadar saygisiz bir kadin ki surekli cocuklarina bagiriyo hep yuksek sesle konusuyor balkonda falan. Cocuguna sesleniyo assaya ama mahalle ayaga kalkiyo. Ve cekinmiyo. Sabahin 7sinde basliyo aksam yatana kadar.. gercekten bende o kadindan biktim artikm cok görgüsüz ya.. eşim cikacakti bi kac kez cama abla bi sus artık diye ben durdurdum onunda eşi girer devreye olay büyür diye.. gercekten boyle insanlar var. Benimse hic çıtım çıkmaz komsularim sen yaşiyomusun hic sesin cikmiyo derler.
 
Ayyy.. benimde yan binada bir kadin var. Ikimizde en ust kattayiz ama daireler karsilikli bayada yakın.. benim yatak odam onun mutfak balkonuyla ayni yerde. Yazın cam acik uyuyamiyorduk. O kadar saygisiz bir kadin ki surekli cocuklarina bagiriyo hep yuksek sesle konusuyor balkonda falan. Cocuguna sesleniyo assaya ama mahalle ayaga kalkiyo. Ve cekinmiyo. Sabahin 7sinde basliyo aksam yatana kadar.. gercekten bende o kadindan biktim artikm cok görgüsüz ya.. eşim cikacakti bi kac kez cama abla bi sus artık diye ben durdurdum onunda eşi girer devreye olay büyür diye.. gercekten boyle insanlar var. Benimse hic çıtım çıkmaz komsularim sen yaşiyomusun hic sesin cikmiyo derler.
 
Herkese merhabalar kk üyeleri.
Benim bir üst komşum var, kadın annem yaşında amma velakin ruh hastası. 1 yıldır evliyiz, geldiğimiz günden beri aynı. İlk zamanlar hep diyodum ki büyüktür, ben alttan alayım, geçer vs. Ama gelin görün ki her geçen gün şiddeti artıyor. Sabah akşam gece demez, süpürge açar, o eşyaları öyle bir çeker ki o sese uyuyan insan uyanır. Mutfak camından herşeyi silkeler, Allah rızası için bi aşağı bakayım pencere açık mı demez. Zaten apartmanda onun dışında kimsenin çamaşırlığı yok, çünkü kendisi o kadar saygısız ki çamaşır assak bir daha yıkamak zorunda kalırdık. Sofra bezini silkeler, balkonumda tavuk kemikleri mi dersin biber mi dersin ne ararsan var. Hele gece yarısı tam uykuya dalarken o pat pat adımlarına sinirden geberiyorum. Ben hiç muhattap olmadım, çirkef bir tarzı var, ve ben gerçekten o üslupla kimseyle konuşamam. Eşim kocasıyla 10 kez konuşmuştur heralde, amca ben utanıyorum artık sizi uyarmaya dedi en son. Bir kere de kadın kapıyı açmıştı, eşim gitti kapıya, ben yapmıyorum onları üstümdeki yapıyor ordan size geliyor ses dedi ya, düşünün yani. Polis molis de uğraşmak istemiyorum, ben de onu bezdirmek istiyorum burdan ya napabilirim sizce, tavana hoparlör koymuştum bir ara, bunun gibi işkenceli metodlarınız var mı :halay:
Benm ust kattada var boyle bi dengesiz.sabahin 7 sinde ev supuruyo ya.nr kadar anlayissiz insanlar var.bide benm bebegim var zaten gece boyu surekli uyanigim bide sabah saatlerinde süpürge sesi ve ayaklarinin pat pat sesi beni cildirtiyo.suan bile hala sesleri geliyo patkut ne yapiyolr anlamiyorum.tanimiyorum da.ama bazen elektrik supurgesinin borusuyla yukari vuruyorm yinede anlamiyo pis mahlukatlar.sizi cokk iyi anliyorum bende bu konudan cok muzdaribim.. insallah guzel yontemler gelir:)
 
Demlikteki bitmiş çayın posasini kapisina, kapinin önüne mermerine her yerine sürün. Bidaha yaparsa bidaha sürün. Caydanligi oldugu gibi bosaltin. O camasirlari astiktan sonra (beyaz camasir olmasi daha mükemmel sonuç verir) su tabancasina doldurdugunuz vişne suyunu camasirlara sıkın:KK70: Camlari yeni sildiginde camlara da sikin. Uffff ellerim feci kaşındı çok eglenceli degil mi? :KK70:Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Öyle terbiyesiz böyle terbiye edilir.
 
Sizi anlıyorum 3 aydır yeni taşınan üst komşunun ssvgilisiyle sabaha kadar kavgasını dinliyorum. Yönetime şikayet ettik diye saat 10 da ağlayan oğlum için şikaydt edildik. Demem o ki edepsizle baş edilmiyor istediğiniz kadar şikayet edin kendini haklı bulacak bişey bulurlar
 
Sizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.

Böyle şeylere erkekleri hiç ama hiç karıştırmayın bence.
:oha::oha:
 
ahh ah bende üni yaşadığım dönemde alt kattakiler ses yapardı gecenin bir yarısı gidip konuştum bana kulaklık tak dedi. edepsiz oluyolar yani. düzgünce konuşmaya çalışını bakalım olmadı polis çağırın o uğraşsın belki korkarda dikkat eder.
 

Hepinize çok teşekkür ederim, harika fikirler geldi. Çıkıp konuşmak falan artık kar etmiyor, en sonkinde sizin yüzünüzden taşınıcaz dedilerdi ama bi defolamadılar. Bir de sizin bebeğiniz mi var dediler, yani bebeğimiz yoksa ses yapmaya hakları varmış gibi. Öyle gıcığım ki kadına yani olabilecek normal ufak sesleri bile sinirlerimi tepeme ışınlıyor.
 
Valla annemin oturduğu apartmanda üst kattaki sanki elektirikli süpürgenin icadından haberi yokmuş gibi her gün halılarını balkondan silkerdi pata küte söyledik olmadı bide anneme çemkirdi ki annemden 20 yaş küçük ben de halıları orda bıraktığı bir gün hepsini ucundan yakalayıp aşağı fırlattım fırlattığım yer apartman boşluğu bahçe gibi çamur kıyamet :) sonra bi daha yaptım aynı şeyi kapıya geldi bu halılarımı sen çekiyosun biliyorum ben de evet ben çekiyorum ve sen hergün ordan silkelediğin sürece de çekicem hatta sen silkelerken çekicem belki sende aşağı uçarsın kökten kurtuluruz dedim o günden beri 3 yıl geçti asla silkeleme yok :)
 
Back
X