- Konu Sahibi pambukmelek8788
adam yalnizmis bide yemek hazirlamis ne kadar ince kayinbabaniz istese gelin yapin yiyelimde diyebilirdi bu eltilerden korkulur benim basimdada var kendinize düşman etmeden yüz göz olmadan mesafe koyun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam yalnizmis bide yemek hazirlamis ne kadar ince kayinbabaniz istese gelin yapin yiyelimde diyebilirdi bu eltilerden korkulur benim basimdada var kendinize düşman etmeden yüz göz olmadan mesafe koyun bence
eltinle samimi olma arada mesafe olmazssa hersey söyler sana daha evli degilsin ilerde kocanla kaynanla aranızı acar bu elti
doğruu ay almayım ben dediğin gibi sonra üzülürüm:)))) elimden gldikçe bnde zaten ilgimi ekSik etmiyorum birazda o yüzden seviyorlar hatır soruorum diye ay inş da hep öle olur:)
inş canım sen ilgini eksik etme....ama onlarla ilgilide sakın fazla hayaller kurma, ben ne hayallerle geldim hepsi fos çıktı çok üzüldüm çok,![]()
:)))))))))) yokyok hayal kurmam hayalleri fos çıkıo herkesin zaten kk saolsun tecrübe ediniorus[/QUOT keşke bende evlenmeden burayı keşfetseydim daha kolay olurdu hersey.. neyse sonunda keşfettikya..
![]()
:)))))))))) yokyok hayal kurmam hayalleri fos çıkıo herkesin zaten kk saolsun tecrübe ediniorus[/QUOT keşke bende evlenmeden burayı keşfetseydim daha kolay olurdu hersey.. neyse sonunda keşfettikya..
![]()
Rabbim herkeze mutluluk huzur sağlık versin.gerisi boş gerçekten![]()
Rabbim herkeze mutluluk huzur sağlık versin.gerisi boş gerçekten![]()
evet boş canım bazılarınada akıl fikir versin..inş..![]()
evet boş canım bazılarınada akıl fikir versin..inş..![]()
amin amin inşallaaah:) erkeklerin içindeki öküzcükler çıksın gitsin:)))))))))999
adam yalnizmis bide yemek hazirlamis ne kadar ince kayinbabaniz istese gelin yapin yiyelimde diyebilirdi bu eltilerden korkulur benim basimdada var kendinize düşman etmeden yüz göz olmadan mesafe koyun
bence
ah bebeğim eltin tam bir fesat malesef
bir insan daha evlenmemiş nişanlı birine nişanlısının ailesini kötülerse
araları iyi olmasın diyedir
o kv. kp. ile anlaşamıyo olabilir nie sürekli bahsedip seni etkilemeye çalışıoki
belki sen anlaşcan
bak yazık durduk yere soğumuşsun mesafeli durmuşsun
kulak asma onun söylediklerine
ayrıca o gün kp.nin yanına gitseniz daha hoş olurmuş
bundan sonra dikkat et meleğim
seni etkilemesine izin verme
Her söylenene inanılmaz
Daha kimseyi tanımazken internetten tanıştığın eltine inanıp koca aileye cephe almışsın
Eltiler genelde birbirini çekemez
Ki senin eltin öyle değilse bile samimi olmak için bu kadar aceleci olmasaydın keşke
Eltine kötülerse bile bu karşılıklı birşey olabilir
Sen kendine ve sana olan davranışlarına bak sadece
Onların ilişkisi veya tartışması seni enterese etmesin
teşekkür ederim yorumun için:) asLında hakLısın herkezin ilşkisi bir olmaz bazen salaklaşabiliyorum işte:) kız hep yanımda neden kötülüğümü istesin diye kıyamıyorum o varken onun yanında oluyorum hep yazık kızı eziyorlar mantığıyla bukezde ben göze batıcam yakında galiba melekte ona benzedi diye:)
Kesinlikle öyle
Ama iyilik yap denize at misali bi karşılık bulmuş
bence de öyle oldu aama ßenim oraya gitme gibi bi şansım yoktu maalesef nişanlımada dedim isterseniz siz gidin yada babm buraya gelsin diye. yok dediler
bence de öyle oldu aama ßenim oraya gitme gibi bi şansım yoktu maalesef nişanlımada dedim isterseniz siz gidin yada babm buraya gelsin diye. yok dediler.
yorumun içinde teşekkür ederim dediin gibi herkezin ilşisi farklıdır. ama nebiliyim o an o öyle anlatınca birden kötü bakmaya basladım kv kp 'e karsı.. akşam oturmalarında felan eltimin yanında oldum hep acıma duygusuyla. demekki o şekilde ben göze batıcam. nişanlımda uyardı gerçi ona uyma ailemi seni seviyorken sana gıcık gitmesinler. sana birşey dedikleri yok onun hataları varki sorun onunla diye. bende hala ısrarla ne sorunu var eltime neden böyle yaporlar diye salak gibi savunup nişanlımla kötü oluyorum:)